Борисов отговори на Захарова: Пошегувах се

"Путин би трябвало да знае, че има много вицове, особено за избори. Аз се пошегувах“.

Обратно в новината

Коментари - Борисов отговори на Захарова: Пошегувах се | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ББ е избил рибата с тази върло уместна шега! Да му се неначуди човек на осенилото го вдъхновение.

Нещо, написано от Васил Василев за Боце: Съпротивата в България се организира. Влиянието му се срива. Не е излъгал, а не знае какво говори. Вцепенен е от безизходицата. Не можа да ратифицира конвенцията и чака наказание. Съпротивата в България се организира. Влиянието му се срива. БСП минава ГЕРБ. ДПС го крепи, но всеки миг може да го подхлъзне. Румъния му се подиграва. Путин не го забелязва, Тръмп - съвсем. Ходи до Давос, а го прескачаха. Ако отвън го изоставят, ще рухне за дни. И най-лошото! Банковата тайна в Европа падна, а саудитските банки са съмнителни. Текст: Васил П. Василев, фейсбук

ДЪРЖИ СЕ КАТО НА селска седянка но колкото и да се мъчи да избърше това голямото ...... дето го изръси то си мирише че чак вони.

Бойко добре се шегува, ама и той направи 3 мандата, Меркел и тя се бетонира, а беше да се кланя на ония с чаршафите и танцува със саби. Що не се пошегува в Саудитска Арабия или Оман с този виц ?

което показва,че премиерът ни е казал това, което целият свят мисли.

Чак пък целия свят!

всички вицове са истина.И Пути го знае, затова го е вчел насериозно.

"Бистришкия Тайгър" се опитва да подражава на своя кумир, когото охраняваше и от когото се е учил. . И Бай Тошо навремето разказваше безстрашно вицове за американските президенти и много се кефеше , ама тоя сега не може да се намаже на малкия му пръст . Гаф след гаф още от времето на "моЯ приятел Дейвид" ! ?

"Израсналия"политик Б.Б. има странно ,дебелашко чувство за хумор

Еееей много се шегува нашто пишлеме ама много простащки! Нашия президент го навря в миши задник, сега влезе в обяснителен режим с една говорителка! Голям "капацитет", голям т..ак! Срам ме е че такова човешко и политическо недоразумение управлява България!

Борисов, тарикат момче си. Няма начин да не знаеш, че на гол г.з таш.к си е чисто .бане.

човекът си носи майтап на голо дупе.

бате бойко много тънко ги гъбарка, но комуноидните комунопитеци още не са еволюирали да имат чувство за хумор

Тоя индивид има сериозни психически проблеми.

Ти направо изкара Путин че е член на руската компартия и че тя управлява Русия???

Мале мале толкова отчаяни ли сте руските слуги та бълвате дене и ноще целия тоя поток умствено изостанали коментари бе. Най-обикновена шега на която ако въобще би реагирал някак Путин то би било да се усмихне, какво толкова. Толкова много мъка у това недоумрелите руски слуги в БГ ей....

Бойко от Банкя е ЛЪЖЕЦ и МЕНТАК,Манджуков каза че Иво Христов е работил 1 година в телевизия ББВ когато той е бил собственик.

тиквата не е от ранга на Путин че да се шегува с него.А иначе Боко и Меркел със сигурност ги избират от Америка.

Така е когато 140 килограмова Мишка , се мазни на ЕС Олигарсите , за сметка на Велика Русия ! Разбира се че ще се наведе Боко ! Винаги е готов да се Разтвори широко когато стане малко даже напечено ! Жалкар ! Това ви е елита ?? Смешници.

Дебелашка шега!

Онези немат чувство за ирония. Те просто са безаналогови.

И Захарова се е шегувала.

Очевидно отговорът и беше кьопав опит да се пошегува, да.

че и шегаджия ;)

Нинова се оттегля от шевското място

... и така в смях и закачки, мандата свърши!

... предсрочно!

боко, "Hикога не казвай какво мислиш, HO,.. мисли какво казваш"!!!;))

На мен тази шега ми хареса! Веднъж и аз да харесам нещо у дървения Бойко.

Изобщо нашия се извъди голям веселяк! Голям шегаджия...:) Така е, когато на човек му е широко около врата и знае, че си е свършил работата добре (нямам предвид милионите по негови сметки зад граница, за които пита Цацаров например люксембурската прокуратура - ами нека си пита, Бойко като е назначил предвидливо Цацата - нека питат, ама като няма кой да им каже...), или за бизнесите му с Катарзиса. за които пита президента и Бойко го прие като атака...

Той за Копърката---само пред нас ще отговаря!:()))))) Ама за тая дебела дебелащина с Путин-----сещаш ли се къф сибирски боздуган му се пише?:)))))))))

...пък се пошегувал, като е попитал боцето: 3наеш, ли кога, ще ви приемат в шенген???? Kогато, българите те свалят от власт, а това чакат и европейските ти колеги!!;))

"Стършел" да излязат с актуално предложение към Биби, може там да стане любимец на читателите.

Путин дали се е смял???

Баце чу, че Путин ще уважи поканата на Радев, тури наколенките и започна да се оправдава за тъпотиите си.

бОкО ,бОКо, винаги наведен и с ръце за палците .

ДЕБИЛСКА ШЕГА ОТ ДЕБИЛ! АКО СЕ ПОШЕГУВА ПО ТОЗИ НАЧИН С МЕРКЕЛ И ЕРДОГАН, ЩЕ МУ РЕЗНАТ ГЛАВАТА?ЗА ДА ПЛОНЖУВА НА БРЮКСЕЛ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ ШУТ И НИ РЕЗИЛИ В ЦЯЛ СВЯТ.

Да повторим и обобщим! "Ако си прост и не знаеш какво да кажеш, дръж си устата затворена, защото ако я отвориш, ще разсееш всички съмнения..."

Браво! Много ме кефи линка!

"Освен това за един успешен политик би трябвало да се знае, че има вицове. И за мен тези, които са, много ми ги разказват, особено по избори, каза Борисов." Тоя гаче се има за успешен политик. Изпаднал е в заблуда горкият...

каква оценка ще получи Отличника на банкянската гимназия (с директор Мама), по български език за началните класове, за предполагам дословно цитираното Му празнословие?

последният път , когато се "пошегува" с Русия им платихме 2 млрд. лева. Айде по-полека със "шегичките"

БОРИСОВ отговори на Захарова: Пошегувах се! ЗАХАРОВА- и аз се пошегувах!

БОРКАТА- ама недей така, че имам високо кръвно!

Тиквата е изпаднал в страх и ужас от тъпата си шега......

Е, на всеки може да му се случи да ръсне некоя тъпотия. Бочко си е селянин, идва си му отвътре.

Някоя да! Обаче как пък не ръсна нещо умно и смислено, което да е в полза на народа?

може у дома, може в бг, но не извьн бг, за това трябват познания по народопсихология, този човек може да се занимава само с престьпните групировки и да краде в бг, на запад това и просяците го знаят

Бобата знае много добре,че майтап на гол гаЗ си е живо е*е. Това с кмета на Симитли много му аресва.... навярно....Но с богатите може би е по различно..

...Защо не се пошегуваш и с Тръмп.........................!?!?

Майтап, майтап, ама с баба Меца майтап, когато си свалил гащите и си в партер... си е доста мазохистко изживяване, нали?!?

Оно си го знае!

То това си е жив виц.Борисов премиер.За съжаление вица вица е актуален твърде дълго

Тази тиква и простак се прави на шегаджия, но прост народ такъв заслужава, други не биха го гледали и един ден.

- Как сте, как сте? - шегуваше се Тато - Добре сме, добре сме. - шегуваха се хората.

Как сме? Как сме? - питаха притеснено хората. Добре сте! Добре сте! - шегуваше се Тиквата. Най-добре сте от цела Европа!

Не знам кои други народи като нас, измислят вицове за своите политици. Помня много вицове за Т. Живков и ми е много интересно, че не съм чувал нито един за Борисов. Той твърди, че имало и за него, но да си герой на виц също е признание, а в случая...

Какви вицове за Борисов? Той е НАЙ - ГОЛЕМИЯ ВИЦ.

Пиндоският джендър ни шегува от 20 лета, то не бяха медицински вертолети,министри в затвора, "магистрали", "саниране". Виц за "високоскоростен влак" Видин-София, модерна армия, хъбове,мъбове,коридори,запроводи,цикли. Накрая реже лентички на боядисани кенефи.

За толкова години Борисов не можа да преодолее мисленето и поведението на мутра. Все още не може да направи разлика между управлението на държава и на силова групировка. Учудващо е, че руснаците въобще са си направили труда да обърнат внимание на глупостите, които ръси този човек.

...Защо не се пошегуваш и с Тръмп.........................!?!?

Може би Захарова е искала да каже , че ако Борисов е руснак няма да е Президент ; и 2) като обикновен гласоподавател в Русия - ЗА КОЙ БИ ГЛАСУВАЛ >?

Че това е самата истина, а не шега

пошол ти в пизду сука!!;))

Ей, това Путенофилите ама хич нямате чувство за хумор!

иванчо, да поздравиш майка Cи!;)