Мъж заплаши Слави Трифонов с убийство

Полицията е задържала мъж, който днес е заплашил с убийство Слави Трифонов, съобщи за Дир.бг сценаристът на "Шоуто на Слави" Тошко Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - Мъж заплаши Слави Трифонов с убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе хора, този грозник е много тъпо копеле, с тези негови страхове , които имат за цел да привличат внимание върху неговата личност. Аз бих му дал съвет да се изтъпани и да си каже че е джендър, нещо което много ревниво го крие цял живот. Сега вече е модерно, даже може това да му бъде трамплин за политическите му мераци. Кажи си славчо ,че си стар селски педарунгел и уверявам те това ще ти доведе дивиденти.

Интересен сценарий, съобщен лично от сценариста му. Ама претоплена манджа ми се чини, като турчина дето уж стреля по Доганя.

Този Тошко с бунтарски разрошена коса и откровен провинциален диалект, не е могъл да измисли някакъв по изтънчен похват за реклама на шефа си и е пуснал тази "новина". А защо медиите я подхващат...сами разберете.

Хахаха, турчин заплашил, че ще вади нож на умрелото куче, този шут Слаби Триперов трябва сам да се самоубие, защото вече е много досаден с идиотиите си, които развратиха 3 поколения българи.

Тошко този метал дето е останал в 1985 година да си седи там моля/

Пиян манго се прави на бабаит ама чичко полицай като му намести кокалите ще му мине бабаитлъка

ПЛАТЕНА , ТА ДРЪНКА НОВИНА!ИЗДИШАТЕ ДИРНИЦИ!

Най - добре ще е да си гледате турските сериали, гербаджийските тролчета, и да им викате по цял ден , хвала на вас колко сме щастливи??Чета и не вярвам на ушите си , що за тъпи коментари??

Отнасяйки се с пълно уважение към личността на Слави Трифонов и с убеждението, че никой няма право да заплашва и наранява околните, все пак си задавам въпрос - как така за по-малко от ден успяха да открият човека, заплашил живота на Трифонов, а иначе е много трудно да намерят телефонните измамници, обиращи възрастни хора, като се има предвид че измамниците звънят поне по 2-3 пъти и провеждат сравнително дълги разговори за убеждение на набелязаните жертви?В каква държава живеем?Май аршина за едни, като Слави е по-различен от този за редовия гражданин и обикновен, наивен, добродушен пенсионер?

Пич. Ако не могат да пткрият човек, който се е обадил на 112 да заплашва с убийство, то кой ще могат изобщо?

този дето заплашва Слави трябва да го накарат три дни по 8 часа да гледа шоуто на слави и да умре от скука

...Cлави,човек трябва да знае кога да спре !..да има мярка !...омразнал си до болка на балгарите ! ти не си институцiя ! спри се ,че много дразниш ! ти си много виновен пред балгарите ! работеше усардно за чалгаризирането им ! от това по-голямо престапление е само убииството ! ти уби с твоята чалга няколко генерации ! на всичкото отгоре си и бездарен като певец и хуморист ! ти просто си Hахален и натрапник !!! по принцип не сам толкова директна с хората ,но за теб ще направя изключение ! махаи се от живота на балгарите !!! как не ти омразна бе ?!??...всяка вечер ...нищо чудно че някои ти е вдигнал мерника ...

къде си бе, "бАлгарино"...

...питаш ли ..A ?!??..смотлiо !!!

Страхотна безплатна реклама. ХАХАХАХА. Де да можеше всеки да я ползва........

Да го убиват, той е слуга на лошите, част от статуквото. Руснаците ще го използват да запазят влиянието си върху политиката на България.

Няма страшно!Ще му сложат нсо,като на делян,доган и.... де да знам кои са другите.

някои от подчинените на пеевски....

Харесват го хората , има нещо подсъзнтелно, никой не може да го обясни

Преди два, за пръв път може би от около 5 години, ми се наложи да гледам шоуто му. Резил, пълна простототия на много ниско художествено ниво. Като изсмукани от пръстите скечове... неам думи.

Оффф , писна ми от този грозен, страшен и неталантлив селяндур, и той като тиквата не спряха да се хвалят с болестите си и с това ,че някой си иска да ги трепе. Ами трепете ги бе хора, България може само да се освободи от тези паразити, простаци и мафиоти. Давай трепи!!!

Курнела да пледира веднага за охрана от НСО.

Особата иска да има шум около него

Ритуално си го местя в другия крачол и ако трябва пак ще го преместя по повод слафчовите глупости!

Споко ! Йоца ке доде !

Като не ви харесва шоуто на Слави има още 150 телевизионни програми .Когато имате неговият статус и успех тогава се пените сега гледайте турските филми и си мислете за бъдещето което ви очаква -.Беднотия и завист понеже виждате само до основата на носа си.Аз пък харесвам шоуто и концертите му ,неговият екип и мисията му на човек който разбира от шоу бизнес и затова е успял ,а Вие тънете в завист и злоба защото не сте успешни и избивате комплекси.

Чалгар зъл. Страг ги е да му кажат , че е бездарен и няма глас. Нещо като Графа. Музика без стойност. БОЗИ

Пиян мангал заплашил Трифонов. Циганска работа. Но и Сретен Йосич само се кани и изпуска възможността да стане национален герой на България.

Колкото и да е тъжно този е известен, а на такива често им се случват ненормалници да им отправят заплахи

АЙде бе!

Ако го беше заплашил с изнасилване дали ще ше да .....

Турчина иска да влезе в партията на Слави !

защо цензурирате, защо триете бе , дирове. Просто написах,че не е лошо Слави да се пази...Все пак за разлика от другите поне сам си е направил парите

Умен и красив противник на референдумите е заплашил Слави Трифонов!

Отчаяни опити за вдигане на умрелия рейтинг на това селяндурско и чалгарско шоу.

Когато ти напълниш няколко дни подред зала арена Армеец и стадионите в цяла България, които доброволно си дават парите да те видят и слушат....., тогава говори за рейтинг

ДААААА , ПЪЛНО Е С КИФЛИ И БОКЛУЦИ , КОИТО НЕ ЗНАЯТ ХИМНА

РЕКЛАМААААААААА

на 1 март 2010 година Доста отдавна е било. Възможно е да не помни ясно. Да не би да му е нанесъл вреда на 8 март?

Luna0102

Не че Славито не е за бой, ама този дето е решил да трепе, да влезе у парламенту- там са все за отстрел, когото и да улучи няма да сбърка.

няма да е кой знай каква загуба...ако Славето стани курбан ха ха ха... На никой няма липсва !

Един циганин пиян ,заплашил Българин ! Всеки ден Мангалите плашат Българи ! Слави продължавай работата си срещу крадците Аферистите и Загробващата ни Партия или ОПГ Гроб !

Този ли лайнар е българин бе?

Подобна пиеска не игра ли и Дудука, когато бат Бойко щеше да го трепе и ходеше с бронежилетка? Май библиотекарите взеха съвсем да дават фира, щом ни пробутват хем стари, хем тъпи номера. Този път сигурно няма да е Костинброд, а Костенец, така малко различно да е.

Тъпунгер ,Мутрата Борисов ли ти е батко ,Да ти ЕПМ !

Путин е болен, но явно още е жив.

не мие батко ... ама на теб ще го набутам сладко , сладко !

Славун защо така се излага,даже повече от Бойко,може ли на тези години да няма жена и деца,за какво тогава живее славун,за каква слава и богатство като ще си умре сам,като куче,или кон без история а?а може и да е старилен,но може да си осинови някое малко детенце.никога не е късно.

има ли още някой, който се вълнува от тоя смешко?

но по-важният въпрос е докога ще се вълнува мнозинството от банкяската свиня и неговата орда. Спре ли раята да се вълнува от простотиите му, ще бъде една малка победа за "смалената до безкрайност" от герберастията България.

да се разбере докога кУрнелия ша та оножда :)

смешкото си ти ако борисов ти сложи спицата отзад сигурен съм че ще кажеш че това е наи добрият случаи в живота ти селянин грозен

На мен ми е ясно.Слави беше спуснат с парашут на сцената на Великия Тодор Колев в малкото НДК.Последва шут и ТК си замина.До тогава Слави Трефонов беше известен като успешен продавач на Мартенички пред подлеза на ЦУМ/справка Влади Въргала/.И ето точно на 1 март 2010 г. той е засегнал интересите на някой от този бизнес.Значи Слави продължава да държи Мартеничковския бизнес.Е сега вече дупе да му е яко!

Добре, че не е търсил помощници. Горката Славуца кой знае колко се е разтреперил. Ни са бой Славчо, никой няма си цапа руките

Този човек от народа никой не може да убие - това е ясно. За него обаче ще се избият Слави, ББ, дупесето, биесепету и другите дето го припознават като CORE електорат нали.

Много хора са на мнение, че покрай чалгата и елеменарната простотия в щоуто (не че няма някои свястни предавания) Слави нарупа милиони, а може би и милиарди парички вложени у нас и в чужбина. Но не е само той. Какво да кажем за чалгаджийките на пайнера, които постоянно се подвизават в скъпарски световни курорти и демонстрират лукс и охолство. Това дразни хората и на тях им избиват балансите. Та и на тоя загубеняк ако това не е постановка.

Не е луд този който е изял баницата, а този дето му я дал. Та дава който има--Дилянчо и Ц. Василев, това е.

може и да е натрупал но не е бръкнал ни в твоят ни в моят джоб тъпако докато 5 те милярда на борисоF са от мен и тъпанари като теб

Тоя път оцапах гащите.............няма как ще звъня на Бойко.

Ех, Славчо, Славчо, тежка съдба носиш. То беше болен от невярна болест, почти ослепя и ката ден чакахме да ритнеш камбаната, ама не би. После са преби в банята, та сега ти е по-къс с три сантиметра. Кракът. То другото ако му махнеш три сантиметра и можеш да се наречеш джендър. Сега па ша та колят. Що така бе Славчо? Ми земи Деса Пуетеса и Баба Вуна и оня гинеколога, дето живее пут голям стрес, пут голямо напрежение, па запалете по една свещица. Може да помогне. Па ако не помогне със запалване, пъхнете си по една отзад, може па така да помогне.

Ма ти явно редовно гледаш Слави!?

Не е нужно да се помпиш по този начин

Чалгарски простотии... Или мислите, че тоя лумпени е поклонник на симфоничната музика?

Този, обадилият се, ако свърши работа, да се обади. Има едно голямо черпене.

Мога да те направя и Куция, Бръснатия, Сополивия, Пискливия...

Прилича ми на предизборна агитация. Ако някой иска да направи нещо, просто го прави, а не го обявява публично.

Ще направи голяма успуга на България

Ако беше Тиквата Борисов щях да направя Банкет !