Ирина Бокова влиза в управлението на руска компания

Ирина Бокова, бивш шеф на ЮНЕСКО е била номинирана за член ан Съвета на директорите на руската компания "Фосагро".

Обратно в новината

Коментари - Ирина Бокова влиза в управлението на руска компания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдааа...то и Шрьодер е руски шпионин понеже работи за руска компания. Тилърсан пък е награден с медал от Путин...и той шпионин. Абе всички са руски шпиони мамка им мръсна! Само плевнята не е и е човек на место. Русия превзе света...

Е хора нали ги видяхте комунистическите боклуци .Тая ,нищо не направи за България ,но винаги е била служителка на чужди интереси ,както цялото им БСП. Те са такива -нямат нищо свято ,където са парите -там са и комунистите .

има два апартамента в Ню Йорк, още един в Париж и още един в Лондон ! Сега при високоплатената работа при руснаците ще заработи още два и ще стане със шест апартамента.

Ми къде да отиде бе, като е експерт, номинирана за председател на ООН ?

Това ражда руската болшевишка олигсрщина внедрява марионетки комунисти за да източва държсвста ни за да си подържа малоумната олигсрщинс и военния си комплекс

В край на крайщата маските винаги падат. Сега ще ми твърдили някой, че Бокова не е руски човек?

Бихте ли ми казали къде продължи кариерата на бившия министър Симеон Дянков, който в никой случай не е комунист ?

Тази бабичка сигурно е специалист по одеколоните ,иначе каква работа ще им свърши на ватниците.

Сигурно вече хакат и фосфати !!!

Тая винаги е била руски боклук!! И е работила за Русия!!

къде да иде освен при руски путиноид.

ха ха ха прибрала се е при мама!

Тази докара ЮНЕСКО до фалит. Никоя корпорация не би я назначила в борда на директорите освен ако не е на КГБ. Поредния развенчан мит за много надарените деца и внуци на обирачите на мандри с червени каскети. Накрая всички, както и великите юпита, обратно в червения кенеф на работа за КГБ/ДС.

Хубаво - поне няма да цапа България с присъствието си.

Някой да се учудва на новината? Че то безработен комунист няма. И все са на хубави и щедро платени постове. Може би защото са по-, по-, най! /но само според техния аршин!!/

не завиждаме на престъпника, просто жалим за себе си , защото от такива крадци не можем да живеем свястно

на хранилка рубладжийката, там в СИБИР

А ти къде мислеше, че ще започне работа?? В монголска компания ли???????????????

За младите и кадърните винаги има място в Русия. Идиотите отиват в Гугъл, Сиско или друга западнала американска компания!

професионализъм както на бокова, така и на други комуноидни отрочета завършили мгимо и други шпионски сесесере центрове, поинтересувайте се що е то "на правах южных славян" ???

Браво, браво! Радко се случва агентите на КГБ в чужбина да ги повишат!

Урина Торова/бок на турски оборски тор/наѝ сетне си намери мястото при тора разбира се.

Ами то ако "бок" на турски е тор, то синонима на тор е лано! Тогава другарката трябва да е в превод Урина Ланова! Ами че то името напълно съответства на съдържанието!

На зеРплата , След като червената уфсъ съсипа Юнеско ! Кумуне може и в Сахара да направи пясъка дефицит....

ЕТО, всичко е ясно! Мошениците отиват при своите събратя!

Всичко си дойде на мястото.Матушка Рус си прибира свойте остарели служители........

Тая е като клептоманката Ленчето Поптодорова! Несменяеми! Много ценни кадри!

Дано компанията не произвежда кремчета и дезодорантчета!

Уважаеми, свидетели сме на най-голямото разграбване в човешката история днес - няма комунизъм - .т.н. държавен капиталузъм или капитализъм - днешната световна система позволява ограбване само с натискане на един бутон. Чрез печатане на пари, облагане с данъци, чрез банките, чрез институции създадени с цел грабеж се ограбват хората...Преди 2 години министър от Дания продаде датския НЕК на Голдман Сакс бе търг - в последствие се оказа, че цената е занижена. СЛед като напусна поста си го назначиха в Макензи груп - дясната ръка на Г. Сакс...Група мажодери, без националност ни крадат както си искат. Целият ЕС е една машина за крадене. Хора като Бокова са част от този т.н. наднационален елит, който живее на гърба на обикновените хора. Пият шампанско, ходят по червени килими и се чудят как да гепят следващия долар. Интересно ми е какви са заплатите на хората в този завод в Русия.

Матушка Рос приютява пинсионираните си агенти!

Приютява на баба ти пут...!

ти си амбриаж...

Сега, трябва да сме честни. Това е проформа назначение, услуга. Тя ще си тои в Париж и няма да отиде даже да види къде е офиса на тази фирма. Просто в СВто си да няма дупка един ден, защото ще я питат какво прави след като спря да си шеф на ЮНЕСКО и тя няма какво да каже. А сега, бях шеф в голяма фирма...Сега ,тази фирма може да има и пари за пране и така по-лесно. Но едно е ясно, Бокова не разбира от НИЩО, НИЩО.

А Курнелия и Сталинка кога ще влязат?

Едно трябва да се признае: Съвсем по имперски Русия все още максимално награждава националните предатели минали на нейна служба!

ПОЛОВИНАТА НИ ПРЕДАТЕЛИ СА ОТИШЛИ НА СЛУЖБА В ЕК, СВЕТОВНАТА БАНДА ИЛИ МВФ, ИЛИ ПЪК СА ДОШЛИ ОТ ТАМ!!!

хахаха е как няма да си уредят техните си хора ве, какво да я оставят да се реди на опашка в бюрото по труда ли? то си е ясно че така се прави, върши им услуги после те и връщат...

Не, Бок на турски значи тор от животински произход, демек неудобно е да продължавам с обяснението

Дядо ми му викаше "гюбря"

Боко на тиквона...

Бокова от Боко тиквата ли идва?

Как лъщят червените задници. Всички комунисти са подлоги и зависими от СССР и КГБ.

идялно сега този боклик ще цоца от руснаци

евала на пича - какъв як бизнес е направил, направо ще избоде очите на разни лузъри. Номер едно на световния пазар си е номер едно, ако ще да е производител на памперси. некои трудно могат да преглътнат, че е толкова заможен, но положението е такова каквото е.

изброих 17 завистници на руския милиардер дотук - за има-няма 3 часа. явно на почит са само уса и ес милиардерите. тоя ако дава пари на минусчиите, те няма да ги вземат от гордост и омраза към всичко руско - ако ще да са евра, долари, злата и диаманти. не е ли майтап?

Най-после се върна при истинските си господари. Честито. Само като си помисля, че за малко не я натресохме в ООН и се чувствам зле. Добре че хората там проявиха здрав разум.

На тази тор и отива да работи за руска тор.

Попадна на мястото си. Само да не я командироват да тори в Дальний восток или зад Полярния кръг

В нито една посткомунистическа държава новата политическа класа не се оформи от средата на бившата номенклатура. Затова преходът беше опорочен и Западът няма доверие на България.

Такава гръмогласна глупост си написал/написала!? Според твоя текст излиза, че западните държави нямат доверие на България, защото "в нито една посткомунистическа държава новата политическа класа не се е оформила от средата на бившата номенклатура..." Като че ли България трябва да отговаря за всички тези държави!?

Каква изненада.

Аз пък мислих, че ще я поканят в Тесла, Гугъл или Илон Мъск ще я вземе за ръководител на космическата му програма. Такъв ценен кадър изпуска ли се? Дялан камък! Където я сложат - там взима заплата!

Баща и е изколил (в буквалния смисъл) много българи от елита на България, сред тях и не малко търговци (да кажем - тогавашни бизнесмени). В наши дни тя продължава да живее в стил гранд дама, при все, че е наследник на убийци. Нали е закърмена с нетърпимост към капитализма, частната собственост, частните капитали.... Сега какво се вре при големите пари. Те такива като нея трябваше да са в политически затвори, заради издевателствата, с които се подържаха политиката си преди 1989...

Ама ще иде ли реално в Путинландия или ще продължи да гние във ФАЩ и да се труди дистанционно за торовете, българския народ и човечеството?

Родена със златна лъжица в устата, от комунистическа фамилия убийци и сатрапи, цял живот всичко поднесено на тепсия. Доказала се била, уважавали я били, а пък българския народ не бил благодарен на палачите си.

Докато е в Рашистан може ли да и наглеждам апартаментите в Манхатън?

на другарката!