Брюксел иска преговори с Албания и Македония

Европейската комисия ще препоръча започване незабавно на преговори за присъединяване на Македония и Албания.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел иска преговори с Албания и Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкуствената държава Македония е пред разпад-ЗАЩОТО , обърнете внимание ,колко много се мълчи за идентичност и произход на населението ,което не е албанско.Албанците там ,си гледат само своя интерес ,просто вече със един референдум и са си към Албания ,вече направиха опит със Косово да имат общ президент. Заев просто е във не брано лозе и каква измишльотина се чуди да подпише още . Мъгла голяма е там ,а и Гърция и Сърбия си гледат сеир вече със тях, въпреки че имат грехове за жестокостите спрямо бълг. население там във миналото.

Трябва първо Гърция да е съгласна с името.... Мисия невъзможна!

ако приемат македония това ще е края на беге университетите, досега запълваха броиката с македонци, но ако влезнат в ес никои не е луд да идва у нас.

явно ще има 3 св. война

След път на коприната ще има и път на наркотика без митници и спънки.

Ще убеждават нашите макета да отстъпят на албанците територията на запад от р.Вардар и Б-я да има обща граница със Албания и кръгът на нато се затваря с изолация на Сърбия от гърция.сърбите никога няма да влязат в нато,чудя се на македонците от какъв зор вместо направо в ЕС заедно със сърбия.Ами какво каза амер.посланик в скопие и тирана?

В интерес на България е Сърбия да бъде изолирана, като най-важно е Македония и Албания да влязат преди тях в ЕС. Когато влиза Сърбия, България трябва да е в Еврозоната и Шенген. Нека русофилския вой да започне....сега:)))

Не съм русофоб ,но със мнението ти съм съгласен.

Не може ли да позабавим малко нещата и утре 23.02.2018г. да ни приемете- попитали от Македония, да преспим тая нощ, да помислим?

Ей, велики са от тоя Брюксел! Още по-велики ща са ако вкарат при тях Албания и Македония преди БГ-то и Романяска!

Това ЕС, какво е не е ясно.

поредната "гениална идея" на чукундурите от брюксел-мюслимските шиптъри от албания в ес!!! при цялата ми антипатия към ингилизите, започвам да ги разбирам...

Мдаааа... ЕС без арнаути е като боб без чушлета. Вкус трябва да има, вкус!

Ееех, ама след БОБА ще пълнят газопровода. Малко лютичко, ке е, ама "ТРАЙ БАБО ЗА ХУБОСТ".

ЦК на ЕК гледа и тях да ги натикат по бързо в ТКЗС-то наречено ЕС без референдум за това никой не пита народите те нямат думата но после що люти псувни ще има македонски лелеее но след дъжд качулка вече веригите ще ги доят и ще рупат ГМО и ще бъдат рИформирани !!!

Е, голяма работа. Те така съм по - спокоен. Нема само ние да сме ПР.. БАНИ.

Ха ха баце ти да не си от шопскиОт край че си имате поговорка-не гледам аз да съм добре но гледам Вуте да е зле ?!

Ще се отметнат. Лъжат ги, колкото да влязат в НАТО и да разположат там американски бази.