Цветанов: Президентът Румен Радев изглежда притеснен

Президентът Румен Радев изглежда притеснен – преминава към лични нападки, защото няма аргументи, обяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Президентът Румен Радев изглежда притеснен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основателно е притеснението на президента : притеснява се, че в България, в българския Парламент има политици завършили помощно училище за бавноразвиващи се! Притеснява се, че децата на биячите от ДС сега са политици от партии преки продължители на БКП, сега трансформирани в ГЕРБ!

Шестапартаментния наистина ще се притесни като изкарат информацията от диска на Меркел със швейцарските сметки Шайката.

И аз съм притеснен, защото България потъва все повече с такива в управлението.

Санчо Панса от Прованса 21.02.2018 02:01 ( нерегистриран ) . Савсем точно си го казал Цвъки, президента наистина е претиснен ... като гледа какъв простак си и за съжаление не само ти!!! Как да не се притеснява Радев, като вижда какви прости хора управляват България

Абе президентът Румен Радев не ми изглежда притеснен, но пък Цв.Цв. ми изглежда като рапон!

Какъв президент - дребнав селски интригант с голямо его. Никакво достойно отстояване на сериозни въпроси на обществото, никакво предизвикващо уважение поведение... само интриги...

ЦЦ е направо нагъл манипулатор. Все нещо му се струва. Не може ли да бъде изпратен посланик в САЩ.

Така ми изглежда, не че искам да го обидя....

Слугата на глупака пак се изходи на метеното. Това нещо няма 1 грам достойнство! Безгърбначник! Сутиен!

Дааа, нещата не са добре щом Фушето си отвори устата! Интерсно Гербът май се поклаща от циклоните в Европа?!

ама само изглежда, ти ли ще го стреснеш ей цвръцко...пак глупотевини приказваш- ченге, физкултурник залухав

Тазикомунистическа подлога-президент е срам за България. Те и за това никъде повече не го канят.

До Ц. Цветанов: а Вие от какво се притеснихте??? Вашият вожд Б. Борисов колко от обещанията си спазва и спази докато беше и е действащ премиер, аз пък да задам този въпрос към Вашата партия "майка хранилка".

Румене, две деца не можа да отгледаш, а сега се правиш на кой съм. Вече няма 2 метра само шепа пепел.

Този път съм съгласен с Цв, президента е притеснен. Притеснен съм и аз, както и почти всички негласували за кликата ГЕРБ - 83 %. Но дори остатъка от 17 % не са, не може да бъдат, поддръжници на ГЕРБ. Днес по една от телевизиите излезе оценка, че 30% от вота е купен или контролиран. Разбира се, това си беше ясно и преди това проучване.

защото няма ресурс да изпълни задачите на презморските си господари. Каза за санкциите, но никой не чу.

Затова пък ОПГ ГРОБ не е притеснена, защото няма ресурс да изпълни задачите на презморските си господари, поставени им на молитвената закуска във Фашингтон да вкарат България във война с Русия.

Дир постоянно трие постове. Знак, че са платени от организации с тъмни интереси към България.

Ти, ЦЦ си захапал кокала и не го пускаш, ти си този който се страхува, е не може да си вечно на чело на такава "АРМИЯ", "ОБГРИЖВАЩА" беден и жалък народ, принуждавате децата на този народ да търсят препитание извън България... Президентът е огрижен за народа си! Това е истината! Стига си го плюл.

Скриха ми поста , защото съм накърнил "доброто име " на Цветан Цветанов!Че кога тоя господин Цветанов се сдоби с "добро име"?Не мога да повярвам каква цензура е наложил тоя човек!

Ми как няма да е притеснен, бе каунь? Всеки на негово място би се притеснил като знае с какви дебили си има работа, особено с двама, които и чеп за зеле не стават, ама овчедушният български народ, или по-точно само 17% от него, са ги "избрали" да го ръководят...

Една птичка пролет не прави,цвъки. Даже не пише и прякора ти с главна буква. Не заслужаваш! Ако е лесно да се докаже,че боко и демебела нямат нищо общо-ами да го докажат! Когато дембел ът докаже произхода на милиарда си,ще съм спокоен,че е чист. Дотогава,цвъки,позволи ми да не вярвам нито на него,нито на вас. А Президентът Радев иска да събуди заспалият ни и впиянчен народ и да го накара със зъби и нокти да пази християнските ни ценности,за които не им пука нито на ЕС ,нито на НАТО!

Савсем точно си го казал Цвъки, президента наистина е претиснен ... като гледа какъв простак си и за съжаление не само ти!!! Как да не се притеснява Радев, като вижда какви прости хора управляват България?

ГЕРБАДЖИИИИИ НАГЛИ - ВИЕ СТЕ ПРИТЕСНЕНИ ! ЗАЩОТО ЧУВСТВАТЕ С ЖАЛКИТЕ СИ ДУШИЧКИ, ЧЕ ДОТУК БЯХТЕ !!!

Цвичката изглежда е притеснен

А вие с тиквата хич не сте нали?! Море само да слезете от коня... директно на бесилото!

Тъпо,нагло,безочливо.Що е ТО

С това бандитско правителство как няма да е притеснен?Цял свят ни се смеее, ето и гърците дори казаха - мутра, и не знам още какво си ... така че всички сме притеснени.

Цветанов, долен червей, президента те настъпа и започна да се гърчиш май?

цветан-о изпащаме ти хиляци селувки

президента не е притеснен, а напротив ти си притеснен, че това което е казал волен сидеров, че ти ще си виновен, ако падне правителството може и да е вярно!!;))

по цветан-а притеснен ли си хи-хи, я кажи и не ме лъжи, цветанов умен си, но и ти имаш кусур , и ти си го знаеш, ама те изостави, така става и с мен, запознавам, женят се и гръб обръщат, що така, хубаво правиш, а хубаво не виждаш, чао ти казва тветана, и глей и виж я в сащ, при прецидента, луд умора нема цветанов, тук всички луди, без изключение , а и луди и неграмотни като се съберат и започват вълна да чепкат, връщай обрато я в лудницата в кърджалъка иначе ще ти маха отдалече, автогол ти вкара, о,1 за нея, хахахаха поздрави и кога пак ша са срещнем, успех, бай мангалката от маалата

България никога не е имала толкова слаб президент.

България никога не е имала президент,никога не е имала, премиер,НС или МС.е,те съществуват,но,никак,ама никак не са Български

как да ти обясня,глупако,че и аз бидейки президент на този изстрадал народ,щях да бъда притеснен,при вида ма мизерията,глада и несигурността която царуват в държавата ми.но,ти едва ли знаеш,це функцията на 1 политик е "да храни семейството си",а не джоб и "господар"

Ех този Ц Ц . 6 апартамента има и пак скача като петле на другите.

или само глупав.

Каун, каунь, пъпеш, КаУн, кАуН...... ама вкиснал, изфирясал.

Каун води най-голямата парламентарна група. Ами притеснително е. И тиква премиер. Ужас.

Цветанов не е на нивото на Радев. На нивото е на Тома Биков, Нинова, Десислава Атанасова, даже боя се, на нивото на Антон Тодоров. Дребни заяждания на ниско ниво.

Цв.Цв.ти си едно доста подло,гнусно създание.При това забъркано с мафиотския контингент.То краварите такива си избират за подставени лица .Удобни са им.

А пък Цветанов ми изглежда доста тъп!

Приятелят му авер от Банкя вчера по случай обесването на Апостола Васил Левски отиде да играе тенис в Харманли.

Приятели, оставете Цецо на мира - той е само една глупава пионка. Днес излезе информация, че Ист.Конвенция съвсем се е изтеглена.Б.Борисов излъга - Конвенцията тихо и кротко се разглежда в комисиите на Парламента.Така че, какъвто лъжец е Боко, такъв и Цецо.

Ако имахме генерал като Пиночет и армия зад него, този от снимката щеше да води колоната на стадиона!

Бъркаш,бъркаш...Пиночет съвсем други закара на стадиона....