Броят бездомните в Париж в ”Нощ на солидарност”

1700 доброволци от общо 2000 души участват в първата "Нощ на солидарността" в Париж, организирана от кметството с цел да бъдат преброени бездомницитe.

Обратно в новината

Коментари - Броят бездомните в Париж в ”Нощ на солидарност” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Софиянец на 39 години съм и все още не съм ходил в Париж, но сульо и пульо са били, разказвали са, а и от това, което чета разбирам, че това е една западаща клоака, пълна с просяци, чернилки, престъпност и мръсотия. Това не е онзи Париж от филмите на Делон и Белмондо.

броят колко истински Французи има у Франкия...

Ай сиктир! Бездомни в Западна Европа? Ей то пропагандата велика работа!

не са като в русия, там всички са клошари)))):

-ето нов грант - да броим бездомници! КАк не се сетих! Ще падат кинти! И е лесноо! Няма да ходи ш по чукарите да броиш орлите... Само едно кръгче из квартала.. Яко!

Трима с тефтери се разхождаха посред нощ и ръчкаха заспалите бездомници да си правят анкетите! Нещо като "Айде, айде после пак ще заспиш!" даже по 1 бонбон не им дадоха, гледах ги по ТВ

А тия, които не са емигранти, защо не са прибрани?! "Държавният глава призна, че не е успял да спази даденото през лятото обещание, че до края на миналата година никой няма да живее "по улиците и в горите". Той добави, че причината се дължи на големия приток на мигранти и на големия миграционен натиск в края на тримесечието. "

Не пипайте КЛОШАРИТЕ на Париж, какво е той(дее да знам къв род да използвам) без тях, и кво са те без него и мостовете му. И ГО КАЗВАМ СЪВСЕМ СЕРИОЗНО.

Забележете! Кметството организира акция, която цяла година извършва по методика. Значи цяла година се плаща на общинари да броят, но за бездомниците няма социално приемлив начин да бъде уреден живота им според възможността и знанията им да работят и някак да бъдат полезни? От едната страна броим бездомни, от другата харчим пари за кампания! Това ако не е лицемерие, то е поне глупост. Иначе е похвално, че някой обръща вниманието на тези хора, но да се пропуска същественото в името на преброяването някак си е странно. Но пък какво да правиш- французите много обичат да си похапват охлюви и жаби..

Нали там такива неща нямаше? Пропуснал е Марсилия, но той е африкански град.

Тя цяла Франция е африканска.

Франсетата сами си набутаха ислямски боклуци ВГЗ , в Марсилия и Париж може да се объркаш с Африка и Афган, толкова болни чернилки, изроди и всякаква измет няма и по техните си континенти, там е събран каймака на утайката..

Когато и да ги преброят - все ще са по-малко от следващият ден!

Та ние тук броим наред всичко наред - като се почваме от дунавските комари, софийските бездомни кучета (и кучки), пловдивските котки (и котараци), варненските гларуси и чайки, пойните птички, костенурките под магистралите и се стигне до 298-те политически партии и техните наистина безбройни лъжи и обещания.

Какви бездомни? Нали сме в светлото бъдеще. Или само си мислим така?