Чешки богаташ купува Нова телевизия

MTG съобщи, че е подписала споразумение да продаде 95% от "Нова броудкастинг груп" на PPF Group - холдинг, контролиран от най-богатия чех Петр Келнер.

Обратно в новината

Коментари - Чешки богаташ купува Нова телевизия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неведоми са пътищата на руските олигарси.

Kelnera сервира в бЬрлогата на РОТШИЛД .Келнера е Чешкия СОРОСид местния Прокопиев само 4е успешен вариант /вьрти 11 МИЛИАРДА шаломски Ротшилдски пари/ като част от голямата примамка с банкови кредити част от ИНТЕР АЛФА ГРУП ьф БАНКС-РОТШИЛД .КЕЛНЕРА Е СЕРВИРАЛ за Генералите от Сосиете

В скапаната ни държава, държавени са само Парламента и МС!?!?!!! Всичко се разпродаде и окраде!!!!!!

..на Пешо Келнера ...ква пачка извади ....... а през комунизма ни учеха че келнер не е толкова престижна професия :)

ще остави ли Десито да свири на тромпет в предаването "ранно духане в тръби за добрутро"

- Плащането ще се извърши изцяло в брой, допълват от MTG. - Има някой много прост, но не съм сигурен журналист от дир-а или журналист от нова.тв ? Чл. 3. (1) Плащанията на територията на страната се извършват само чрез превод или внасяне по платежна сметка, когато са: 1. (изм. - ДВ, бр. 95 от 2015 г., в сила от 01.01.2016 г.) на стойност, равна на или надвишаваща 10 000 лв.; Чл. 5. (1) Който извърши или допусне извършването на нарушение на чл. 3, се наказва с глоба в размер 25 на сто от общия размер на направеното плащане - ако е физическо лице, или с имуществена санкция в размер 50 на сто от общия размер на направеното плащане - ако е юридическо лице.

Поредната Чешка-БГ. От къде ще намерят толкова евро в брои,като в България официално няма?Цветан Василев имаше в едно трезорче ама взе ключа в Белград.

Всъщност телевизията я купува Пеевски чрез този уж богат чех, нещо известно на много хора още преди Нова година.

хахахахахаха, голям виц, мурзилко! ей ти, на, 5 копейки :)

Този Келнер сервира в Кремъл. Телевизията под негово ръководство ще се управлява от Москва.

ХАХ ! Как така в БРОЙ !!! В България нали е забранено плащане в брой на повече от 5000 лв.

Едни чехи бягат, други се натискат да дойдат?

Ма то май не били чехи а чукчи!

Търся си математика за трети клас. Нещо съм забравил да смятам. Нова купена от скандинавците за 620 млн евро през 2008. Сега оценена за 185 млн...(ебаси скандинавските разсипници!) ...И всичко в брой! Хай дявола!...

"Плащането ще се извърши изцяло в брой" Тъкмо и аз това се питах - колко куфара с пари ще носят в брой?

Чеха ПЕРЕ кинтити на ЦРУ ген.Деивид Петреус бивш шеф на ЦРУ .

След 10-тина години ще започнат и по OLX-а да ги продават тези телевизии. Все повече млади хора не гледат телевизия или въобще нямат ТВ приемник. Всичко вече цъка на лаптопи, PC-та, таблети, смартфони, айподи и т.н. На все по-малко хора им се гледат безкрайни, тъпи реклами, еднотипни, комерсиални риалитита, измислени ВИП-ове, стари филми, тъжни новини, простотии, скандали и т.н.

А бе аз не съм млад, ама отдавна не ги гледам и най важното,че аги тирам с обосновани доводи и други да не ги гледат.

Честито на олигархията за новия Келнер! По принцип всички знаем какво се случва с медиите в България. Любо Пъпката и Донев още имат кошмари сигурно, но всичко минава и един ден всички отиват при Бойко да ги спасява. Ако една медия не е на Шиши, значи не е българска и ако пише против управляващите, значи взима парите на Кремъл от Путин. Само собствениците не са известни на никой, дори Бойко понякога бърка Пеевски с Манджуков... не че не ги разпознава, просто когато му е удобно си намества фактите.

Дано да купи и Теленор и да махнат най-сетне тоя лигоч (да не кажа друга дума), дето говори на рекламите им по телевизията!

Продадоха и BIT- вече няма кой да я гледа!

Дано Нова минат вече на HD. Че са в миналия век все още по качество на визията.

Ами Деса Росьовата кому оставяте , бе хора.Нали щеше да има предаване.Онзи ден ни учеше ,че и тук може да се успее.Боже , жива да не бях!

Не, просто преди 10г. шведите са дали много повече от реалната й стойност. Никой не им е крив за това.

Защо ще я продават точно в този момент? Тъкмо Десито Банова готви свое "авторско" предаване и те бързат да я продадат. Е не така де, милост нямате бе хора!

Е, не бързай да я жалиш - новият "истински мъж в живота ѝ" може да ѝ е купил предаването у Нова;))

"Плащането ще се извърши изцяло в брой, допълват от MTG". 185 милиона евро, брой!? 'Бах, мa'a му!

За да струва нещо една телевизия тя трябва да е интересна и полезна.Нова замениха например умното Стани Богат с Биг Брадър, ВИП Брадър и всякакви подобни жълти, гадни развлечения, ако са и такива де.Е кой ще гледа подобни простотии?

Еми народа е такъв, че предпочита да гледа такива предавания. Каквито клиентите, такава и стоката.Болшинството гледа това! Колкото и шокиращо да е !

Народа не е такъв защото иска а просто голяма част бедни наистина нямат пари за кабелна и гледат това дето им показват с декодерите:((((((

след 20 ще дават пари само да се смени името на собственикът ;)

Пазар и производство от 5-6 милиона души. Извинявайте ама това е смешно. Нито една сериозна компания няма да дойде на наша територия при условие че има повече служители и вътрешнофирмен оборот по-голям от нашата държава. Вие не резбрахте ли че дори и капитала не обича инфантилни стерилни страхливци които не знаят как нито да си увеличат населението нито територията. Пфу...пфу. Презрение.

Снощи при подлогите от бтв ренета ни каза, че в света са тръгнали залунявания на сметки.По--умнит еи по-малките ще се спасят.Алчните ще глозгат до последно.дано се задавят. Какъв точно ще е редът ...ние обикновените хорица ще им платим вересиите.

На за какво му е . . .

Гала да я махат,съгласен съм,не е добре с нервите,изперкала е !

С нервите не е добре , ама казват, че с мангизите била много добре. За нея това е важно...

Самата телевизия трябва да е по-умряла отколкото съм предполагал та продават толкова пъти по-евтино. Не че е неочаквано, то кой гледа телевизия вече. Разните диема спорт и подобни се напъват вече с години да продават абонаменти за английския футбол, явно и това не върви.

"Плащането ще се извърши изцяло в брой, допълват от MTG." Първоизточникът на тази новина наясно ли е какво значи плащане в брой. Най-общо плащанията могат да бъдат по банков път и в брой. Ако милионите са платени в брой, защо не са ги глобили по Закона за ограничаване на плащанията в брой. Съгласно този закон в брой може да се плащат само суми до 10 000 лв.

В брой не означава кеш, а че не се ползват различни други инструменти.

Като използваш купешки думи, знаеш ли им значението? Побългарената дума кеш идва от английската cash, което означава плащане в брой, с банкноти и монети. Какви инструменти сънуваш?

Ха дано този чех и вдигне качеството, че с само тя остана да не е в HD формат.

МНОГО Е ТЪЖНО, ЧЕ НИТО ЕДНА СЕРИОЗНА КОМПАНИЯ НЕ ИДВА В БЪЛГАРИЯ. ТЕЛЕНОР БЕШЕ ЕДНА ОТ МАЛКОТО И БЪРЗА ДА СЕ МАХА. БЪЛГАРСКАТА РЕПУТАЦИЯ Е ОТЧАЙВАЩА!!!

Трудно се прави бизнес в България. Трудно се създава бизнес в България. Трудно се опазва бизнес в България. Трудно се продава бизнес в България. Причината е, че сме много малък пазар, който не прощава и най-малките грешки. Затова и силните бизнеси в България са силни заради монополи и корупция. Иначе нямаше да ги има и тях. А фирми, които искат да работят почтено - нямат шанс на този малък наш пазар. И сега ще кажете, че това е заради корупцията, а аз смятам, че корупцията е резултат на това, е сме малки и без корупция няма шанс за успех на бизнеса. За съжаление аз съм от групата на губещите - изгубих няколко бизнеса, защото мислех, че със знания и опит и без непочетни практики ще направя успех. Е, не успях.

ние бизнес елитат на варна сме изцяло против разпродаването на бг телевизии на чужди фирми и ще сезираме прокоратурата веднага!!

"елитат"? Приемате ли от Банкя във вашия... там каквото е? Ще почерпя.

Какви чужди фирми, не виждаш ли, че препират парици хората ...

- Последни поръчки моля, че трябва да закривам касата и да давам сметката.

Така си изнаех, Данчо салфетката е нищо в сравнение с Келнерите в други държави!

Данчо от ДПС-ето е Данчо Ментата . Ицо Салфетката беше от Пловдив и банкер, шеф на БФС през 90-те . Христо Александров .

А бе все червени мекерета !

А дано заедно със скандинавците изметат и 95% от работещите в тази телевизия със затихващи функции. На никого няма да липсват освен на бабите със сериалите! Така и така сега все едно, че нямам активирана програма на тая честота!

Ако някой ми каже едно ЦЕННО предаване в тая телевизия освен СЛУГИНАЖА шапка ще му сваля.

Много приятели също. Това ми удължава живота ОСЕЗАТЕЛНО.

Честито на нашенците копуващи си НоваТВ. Предполагаме тези пари са нищо за доверието и гласът на колко 5-7% от обществото. Явно се очаква избирателна активност в 20-те процента през следващите няколко изборни тура.

Тоа чех да не се окаже че е руски кавал

И каква стана тя? Депутатите гласуваха кешови разплащания до 5 хилки, като банките искаха до 2 да паднат, а тия братя си менкат милиончета кеш. Та ние в коя Европа и в кой ЕС сме? Къде си бе , Горанов, къде сте Менда, Курни и други джендери! За хазарт ДДС 0%, за всичко останало, не като в ЕС, а 20%. Ама идат новите сметки на ЧЕЗ и айде коня у реката.

О, свещена простота! :-) Кешово разплащане в случая означава, че придобиването не е финансирано с кредит или обмяна на акции, както става в част от другите придобивания, а се плаща изцяло. Както и да е - хора образовайте се, за да бъдете свободни.

До сега не проумяхте ли че каквото си гласуват там извън увеличението на доходите си НЕ се отнася за тях..

Купуват, продават, а тези все наведени остават. Пак имитации.

ChatGPT

купена за 620млн., продадена за 185??? Басси западащата медия!

Или каква далавера? Кой знае...

Ами собствениците са решили да спасят каквото могат защото и без това ще останат ако продължават да са бърсалка на властващите по принуда...

Само се доказва че високо прокламираната и ''гледаемост'' май май на вън не върви....

Руската инвазия става все по силна - от три мобилни оператора два вече стават техни,контролират почти всички медии в България(със съвсем малки изключения)сега и Нова Телевизия, За сведение който не знае кой е купувачът - това е чешкия Пеевски(чрез него руснаците контролират почти цяла Чехия)

Егаси тези руснаци, много яки....

Абе вие от нова заради такива тъпизми сами си слагахте някакъв липсващ рейтинг ама всяко нещо има начало и край..Докато ви се привиждат руснаци навсякъде ще да онождат американци еврогейове и турци

Ако махнат и 95% от "лицата на Нова" може да не я пропускам като прецъквам.

цветков/петканов!Дано продълвът с гербавата агитация следващият ще я купи за 60 млн :д

Тези пък двамата какво ти пречат? Техните предавания са в такива времена, че само силно скучаещи индивиди могат да се спрат на тях.

Нова е най-зависимата и гнусна телевизия в България. В момента трябва да и казват ГЕРБ ТВ. Няма да се учудя, ако чеха я купува с парите на Тиквун и за него.

Имаш Алфа и Канал 3 - гледай си ги тях

Естествено че ги гледам.

Извод: Всички западни инвеститори бягат от БГ и си разпродават "придобивките" на n-пъти по-ниска цена, от тази за която са ги купили само и само, за да се отърват... Добре, че има още балъци от "източно немачку", които да ги наследят, макар че и те, няма да се задържат много (за пример, ЧЕЗ...) Иначе, нека Боко се тупа в гърдите, какви сме били "отличници"...! Изобщо, нас всичко започна да ни заобикаля, вкл. и природните бедствия, та дори и имигрантите... Така де, всяко зло за добро, но да не забравяме, че и много хубаво, не е на хубаво! ;-)