Жельо Бойчев: ГЕРБ измества темите, покрива проблемите

С връщането назад в историята, ГЕРБ замитат дебата за здравната система, заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Жельо Бойчев в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Жельо Бойчев: ГЕРБ измества темите, покрива проблемите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я! А Бойчев докато дрънкаше за суджукгейт какво правеше? Същото! Сега реват, че било реваншизъм!

Суджукгейт, Хасковогейт и всички издънки на ГЕРБ, са в сегашното време, а не от историята ни.

Как назидателно размахва пръст този политкомисар ...!

Защо тази фашистко-комунистическа партия е още в парламента ? За нея няма ли народен съд ,защо не се спазват законите на Р.България?

Народни съд е за изедниците на народа. Демек такива като теб.

Изместен му е акъла на тоя комунист .Те от началото на това народно събрание постоянно пречат,създават гаф след гаф за да не се работи и руши работата на парламента и тоя НАГЛЕЦ ще ни говори за изместване на темата .БЕЗОБРАЗНИЦИ И МОШЕННИЦИ.

Темата е важна.Колко съдби е унищожил народния съд,знаеш ли?Защо ли не може да поговориш с моя дядо,баща на 7 деца,който е влачен като куче от комунистите,затова,че не иска да си даде ,закупените с документи,земи в ТКЗС.Взимат му всичко,а децата му гонят по всякаква линия/става въпрос за 20дк/.Да пресметнем броя на унищожените съдби:Дядо ми,баба ми,техните 7 деца и жените им и още 21 внуци/единият съм аз/Това са 38 души.Невинни.Гонени,бити и преследвани.Аз не можех да запиша каквото искам училище,заради клеймото.Темата,другарю засяга хиляди българи.Лепват им етикет и няма управия.Вие избихте децата на Райна Княгиня,та ще се посвените за други.Вие нямате съвест и срам.Не преклонихте глава пред жертвите на комунизма,хиляди избити без съд и присъда,та няма да върнете,с удоволствие народния съд.Престъпници сте били и такива ще си умрете.

Аз дядо си не помня,умрял е от побой,но последствията ме преследваха през целият ми живот.С висше образование и затворени врати.Некадърните деца на комунистите бяха толерирани а ние им бяхме работниците.Тази тема ще бъде отворена винаги,докато сме живи потърпевшите и вие сте длъжни да отговаряте за деянията си.

Додо ти е била алчен. Искал е общото за всички, а неговото само за себе си. Комунизма не работи при алчните хора. Те го унищожават. Нужен е виш разум за да го разбереш, но на игоист като теб са му познати само животинските правила.

Попитай Нинова откраднатите пари за благото на народа ли са?Дядо ми не е откраднал нищо,има документи за закупените земи,а Нинова на 28 г.е откраднала наши пари.Ето тук е разликата.Какво означава "Комунизма не работи при алчните хора"По-алчни от твоите другари няма,другарю.Ограбиха всичко до което се докоснаха.Унищожиха България и такива болни мозъци,като теб,ги защитават.До колко национални катастрофи ни докарваха,от пуста алчност.Преди да разсъждаваш се ограмоти,защото си допуснал в 3 изречения 5 грешки.Това сте другари,алчни,неграмотни,безмилостно крадливи.Страните от бившият източен блок вървят напред,защото не са разграбили всичко за себе си.Помоли се на богаташите от БСП да раздадат на глупавите си симпатизанти парите които откраднаха.Съвестта и моралът са норма за нормалните хора,а не за престъпници.

Казах ти, че няма да разбереш. Първо, комунизъм не е = на БСП. Второ, комунизъм в България е нямало. Трето, запознай се с идиологията на комунизма и може би тогава ще схванеш за какво ти говоря. Четвърто, виж характеристиката на България преди10,11,1989г. и сега, за да откриеш разликата между наченки на комунизъм и демокрация.

Нинова не е комунистка, тя е социалистка. Дори в САЩ са по-големи социалисти от нея, но комунизма е съвсем различно нещо.

Тази Жаба смотана да си подава оставката веднага.

Опа, сельо, Вие измествате темите. Дай първо кажете дали ще реабилитирате народния съд и комунистическия режим, после кажете дали създавате и предвиждате нов народен съд, за да може хората да се подготвят овреме за терминал 2 и после да дъвчем безкрайната дъвка за здравеопазване, демография и медии.

път няма да вървим навън...този път ще има бой по червените кратуни...мда Ще бягаме навън а...

Първо ще върнете ограбеното от българския народ, а после прав ви път. Не като братя Галеви или Цветане Василев, да изчезните с парите.

Този пък! България в момента има по-важна работа, трябва да се погрижи за европредседатлството, да не се изложим! САКЪН! Тоест добре да напоим и охраним европейските бюрократи, пък след юни месец юе му мислим как пак да замазваме у нас.

червени безочливи боклуци

Аз съм Жельо Бойчев и съм за възтановяване на Народния съд, против Конвенцията съм и съм дебил!За Русия съм и мразя бъллгариите!

Жалки български картинки... Ние тук все бъркаме нещо, особено когато трябва да си го преведем на български, например: - съдът не е "народен", а международен и е организиран от "Звено", а не от БКП; - Жаблянов (не съм му фен) е депутат и може да си изказва мнението, каквото и да е то. Последната му "изцепка" е нежна констатация в сравнение с тези на Боко (че Парламента е пълен с наркотрафиканти и т.н.), на Пачо Гърневски и др. - и т.н и т.н. А през това време мишоците крадат ли крадат, защото котаракът не ги лови, а мляска блажено и им се радва.

не си фен на Жаблянов, ама по опорна точка имаш да го оправдаваш, нали?

"Посеран на 20" е платен трол на ББ.

големи наглеци тея бе... #КОЙ написа онова становище на БСП по повод Луковия марш? Кой тръгна да връща историята с разни класови врагове и монархо-фашисти?

Желю- няма да позволим.... Жельо, голям го вадите ала мек.

Ж.Б.ИЗРОД , ГЬОНСУРАТ, НАГЛЕЦ , ДА СЕ ЗАБРАНИ С ЗАКОН БСП(БКП ) ДПС И ТЕМ ПОДОБНИ ДС - ПАРТИИ и НА НАРОДЕН СЪД .

Да върнем член1 на конституцията на НРБ.

колкото маймуната си покрива червения ... като се качва по на високо!

Тази Жаба смотана да си подава оставката веднага. Какъв човек трябва да си да оправдаваш убийстава на хора без съд и присъда. И това са политици в 21 век :(

съд създаден по международни договори и с указ не е съд?!? съвсем изтреще от тия промивки на мозъка по герберските сбирки.

Както винаги от БСП нагли и безочливи. Те 3 месеца ни занимават с оставките на Главчев, на Добрев, с какви ли не измислени скандали. Сега ГЕРБ се опитвали да изместят вниманието от проблемите на хората. Лъжат и за съжаление избирателят им с дървена глава им вярва :(

да си търкаля г*вняното топче и да не шмекерува!

Я кажете сега жаблянов кога ще духа супата а не ни занимавайте с другите проблеми?по време на комунизма само в Германия се лекуваха българите.

Има само едни по-големи наглеци от ГЕРБ и това с БСП...и както се пее в една песен....нека да е грях но някой ден ще СЕ*А НАД ТЯХ!!!

са налозили всички възможни телевизии....реват ,та пушек се вдига... Хората ги видяха колко струват и с Делянчо и с Дебаланчо..а най вече виждат как гушките им увисват, а народа си брои стотинките.

Като приключи войната между САЩ и Русия, пак ще има Народен съд.

Безмозъчни бг комуняги. Нищо ново.

В 10 - ката !