Цветанов: Жаблянов прави заявка за лидер на БСП

Беше много обидно, че Валери Жаблянов се държа все едно е номиниран за председател на БСП. Недопустимо е такава реч да бъде произнесена в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Жаблянов прави заявка за лидер на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

95 % OT KОМЕНТАРИТЕ СА ПИСАНИ ОТ ТРОЛОВЕ,ТОЛКОВА ТЪПИ И ЕДНООБРАЗНИ, ЧЕ СИ ЛИЧИ ОТ БАИРА.АМА ТО КАТО СИ НА НОРМА....

прав си че има заявка за лидерския пост, но от къде иде тя е съвсем друг въпрос

за най противния гербаджия, след Плювналиев,защото Плювналиев е ненадминат и е на първо място за всички времена

Цветан Цветанов гледахте те много внимателно и мога да кажа че имаш тъпи ораторски кухи способности , къде в оставката слагаш америка бе неграмотен кондуктор такъв .... жаблянов имаше силна реч и ви сложи в жоба си ??? но както винаги изкопахте още едина некадърна глупост

Цвъко Тъпото пак опита интрига. Толкова си може завалията.

Б отборът на БКП ,предателите ГЕРБ,сами се плюят.Народен ама все пак съд.Бил унищожен цветът на нацията.Брей,я да прегледаме поименно всеки защо е осъден Я да каже оня дето плачеше за дядо си защо е осъден дядо му.Казва ли той ,че дядо му е взел 50000 лв за българка партизанска глава.Той е от село Лесидрен

бре ,бре бре умникът на баба ,че и езикът ти е мазен ,я вземи една шкуртка бре . ,че хамериканите са пропуснали да ти кажат за наколенките !!

Цветанов: Жаблянов прави заявка за лидер на БСП Ох, Цеци, Цеци, отдавна си спечели Нобел за тъпотия. Питай тъщата си, ако не ми вярваш!

Цветанов: Жаблянов прави заявка за лидер на БСП ============ а ти цв защо мислиш че това е твоя работа ========= един рекъл жена ми задава въпрос сама си отговаря от мое име половин час обяснява че не съм прав ======= цв , на това ниво си

обръщам се към по младите, поразровете се из сайтовете на историята и тогава защищавайте тия долни мръсни комунисти.

Гербавите комунисти са ми ясни. Ама благодаря ти все пак.

ДИР тук трябва да се пишат само хвалебствия. ГРОБ вие сте велики при вас хората съчетаха здравната с пенсионната реформа мизерията стана ежедневие, средния доход се повиши най вече защото има все повече милиардери от квотата на ГРОБ и средно сме по богати. Пеевски спря да краде и да получава обществени поръчки от ТИКВАТА и целия народ 3 седмици празнува пи и се весели и после тръгна за западна Европа защото знаеше колко добро го чака от ГРОБАРИТЕ.

БСП има нужда от точно такива смели, искрени и непоколебими хора като Жаблянов ! Да ви казват истината право в очите !

Когато върне парите от съда , и много, много се извини на пострадалите от него хора тогава нека има право да говори в Народното събрание . Голям наглец е този долен тип.

Другари крадливи комуняги, върнете откраднатите милиарди на България и след това давайте акъл.Нагли комунисти.

Оставете го да се излага. Много обичам мутри да ме поучават как да живея. В къщи настава голяма забава, когато тоя се фъчка от НС.К,во да се прави -физкултурници сме си избрали

Каква поза, какъв стил.

ЦЕЦО ШЕСТАКА ПАК СЕ ИЗАКА

БЪЛГАРИЯ Е ОСЪДЕНА 6 ПЪТИ В СТРАСТБУРГ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ НА ЦВЕТАНОВ. И ТОЯ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ И РАЗМАХВА СПРАВЕДЛИВОСТ . НАГЪЛ И ПРОСТ ИДИОТ ЧУДЯ СЕ КАКВО ГОЗАСЯГА ЦЕТАНОВ ДАЛИ ЖАБЛЯНОВ СЕ БОРИ ЗА ПОСТОВЕ В БСП ИЛИ НЕ. ИЛИ ДА ИМА ДРЪНКАНИЦИ НА ИНАТ

ЦЕЦО-КРАДЕЦО.ЦЕЦО-ГУМЕНКАТА ДРУГО НЕ МОЖЕ ОСВЕН ДА ПЛЮЕ И ДА ДРЪНККА ГЛУПОСТИ, ДА ЗАГЛУШАВА ТЯХНИТЕ ПРОБЛЕМИ. АМАН АТ АКРОБАТИКИТЕ НА МУТРИТЕ

Цецкооо, хайде да не те подлагам на тест, че рискът да се присъединиш към големите ивохристови проценти е доста голям

КОЙ учи на говорене от трибуната на НС??? Цветанов,който ОСЪДИ и съсипа живота на едни лекари от Горна Оряховица!Тогава,ТОЙ държа една реч-пледоария за виновност в Парламента.Нещо абсолютно неприемливо и недопустимо.

ОТДЕ ТОЛКОВА АКЪЛ В ТОЯ ГЛАДЪК КАТО ДИНЯ МОЗЪК --ХАЙДЕ ДЕ

от училището за деца с умствени проблеми във Вършец!

газ...

Абе хора тоя пипон рапонест на снимката да не играе трол на БСП? С всяко негово появяване и отваряне на гадната си уста дебилите кълнящи се в шайка ГРОБ намаляват прогресивно...Дерзай физкултурнико,малко ви остана...

Е СОРОСОИДНА ПОДЛОГА,ПРАВ Е ИВО ХРИСТОВ ЗА 80%ДЕБИЛИ В БЪЛГАРИЯ И ТАКИВА ГИ НАПРАВИХА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ СЛЕД 10 НОЕМВРИ,КАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРОГОНИХА УМНИТЕ ,ЗА ДА НЕ ИМ ПРЕЧАТ ДА КРАДАТ

*Коментарът е скрит, но не защото се повтаря ами защото е неудобен но не знам защо, явно вие знаете...

ще уведомя Цветанов за това че сега ме изтрихте без вина

Чавка е в каун влезнала всичко вътре изпояла кухо дрънка му главата но пък води той страната. Що е то?

А БЕ, ЦВЕТАНОВ, КАКВО ТЕ БОЛИ ТЕБ, ЧЕ ЖАБЛЯНОВ СЕ ГЛАСИ ЗА ЛИДЕРСКО МЯСТО НА БСП? ТВОЕТО МЯСТО ЛИ ЩЕ ЗАЕМЕ, ЖАБЛЕНОВ? ОТ ЧИЙ ЗОР ТИ ПЛАЧЕШ НА ЧУЖД ГРОБ?ЧЕПИКА ЛИ ТЕ СТЯГА, ЧЕ ОТ 1 ГОДИНА ВСЕ ПРОСТОТИИ ГОВОРИШ? НА ЗОР ЛИ СИ, НЕВМЕНЯЕМ ЛИ СИ, ЧЕ НЕ ТИ Е МЯСТОТО ДА СЕ БЪРКАШ В БСП?

"Комунистите" /доказани кариеристи и номенклатурни кадърчета/ които всички са на върха на ГЕРБ начело с члена на БКП Бойко Методиев Борисов, искат да съдят и винят "комунистите" от БСП .... някак си не ми е смешно .... жал ми е ....

За съжаление ГЕРБ направи много грешна стъпка!С този ход , овладявайки на 100% ръководството на Народното Събрание и с Премиер избран на 100% от партийния си Конгрес, ГЕРБ все повече се превръща в диктаторска хунта!На фона на тотално овладяната медийна система от телевизии и радиа , ГЕРБ силно замирисва на фашистка партия!Още повече че неразкритите брутални убийства тежат на миналото на Борисов и ГЕРБ!

Най-върли антикомунисти не са пострадалите от политическите репресии след 1942г.,а бивши нереализирали се членове партйци от БКП,АБФК ,техните деца или внуци ползвали облаги до 1990г.Тези човечета от породата на Бойко,Цвъки,Цурка Цачева и около 70%от членовете на ГЕРБ и ОПФ са нагли ,арогантни,манипулативни ,умеещи в навеждането пред евратлантиците .Те са измислени десни според коноктюрата ,подложили на унижение ,бедност и геноцид българина и готови да продадат и майка си за власт и 30 сребърника.Ако не се вземем в ръце последствията ще са за поколенията след нас ,ако я има България.

Този мутант вместо да се скрие на някоя "молитвена закуска", пак си показа тъпото мозъче. Гьонсуратът не разбра, че само като се появи, рейтингът на Боко пада, парите, които народа плаща заради неговите изцепки нарастват и зорлем ще докара Корни на власт!

Жаблянов шеф на следващия парламент - ко прайм тогава с мутрите? Бой по главата каунска всеки ден.

Розови мечти,другари...11:1...за ...сега...

Тоз вместо да ръси вкиснал мозък от парламента да вземе да върне всички пори, които ни осъди Страсбург. Защо ние ще му плащаме дивотиите?

ЦЦ явно яко е настъпен по мазола.

И Корни и Жаблянов са 10 нива над тебе. Остави умните - гледай си крадливите гробари прости, калинки, мутри, мазници, лаици и паплач всякаква. Като пиртски кораб сте герб - събирате бандити всякакви за да крадете дружно, като боклукчийски казан - миришете на мърша отвсякъде.

Този Цветанов става и интригант-иска да скара Нинова с Жаблянов, заради поста в БСП.Цветанов, накарай съюза на репресираните да се извини на наследниците на избитите без съд и присъда антифашисти, обикновени български граждани, преди 09.09.1944 г.Кой си ти да искаш Жаблянов да се извинява на Съюза на репресираните?Кой ти е казал, че това не са наследници на фашисти и народни изедници?!

Цецо, върни парите, ве, некадърник.. 2 млн. от бюджета изгоряха заради тебе в Страсбург!

Божеееее, пожали ни! Преди ни обливаше с глупостите си Плевнелиев, сега този. И като му е дошла една приказка, няма спиране. Абе що се занимава с другите, няма ли си работа, цъфнали и вързали ГЕРБ, той ми размахва назидателно пръстче и плещи ли плещи.

Така ще е, като не пускат санитарите от Курило в парламента, да си приберат 240-те пациента, бягащи от лечение. Някой са кротки, никой не е чул гласа им от трибуната, но на други откровено им личи и ги ръчка отвътре, ежедневно да показват магариите си, драпайки да се докопат до микрофоните.

Супер си.Хареса ми,защото няма политическа ангажираност от Вас.Когато липсва политическа ангажираност човека мисли и действа трезво.

Цецо не се притеснявай ,българите и свои и чужди от отдавна са попълнили твоята заявка за ЦСЗ.Необходим е само прокурор и съдия не назначени или избрани от твои приятелски семейства.

Пожелавам ти заплата от 1$, както по ЖанВиденово време! Цецо ще влезе в бумбака веднага след Жан!

Щом е долар давай го Сульо .Днес долар от Сульо ,утре евра от Пульо и ето с днешна дата си вързах 510 лв.,а ще помогна и на 240 дупета ти в НС ,да си вдигнат заплатите с 300лв.Така е ,когато държавата е в ръцете на хора събрани от кол и въже ,издигнати във властта от Сульо Пулев и подобни .

ОЩЕ ЕДИН ПОВОД СЪДА В СТРАСБУРГ ДА ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ. ДО КОГА? Ц.Ц. ЛИ ЩЕ ПЛАЩА?

Повод има, ама надежда няма! Страстбург не се занимава с махленски истории и интриги!

цвъки, селската КЛЮКАРКА в парламента се опитва за интриганства... цвъки, Кой ще е шеф на БСП, го определят редовите членове на партията. Ти кой си та взимаш отношение ПО ВЪТРЕШНОПАРТИЕН въпрос?! Вдяна ли какво те питам, или като си завършил ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ във Вършец, това си е мисията НЕВЪЗМОЖНА...

е на светлинни години от теб пощаджийче,завършило помощното у-ще .Та, този Жаблянов е завършил почти всички университети на запад. Знае толкова езици ,колкото ти не си и чувал.Подчертано малоумен и зъл човек като теб може да хвърли такава ,,новина". А, защо ли пък НЕ?А...народният съд е престъпление с/у човека СЪТВОРЕН ОТ ДЯДОВЦИТЕ И БАБИТЕ ВИ ДРУГАРИ ГЕРБАДЖИИ.

Да бе, баш завършил! И сульо и пульо знаят, че там на всеки пазар може да си купиш каквато си искаш диплома! Даже се изготвят и по поръчка с доставка с куриер в къщи с наложен платеж!

РАБ ФАК нЕма.

Ум обаче няма как да си купиш ,а при Цветанов липсва ...Борисов и Цветанов да събереше,няма да достигнат нивото на Жаблянов ...

Те така е било във Франция, където комунистите не са докопали властта.: "Три периода са определени от историците. Първата фаза (диво прочистване) се състои от присъди от населението, екзекуции на място, и обръсването на главите на жените. Според оценките от полицейски префекти, направени през 1948 г. и 1952 г. са, че до шест хиляди екзекуции са извършени преди освобождението на Франция, и четири хиляди след това. Втората фаза правно прочистване (юридическо прочистване) започва на 26 и 27 юни 1944 г. с указите на Шарл де Гол за съдене на колаборационистите от комисиите по прочистване. Комисиите осъждат приблизително 120 000 души. Например Чарлз Морас, лидерът на роялисткото Френско Действие, е осъден на доживотен затвор на 25 януари 1945 г. Третият етап е по-снизходителен към колаборационистите; съдът над Филип Петен и писателя Луи-Фердинан Селин са примери за действия, предприети по време на тази фаза.

днес поведе своите шпиц команди за да смаже гласа на истината!

Цуецо е виликан на мислинето!!!