Тръмп се закани да победи Опра на президентски избори

Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува в Туитър телевизионната водеща Опра Уинфри заради нейно предаване, посветено на първата му година на власт.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп се закани да победи Опра на президентски избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опра има акъл колкото цялото семейство на Тръмпус Оранжевийкий!А даже и я подценявам.Все пак за Йованка бившият му съветник Банон беше казал че е умна като тухла.Ерик пък се води официално за полудебил!

Бареков е българската Опра Уинфри.

Тръмп първо да пита Путин! Всеки уважаващ себе си американец знае, че Путин им назначава президентите! ;)

Те вече Тръмп и Путин са се разбрали за реклами за 14 000 долара във Фейса в помощ на следващата му кампания. хахаха :-) За това не мупука от Опра левичарката. Щом Путя с такива финанси победи Клинтъновица, смятай как ще изяде Опрата. ей, 14 0000 долара са това, знайш как променят общественото мнение. Не е шега работа. :-D

Нека първо да те видим как ще победиш нашия ''интелигент'' боко за който се пише че щял да направи ''историческа среа'' с теб пък после ще говорим за реален интелигентен двубой...

Ако реши Путин да е Опра,тя ще бъде!

с минималната работна заплата в рашистан, че е два пъти по-ниска от българската, дето сме последни в Европа, па тогава да се пъне в чужбина ???

И не само нашите. Почти всички в ЕС бяха против Дончо. Сега се чудят какво да правят! Когато хАмериканците са си го избрали, и Боговете мълчат...

Давай, Дончо. С теб сме! Като гледам и медиите в БГ са срещу теб, но ще е до време/надявам се. Спомням си как всички в НС/Правителството бяха за Клинтъница и сега се чудят къде да се заврат от СРАМ! За щастие всички ХОРА в хАмерика са за теб!!!

Всички хора в Америка са с Тръмп? Приятел , пий си хапчетата. Подкрепата за Тръмпа е паднала под 35%. Казвам ти го като гласоподавател .

Е ако путин ти помогне ти всеки ще задминеш, а още един мандат с такъв идиот начело и щатите са бай. Бай

на следващите избори кандидатите ще са Мишел Обама и Опра Уинфри, а белите могат да почват да кандидатстват за визи за Русия.

Storen

То е ясно, че от тези марионетки нищо не зависи, ама те съвсем на цирк го обърнаха.

ма нас какво ни интересува какво става в психиатрията зад океана, то си е тяхна работа.

След Опра, може да се пробва и Скалата или Човекът-метеор.. мисля, че ще се справят най-добре с управлението на нация от идиоти!

Забравяш Чък Норис, всички тези да се наредят на опашка след него! ;)

Дори хамериканците не са толко тъпи, че да изберат червенокожия клоун за втори път. Скалата вероятно ще е следващия президент на тази западаща "нация"

Американците бяха толкова тъпи да изберат оранжевия клоун, след него всеки друг ще изглежда блестящо.