Дават 3-годишните близнаци на приемно семейство

3-годишните близначета Стефан и Габриела, които са в пловдивска болница, ще бъдат настанени в специализирано приемно семейство.

Обратно в новината

Коментари - Дават 3-годишните близнаци на приемно семейство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора недай си боже човек да се разболее от тежка болест , негов близък или собственосто дете. Не го пожелавм на никой , но знам какво е и на всички , който виждат само повърхността на нещата и само това , което им казват по телевизията ще кажа: Защо отмятатае поглед когато виждате човек в инвалидна количка , дете с увреждания или психично болен човек, който си говори сам на улицата? Това , че отмятате поглед незначи, че не го виждате и не чувате. Всички го виждаме и чуваме. И защо цялата вина трябва да пада върху един единствен човек? Нека за една трагедия да не се правим на слепи и глухи и да търсим виновни , а да търсим решение.

Не вярвам на тези манипулации, че тази жена не си е гледала децата. Мафиотите се чудят какво да направят, за да вземат децата, да си "заслужат" заплатите. Да не би циганчетата да са по-добре гледани? Боси, без вода и удобства, но никой не ги взема, за да ги настанява в приемно семейство. Ето днес казаха,че двете деца от София, които са на 14 и 15 години, от днешната история ще ги настаняват в специализирано заведение, а не в приемни семейства. Защо? защото са големи и никой не иска да се занимава с такива. А те не се ли нуждаят от грижи? Стана като в скандинавските страни.

Тая пияна "майка"-кучкарка трябва да бъде лишена завинаги от права върху двете нещастни дечица, които е съсипала! Дано да имат късмет с тоя шум, дето се вдига сега около тях и да получат адекватно лечение и грижи след това! Как може да има такива хора като тая ненормалница, просто не ми е ясно! А бабата сега ли се е сетила за внуците си?! Къде бяха досега всички - лекари, съседи, роднини, бащата - дори и в Германия, той не е ли поддържал някаква връзка с жената и децата си, какво е това чудо?!

лекарят .."последно е виждал и преглеждал близнаците преди година. Тогава е поставил и необходимата за възрастта имунизация на децата." После ДЦП... Как им дава сърце да имунизират недохранени дечица!!!

Защо, какъв е проблемът? Нали тази пак се оказа невинна, понеже, нали, жените са неспособни на насилие, а детето е пребито от паднал гипсов орнамент? Ако бащата не бачкаше чак в Германия да изкарва пари за ракията й, сигурно той щеше да бъде обвинен в домашно насилие.

Тази Агенция за ,,Правата на детето" е една МАФИОТСКА,ПРЕСТЪПНА структура! По жестоки и бездушни са дори и от султанските орди,които са събирали т.н.,,Кръвен данък"...български деца,правейки ги еничари,откъсвайки ги от биологичните им родители ! ПРОКЛЕЛ СЪМ ГИ И....АНЕТЕМОСВАМ ! Вместо да ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ НА ,,ПРИЕМНИ РОДИТЕЛИ",ЗАЩО С ТЕЗИ СРЕДСТВА НЕ ПОДПОМОГНАТ ИСТИНСКИТЕ,БИОЛОГИЧНИ РОДИТЕЛИ???? В моя случай САМ,след,като майката на единствената НИ дъщеря почина внезапно ,която живееше при нея.... ,,Вината" ми бе,че не можах да докажа ,,доходи",тъй,като си бях в ,,сивия сектор" и имах две жилища,кола и т.н..... Трябвало е да подпомогнат майката...било материално,а дори и институциално с методики ....

То правителство и държава е мафиотска структура -ако беше само това....!!!!

Да се привиква към роботизирано и институционално отглеждане на роботчета и служащи. В туй време божия род се плодят с по 10-15 и да видиш как ще командват след 1-2 поколения. Дали обаче ще е така? Смирението е самоубийство :-) :-)

Много тъжно и несправедливо е, че такива могат да имат деца, а други биха искали и биха се грижили добре за малките, но не могат да имат. Жалко...

така става, защото всеки живее за себе си и нито тя знае че на теб ти се гледат деца, нито ти - че тя е имала нужда от помощ, а уж всички сме едно общество, да не кажем стадо...

Охоо чакай малко, на мен не ми се гледат чужди деца, аз си имам.:) Имам впредвид , че има много бездетни семейства и биха били щастливи да имат. А тази има деца, а не заслужава да има.

Стига сте плюли жената ..при беднотия как да ги гледа -сигурно не е искала но става както и богати си избиват децата и е не са искали .

Тъй ми, я по-добре да се нафирка... Ти така ли правиш?

Тишо, ти адекватен ли си? Тук става въпрос за безотговорно отношение към беззащитни човешки същества. Няма оправдание на света, което да звучи нормално

Още една феминистка.