БСП предложи Николай Николов за комисия ”Антикорупция”

БСП предлага за председател на антикорупционната комисия Николай Николов.

Обратно в новината

Коментари - БСП предложи Николай Николов за комисия ”Антикорупция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички са окаляне до колене и ще ми правят корупционни закони, не така, бе комунисти от ляво и дясно, време ви е някой да ви измете всички до един, с малки изключения, защото ще трябва и пак наново да ви плащаме големите пенсии от нсъбрание, с предимства безплатни пътувания и т.н. ... и т.н. ... маймуняци сте всички , не ви верваме, Поздрави от Слави с песента , НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, всички сте крадци на прехода, а и преди това същите пак крадяха, все бяха на хранилка, нищо не правещи, а само лапащи, преди ,1989, началници по стаи, седянки и високи хонорари и премии...знаем ви поименно, някои си заминаха, но има още оставащи живи, преди 1989 крадяха, след 1989 си пратиха децата с краденото в сащ , там на обучение и сега обратно в бг, от 2 милиона, виж колко са се върнали-някъде около 10 души, сценарият е на лице драги ми от ляво и от дясно, мързеливите са завърнаха при мама и тати , с откраднатото след 1989, милиарди

Номенклатура!! Кукла на конци!

И какво е свършил този хубостник за 12г??? Едно нещо??? А стига бе, писна ни!

Голям смях - БСП говори за антикорупция.

Герб и БСП отново задкулисно ще си изберат техен човек да им прикрива далаверите. А дпоровете от трибуната са само за замазване очите на простолюдието. Оставка на всичик от парламента. Нови хора в политиката. Вън!!

Да се изпише едно негово становище по даден въпрос. Има ли такова??

Абе кой е този Николов?? Какво е направил до този момент. Световно неизвестен е. Парашутист. Стига бе!

Поговорка-не го пускат в селото,той пита за поповата къща Абе-нахални колкото си искат

Стига сте избирали тези стари муцуни!! Да се избере един честен и достоен човек, който до този момент не е бил към управляващите и участвал в съвместните далавери. няма ли един заслужаващ поста човек??

Очаква се оставката на Нинова!

Няма цели, нямя критерии - има само добри намерения и обещания! По добре изучената схема с ''избора'' на Главен Прокурор.

БСП + антикорупция = приказки за дебили

A, не важи този Николов;) Той не е прекратявал дело за Мишо Бирата, значи - не се класира!;)

Ами нема кво да питате 'с какво да се подобряваме' .... вие просто сте си гъзоблизци на правителството на герб а и клакьори на червените - просто сте с този. който дава повече парички ...... Тъпи ДИР-тролове безмозъчни - повече нема какво да ви се каже !

Що се ядосваш? И тук ще стане точно както стана и с "избора" на ВСС - ще си разпределят квотите както име угодно и без много-много да си пречат! И после с дружни усилия "Ще борят Корупцията!";))

Хора от престъпните партии БСП/ДПС на никакви позиции в държавата. Това е много важно. В близките 20 години тези партии власт не трябва да помиришат. Само тогава тази държава има бъдеще!!!

НА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА за безпристрастност, лоялност, некорупмираност и честност!!!

За последния месец разбрахме следното: - Истанбулската Конвенция ще превърне българите в гейове и лесбийки - Демокрацията ни отне много и е извор на всички злини - Народният съд е необходимост - в последствие изтрит текст, проява на неадекватност - Някои другари все още се чувстват част от народния съд и се гордеят с това - Най-добрият политолог на държавата е щерка на убиеца на Луков - коя е тя.

Може да си предлагате каквото искате НО ''мнозинството'' гербераско ще си назначава който му е удобен:(((((защото само това виждаме бая години...

тест Герб.... И се обзалагам че Герб ще отхвърлят предложението на БСП... Всичко трябва да е в едни ръце...

та КОИ бяха тия от БСП?Който е на власт той назначва а другите.....какво беше казал чичовото.....ДА ДУХАТ СУПАТА:)))))))))