БСК: Бизнеселитът застарява, не дава бизнеса на младите

Бизнес елитът в България застарява, показва проучване на Българската стопанска камара /БСК/.

Обратно в новината

Коментари - БСК: Бизнеселитът застарява, не дава бизнеса на младите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще стане, но трябва време. Обективен закон, от простото към сложното, от малкото към голямото. Прехода ни свари всички българи еднакво бедни, последва една група бандити който станаха насила бизнесмини. Нормално е да не е както трябва предаването от стари на млади, но и такова време ще дойде. Време тябва за това, ще стане, няма мърдане. Където е нямало соц, не е така нали и при нас ще стане.

Какъв бизнес елит?До един са дърти комунисти,крадлива мръсна сган.

МАМИНИТЕ СИНЧЕТА НЕ СА НАУЧЕНИ НА РАБОТА И ОТГОВОРНОСТ.

Едно време старите апартчици на БКПто казваха - да, бъдещето е на младите, но настоящето е наше.

На това му се вика липса "приемственост" и е огромен и повсеместен проблем. За съжаление нерешим. По няколко причини , главната от които е, че светът е тръгнал към глобализацията, което си е новият комунизъм. Ще оцеляват само големите. Комунизмът не се нуждае от самостоятелни и независими хора. Маркс ще се окаже прав, комунизмът ще победи първо в най-развитите дършави.

Политика на комунягите! Политика на герберастите! УТРЕПКИ!

"бизнесът" в българия са тези, които са се научили да заобикалят законите и да крадат от бюджета. Който се е наместил, наместил!

Старите имат синове, внуци, зетьове, щерки, които са учили по Оксфорд и Харвард. Бизнесът е семеен. Помислили са. Много елементарна статия. Пак настройване , насъскване и противопостявяне на поколенията. Стани да седна. Реалностите са други.

Дайте кокала и към гроба. Който и да дойде България си отива. Комрадорско - олигархичен модел. Каквито старите, такива и младите. Цените на ЛИДЛ България най-високи в Европа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Божидар Данев и останалите педерастчета от БСК са на преклонна възраст

"да се разпространи иновационната култура сред втората група предприемачи" Това да не е вирус или еврофондове, че да ги "разпространяват"? Да разпространят върховенство на закона (какъвто и да е), ама друг път.

вече го гледахме с докторите и учителите.

Да бе..бизнес "елит" с "тъмно" Начало от зората на мутро-епохата...

" предаването на бизнеса е общоевропейски проблем.". китайците не виждат проблем да купуват заедно с бизнеса и технологиите. от това проучване на българската стопанска камара имат полза само за авторите му.

Към настоящия момент са регистрирани около 1 млн. фирми, но само 45 на сто от тях имат някаква икономическа дейност Без коментар

То пък един бизнес елит.....

пише - изследвал компетентно приемствеността в бизнеса /предимно фамилния/, а в заглавието четете - бизнесът не дава път на младите... На всеки един е ЯСНО, че който държи кокала няма да го пусне, докато....не му предложат месо, навярно :-

това доклад за Мафията ли е - и кой го е поръчал - питам без отговор да искам - някаква си Агенция за Компетенциите - хаха...

Николай Вълканов-67год.,Цоло Вутов-68год.

старите ,,мутри,, остаряха ...!!!

Божидар Данев....

Точно този "бизнес елит" от бивши комсомолски секретари трябва да се махне от управлението. Тогава България ще има реален шанс да се развива. Много от техните фирми и бизнеси ще фалират. Те все още се крепят на стари връзки несъвместими с истинската пазарна икономика. Изобщо един преход трае около 40 години!!! Това е времето да си отиде едно цяло поколение. И както Мойсей е водел евреите през пустинята 40 години, за да измрат последните помнещи робството, подобно е и сега. Защото нов живот с хора помнещи робството неможе да има. Едните, по-възрастните работещи са тези дето помнят социализма и същите сега все още работят и са съгласни да работят за 500-600лева. Младите, които не помнят социализма практически не се хващат за такива пари. Виждате разликата! А новите собственици на бизнеса, т.нар "бизнес елит" са само едни използвачи които са яхнали гребена на вълната и от напълно отричащи капитализма комсомолски секретари се превърнаха в първите капиталисти. Тяхното "развитие" е като малкото зелени листа които можете да видите на едно изсъхнало дърво.

Уникално ще се развие България, когато се появят новите селски дебили с 2-3 клетки. Сегашните бизнесмени поне са умни, въпреки че крадат. А като дойдат селските дебили с 2 грама мозък, които хем са с празни кратуни, хем крадат - майко мила......

Друга хипотеза- авторите на тази теза никога не са построили и правили бизнеса си сами, затова не знаят как и защо се пази бизнес , докато си жив. а накрая се дава само на онзи, който може да го опази. Тия тъпотии на Божидар Данев и куку са празни приказки за идиоти белким някой се мине да остави нещата на хрантутниците, които ще пропилеят , каквото докопат.

Една хипотеза. Авторите на този репорт са от групата на дъртите комунисти.

report = доклад

"планиране на унаследяването" + "бизнес"= ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААА² -------------------- лъжи за идиоти.

Кой бизнес елит, бе "просветители" ? Този на лукановите мутри и комсомолци ли ? Да не сте решили пак да раздавате куфарчета, че тия от старите пари вече не връщат. Егати и държавата, ебати и бизнеса.

Какво означава да "дава бизнеса на младите"?!? После видях, че тези писания са от шефче в държавна организация. Киров, да не мислите, че фалира заради отвличането. Синът му се оказа способен само да си прочиства ноздрите.

Има много млади и образовани, които и без куфарчета, но с банкови заеми се мъчат да правят бизнес. А тези, които заминаха да обгрижват дърти богаташи.....вече се връщат в България

Случай от действителността - успешен бизнес, няколкостотин работници, сгради, цехове и т.н. Пълен с оптимизъм, бащата-собственик прехвърля дяловете на сина. Копелето залага всичко, купува си скъпи коли, троши пари като луд, за малко да фалира. Добре, че бащата си оставя вратичка да поеме нещата отново.

не бъркай семката си със парите получени по куфарче от бсп,щото вие дрътите комуняги сте по джиповете и мутрите

за първи път чувам, че някой е длъжен да дава нещо на друг!

То ако сичкото бе комп, ихааа кеф.Да, ама не.Има закони, наредби, правилници и куп още други бумажки които требе се четат, а понякога и тълкуват.А това за повечето млади е противопоказно, те искат всичко на мига и на принципа на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече".

А младите без компютър правят средно по 3 грешки в едно изречение. Тоталното оглупяване, благодарение на компютрите, е по целия свят не само у нас.

по шевовете, на онзи свят нищо няма да занесат! То един елит!... селски тарикати, циции ниедни.

Ама търкаш билетчета да ти се падна джакпот...

нищо не търкам, само им гледам гадните номера на тез от "елита", които всякак само инижават хората, държат се с тях високомерно и грубо, плащат мизерни заплати и се правят на много велики деге

няма и подготвени кадри или поне са малко. Не им се работи на младежите бягат навън по умните и тука са втора ръка.

Даа, бъдещето е на младите, но не и настоящето!

за младите няма куфарчета безотчетна пара,затова старите комунисти не пускат кокала и мачкат мислещите за бъдещето

И сега се раздават кредити на наши хора, дори много повече. Само дето трябва да се връщат с лихви.

тия дърти комуняги