Тръмп се заема с „душевното здраве“ и „безопасните училища“

Доналд Тръмп заяви в обръщение към нацията, че „душевното здраве“ и „безопасните училища“ стават приоритет за него, но не каза нищо за контрола на оръжията.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп се заема с „душевното здраве“ и „безопасните училища“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се заеме първо със своето!

Болни кравари и крави,болна нация,болен Прецедент,като предишния наш !

Болен Тръмпел.

Американският Бойко Борисов пробва да върви по стъпките на нашия Първи? Браво, Браво! Хубаво, че има от къде да гледа, че да огрее навсякъде, както по света и у нас. Щото ББ къде иде грее, къде не иде праща Цв.Цв който не знае кой е Цв.Цв и пак грее.. Самият Тръмп изнесе бляскава реч в защита на конституционното право на американците да носят оръжие, а сега НИКОЙ В САЩ НЕ ПРИПОМНЯ КАКВО Е ГОВОРИЛ ПРЕЗИДЕНТЪТ ИМ! Днес този човек не може да има лице да излезе пред нацията и да говори за невинни деца, грижовни родители и жестоки убийства. Америка е държава , в която животът на нормалния невъоръжен човек е в опасност и не може да е пример за нормална демокрация. Масовите убийства са плод на алчността на продавачите на оръжия, които чрез своите лобисти предпочитат да виждат масови убийства, но не и да бъдат ограничени в продажбата на картечници и автомати, които свободно да попадат у всеки.

, който леко се е понапудрил пак говори ... сетила се мара да се побара .... по крачола

тои със доларът си знае много добре нещата ,това не работа за магарето!

доналд тръм ще направи това което не могат руснаците!тои ще разпадне европеиският съюз!задава се търговска воина и това го усещат във берлин!тои казва -европеиският съюз -това е само германия!във хандеслблатт казва нашите съюзници не са съюзници във търговията и ще обложи адекватно и стоки произведени в германия,американската администрация манипулира доларът спрямо еврото във полза на сащ,американските акции поскъпват но европеиските и немските финансови пазари имат трудност тоест заради поскъпващото евро падат.това обачe индиректно ще се отрази един ден и при нас.тоест поскъпване по малко пари и фалити!

ти маи си объркал статията към която си писал тоя коментар. Kакво общо с изказването на Tръмп относно психическото здраве и училищата в щатите има това което ти си писал ?

Подлостта и алчността на ,,богоизбраните,,.

тия съ кръгли идиоти кат продават оружие на деца! ИДИОТИ!

Вчера прочетох статия по норвежкия интернет, че девалуацията на долара е по- голяма от очакваното.

Тръмпи - главен клоун на зловещия цирк ФАЩ.

"Китайците са най-умните хора в света.Открили са барута ,но не са го използвали за военни цели.Открили са хартията ,но не са започнали да издават вестници.Открили са Америка ,но не са се заселили там!" -Марк Твен

No Way To Prevent This, Says Only Nation Where This Regularly Happens Onion са пускали това заглавие седем пъти от 2014 г. насам - и това са само най-големите кланета. Вероятно ще се налага да го пускат и в бъдеще, защото едно корпоративно-фундаменталистко лоби е по-важно от човешкия живот.

До колкото знам във Великобритания и САЩ , ако нямаш пари за свястно частно училище, си излижаш тъп като галош, а сега се оказва, че може дори и да не оцелееш.

Така е. В Краварската Кочине е най-трудно да си ученик. Ако не те гръмнат в 10 клас и останеш жив, ще излезеш проС като Налъм.

не вярвам бе мите някои да излезе по тъп от тебе от което и да е където и да е училище

зацепих - тъкмо си мислих да заминавам за САЩ, пък тука ме убедиха , че в Русия е по -добре...))))):

...не можеш просто да си купиш кола и да я подкараш...но можеш да си купиш gun и веднага да стреляш...само в USA ... :(

а що нямате нюз за раша, по первьй канал дават президентскатанадпревара - само путн дават!

Ами ... РАДВАМЕ се , че гледаш 1 канал на Руската Държавна телевизия ! Освен това те разбираме напълно . То аслъ , нашите телевизии отдавна НЕ стават за гледане !

Бог дано да прости невинните жертви. Ама то да не си помислите, че в САЩ е лошо и няма сигурност.В САЩ нещата са супер, всичко е по мед и масло и ние трябва всячески да се стремим да ги подръжаваме и копираме... А иначе то в Русия е лошо, заплатите там са ниски, няма демокрация, хората са алкохолици....

заминавай за рсия!и кажи на 200 000 българи да се преместят в Русия от Америка на по- хубаво))):

Кой си ти, че да ме пращаш някъде си? България да не ти е бащиния? Нали си уж демократ. Аз си имам родина и си стоя тук. И кой съм аз, че да казвам кой къде се мести.

Агресията е като в БГ. Само че тук хората масово имат оръжия по домовете си , а у нас нямат. Това е разликата как ще се изрази и колко ще пострадат. У нас лудия ще пребие някой, а тук масово стреля.

Агресията/и там и тук/ е кърваво огледало в която се отразяват дефектите на ОБЩЕСТВОТО////Много дефекти има....

Така е, но в Америка този 19 годишен убиец ще получи около 250г затвор и никога няма да излезе жив от там, а в България убийци и изнасилвачи получават условни присъди, ако изобщо ги осъдят. Преди няколко месеца прочетох тук в Дира, че убуец бил оооравдан защото, ужим, убития го бил предизвикал....

Тръмбич, пращайте краварските копелета в Бургас. Там ги трепат още в детската градина!!!

Говедарникът си е говедарник - в Тексаската пустиня има повече трупове, отколкото в Треблинка.

"America is the only country that went from barbarism to decadence without civilization in between." Америка е единствената страна, която отиде от варварство към упадък, без цивилизация по средата

Кумирите на нашите зомбита.

Полицаите в САЩ само за март 2015 година са убили повече хора за месец, отколкото във Великобритания за 100 години. А за цялата 2015 общо над 1100 души.

'Ми като не Ви харесват Демократичните Хамерикански училища , записвайте си децата на даскало в КНДР ! Там поне със сигурност ще останат живи !!!

Гола вода си.

Що ве ? В КНДР терор нЕма ! Освен това нЕмам спомен някой от Държавниците на КНДР да се е снимал на Апачик с БАШ терорист , както например се снимаха Държавния секретар на САЩ Кондолиза Райс, и Осама Бен Ладен...

Вместо да спускате знамена по 3 пъти годишно, вземете си променете законите за оръжието.330 милиона американци притежават около 500 милиона оигнестрелни оръжия.

НЕ убиват оръжията а хората..Агресията е старателно култивирана и направлявана...

така е , хората убиват ... ама ако нямат достъп до оръжие ? ще може ли да убие 17 човека ? в европа що не се трепем така масово ... щото не може всеки да има оръжие :))) само бившите полицаи и военни имат оръжие в тях си , ама ако затегнат и това , да не могат да взимат оръжие при пенсионирането си , и то ще изчезне :))) . у нас не ти ли прави впечатление , че инцидентите в по-голямата си част са от бивши военни и бивши полицаи :))) , кой стрелял по жена , кой стрелял на улицата за паркомясто , на кой децата му викали и стрелял по тях :))) - все бивши от службите...

на насилието във всичките му форми! Съболезнования на близките на жертвите. На палача и поддръжниците му, вярвате ли в Бог, и ако да, кой е, ако не, защо се наричате хора?

Поредната атака на империята на злото, ЦРУ! "Убиеца" е типичния идиот и психар, който да върши черната работа на ЦРУ и на края да поеме цялата вина, докато професионалните убийци си вършат работата и остават скрити. И както винаги, същия ден е имало и фалшива тревога в това училище, което показва че атаката е била планирана отдавна!

Ким Чен Ун ще им ги свали нацяло!!!

Когато копаеш гроб другимо, сам попадаш в него.

Абе, тия са изтрепаа???

330 милиона са докато ги стигнете... ама няма и да ги стигнете никога най-качествените руснаци се изнасят в сащ а тези които идват са от мюсюлманските ви съседи

Кви руснаци са се изнесли в саш????? Та там е сбирщина от 30 милиона мексиканци, 25 милиона наглосаксонци, 32 милиона немци, 15 милиона китайци, 7 милиона поляци, ... и ДВА милиона ама не - руснаци, а ГРАЖДАНИ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ??

По коефициент на убийства (брой убити на 100 000 човека за година) САЩ са по-зле от нас примерно 2.5 пъти! А спрямо средното в ЕС примерно 4 пъти!