Добрев към Йончева: Имате ли общо с офшорка на остров и КТБ?

Взаимните обвинения между Делян Добрев от ГЕРБ и Елена Йончева от БСП продължиха и на дебатите по вота на недоверие към кабинета - този път за офшорка и КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Добрев към Йончева: Имате ли общо с офшорка на остров и КТБ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Делян, освен, че много краде, но и физиономията му е много нагла и противна.

Друго си е Йончева да отмъкне 3 милиона и да пише доноси за 30 хиляди. Виж, Масларова постъпи много по-умно! Отмъкна 10 милиона и се скри! Деси Терзиева също. Само Нинова и Йончева, омазани в кафяво до уши, продължават да мятат по вентилатора!

Това, че Делян Добрев е затънал до гуша в поредните, този път герберски кръгове и обръчи, след тези на БСП, на Костов, на БСП и най-вече на червената ДС-КГБ шайка, която създаде за една нощ, назначи едрите бизнесмени и банкери в България...е пределно ясно и тепърва предстои да видим дали Борисов ще го оправи чрез Пеевски и главния МУ прокуро. Но мисля, че не е зле тук, на фона на неговите реципрочни обвинения срещу Елена Йончева и споменаване на офшорни фирми и сметки в КТБ, да спомена за задушевните отношения, които някога съществуваха между бившия приятел на Йончева - корумпирания лалугер Станишев и мажоритарния собствени на КТБ - Цветан Василев, който бе превърнал банката заедно с Пеевски и в центъра на мрежи за влияние, икономически интереси на политици, магистрати и властници, и хора от медиите и службите. Така че на този етап обвиненията на Добрев може да се приемат и като вид защита и спекулации, но възможността да има неприятни истини и факти в нея и за Йончева не е никак малка, според мен. За съжаление нямаме истински служби и главен прокурор, за да сме сигурни че цялата истина ще се разбере от тях и виновните ще бъдат изправени пред съда и адекватно осъдени!

Каква си антилопа, гъзела ще ти пръсна Гъза и предника тътотити

Задавам си един порно въпрос - аз курва или безсрамница ли съм?!Или съм проста Голяма и долна мръсница, пълен шмиргел съм!!!.

Кучетата лаят ГЕРб продължават да крадат. Тъжни са напъните на БСП да наложат ред. Лъчо Мозъка и Цвъки са на линия.

От БСП могат да "налагат ред" само, когато правят вътрешни правила за разпределение на куфарчета с пари или когато организират тролове по форумите... Вярно е и че Бойко-шкафа, макар уж принципно да обича реда, то, когато става дума за "свои", редът малко му "бяга" (меко казано...). Но, при всички случаи, червените лицемери (от най-висша класа) не следва отново да докопват директно държавния ресурс - те косвено пак го държат, защото, с изключение на БГА Балкан всичко друго приватизираха 1996 г....(ВСИЧКИ държавни производствени предприятия), но, когато са на власт, винаги издънват бюджета! Макар никога да не съм гласувал за него, Бойко пак нещо прави (вярно е, че простащината на моменти идва в повече...). Дано дойде друг десен лидер, а не този простак, но по-добре той, без моя пряка подкрепа, отколкото червената безморална пасмина, която е без никакви морални ценности и задръжки....

Елена ,дете на див та пустиня амор,искам ис е Ленмв стебе д живея , стебе да живея и да ти пе

Дупе пол няма, ако е мъжко е още по-сладко , розовко и леко космато, шемалетата могат да приемат като масж на простатата, а на Делян отсега го чакат манафите в Централният Софийски затвор

След 9 години с ГЕРБ ,България Пропадна като в Пропаст !! Вярвам на Елена Йончева , ГЕРБ да се махат и ва затвора !

И си сложил тениска под ризата, че да не се умирисва ризата. Може би не се къпе ... знам ли. Щото ризата я носи цяла седмица една и съща. Ами няма пари, спестява от Банички. ---------------- Абе кретен - купи си 10 ризи и всеки ден ги сменяй бе. Пари за ризи ли нямаш. Еба ти торбата ... тръгнал, като наемнек в армията, дето го мързи да си изпере униформата. Льохман ...

Престанете да се дрънкате /сини-червени,розови-пемпени/ а през това време ВЪРХУШКАТА яко краде вече повече от 30 год.Докато ние бяхме ,,юнаците с байраците,, ТЕ източиха държавата и станаха милионери, КАК ДА СЕ СПРЕ ТОВА ???

Курни да върне парите от Техноимпекс.

Тя вече ги е поделила с тези които трябваше да я съдят,сега остава само народа да ги съди всичките.

НЕ ти вярвам ,че си седесар ! В тази държава няма други исвен комуняги и деца на комуняги ( червени , сини , бембени ) - Все тая !!!

Важното е че всички видяха че ГЕРБ е една мафиотска организациийка за забогатяване от евросредства на близ ки и приятели на властта.С нищо не са поразлични от ДПС.

Стана ясно че Йончева е участвала в източването на КТБ.

Те са всички от БКП- тесни и широки социалисти. Кой кой е ти си избери.

ГЕРБ не знаят, че са заболели от Тежка и Неизлечима БОЛЕСТ - нещо, като Рак на Стомаха. Защо ли ... защото Не ходят на "профилактични прегледи", а си мислят, че ще живеят 100 години. Партийният им Стомашно-Суджуков Рак, дето са го Хванали ще ги довърши Скоростно ... да се запасяват /те не купуват изобщо/ от сега "тайно", като Управляващи с Морфин, че ще бъде много болезнено. Тази им тяхна болест ще е страшно болезнена - Персонално и Партийно... чак няма да се търпят... ------------- Каквото съм казал, рано или късно е станало ... имам търпението да чакам...

Деляне, Бойко ви предаде всички. Сега е добре да си ходите. За съжаление нашите политически мъже за власт и слава си продадоха душите и слугуват на кого ли не , но не и на Правдата. Хванаха ги едни мадамки и ги оправиха набързо.

Деляне, не задавай жената, ще помисли, че искаш да я чукаш и после ще се чудиш къде да бягаш и да се криеш.

йончева от кого е получавала пари за да прави филмите си??? от офшорки и лукойл ако ги гледате ще разберете веднага :)))

ли конкретни забележки по филмите или просто си чоплиш носа ?

Безлични филми. Нищо особено. Ако не е бил Станишев нямало как да ги направи, камо ли някой да ги купи.

Единият назначил познати, другата откраднала милиони. Кой е по-виновен?

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

и продължавай да грухтиш.

Делянчо яката го е закършил.

Говори, Добрев, говори, колкото повече говориш, толкова повече хора стават наясно какви недоразумения са събрани от кръстовищата в партия ГЕРБ. Наглец.

Значи за кражбите на БСП да се мълчи..

нека да говори, да ги сравнява със тези на герб

БСП в състав: г-жа Лъжа г-жа Бившата на СерГей г-н Гергов Борци срещу корупцията!!!

А крадлата по летищата защо изпускаш?

Също и Кере Контрабандисту.

Имаше един генерал който го подкрепяха, той си повярва но прекали с корупцията. После дойдоха едни хеликоптери и до тук със сладкия сън.

Eй тия като докарат джендърите, ще има вкарани в затвора хора, а всички нормални, особено по училищата ще бъдат уволнени и заменени с джендъри. Църквата ще бъде натикана по затворите или разцепена, или ще Й се запуши устата. Бойко се е продал, не казва за какво, а ние трябва да плащаме цената. Бойко, отивай си на село да си ядеш сланината, не е толкова страшно.

1110 % корупция

Гнилоча се обвинява взаимно.

добрев не е важен важното е хората да осъзнаят ролята на руски агенти като йончева в промиването на мозъци

Оградата само зайци все още не я прескачат щото минават свободно под нея, Добрев не бил важен, но е депутат в ПАРЛАМЕНТА, Истанбулската конвенция куч1ета я яли, ама Герб са обещали да я ратифицират и като капак - руските агенти. Хайде малко по умно, щото все пак деца възпитаваме.

Не си си пил хапчетата.

на това Йончева тепърва ще пие своите.

Деляне, пак въздухарски факти привеждаш. Не си ли разбрал, че на Йончева такива не и минават. Ще те осъди и ще олекнеш с някой и друг лев. Обяснимо е, че се опитваш по всякакъв начин да се извъртиш от всичко,което си правил в Хасково. Подготви си солидни факти и най-важното доказателства/ако изобщо ги имаш/,защото Йончева преди да публикува или каже нещо, го проверява сто пъти! Ще си имаш ядове.

агент йончева беше осветена дали ще я премахнат какво мислите??

и за какво да я премахне ? Дори не си даваш сметка, колко просташки звучи написаното !

Я си признай,на кои острови и ОАЕ си скрихте краденото в офшорки. Крадецът вика- дръжте крадеца...

1.Офшорките не са забранени - справка Плевнелиев. 2.КТБ не е престъпна организация - справка дъщерята на Иван Костов, която работеше там.

Има много неосъдени поради липса на достатъчно доказателства. Но има и още нещо - морал. Затова по повод исканият вот на недоверие хората казват - крадеца вика дръжте крадеца. И псуват и едните и другите

50 милиона за 4-5 години не могат да минат по терлъци. Добрев да си стяга гърбината.

Значи сме имали НЕМОРАЛЕН президент ?

е била пощенска кутия за партията.

Не партията, а Симеон Дянков я обяви за банка на годината и караше държавните фирми да си слагат парите в нея.

Delqndjur e uchastval v gay porno

Йончева, не ни пращай в цацатурата, чиято работа е да ви защитава комунистите до девето коляно, а кажи откъде са парите след като според теб не ползваш обществени средства. На някой дубайски шейх ли са или Путин ти ги подари лично. За кого работиш госпожо.

Делянджърчо се осра като макак

Мисля си, че Делянчо Сам влезе в "капана за Мишки и Съсли" - този най-обикновения, народен с "парчето престояло сирене" и хубавата, метална, с яка пружина затваралка, дето чупи гръбнака ... Лакомията на Мишките и Съслите е Безгранична...

Нищо няма да излезе от дело ктб. Бойко обаче, е обещал да се одобри конвенцията за извратените!!!

не те ли е учил, че колкото повече се напиняш, толкова повече ти влиза ?

Това деде трее да го знае само някой дето му е влизал. Трее много да ти е влизал, щом го знаеш.

ПАРЛАМЕНТАРЕН КОНТРОЛ : ... СЪДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ЛИ КУПИ АРМАНИ-ТО НА ЛЮБОВНИЦАРА СИ ЦИЦОРАКА ПАВЛОВА И С КВИ ПАРИ ?

Мислех си, че ще спрат с простотиите за да изкарат поне до края на председателството, ама те се натискат да ги изгони народа до 2-ри февруари. Сакрална дата де - хахахахах

Така задаваните въпроси пораждат друг - дали делян има нещо общо с оградата по границата ?

Елена Йончева има любовник холандец Марсел Ван Дер Хук заемаш висок пост в известна швейцарска компания с 4 завода в България свързан с определени политически кръгове и разследван за укриване на 1 000 000 милон лева преди 10 години .

че е холандец, че е окрал 1 милкапреди 10 години, ами още тогава е гласувал за Истанбулската епопея на ....

СУДЖУЧЕТО Е ВЕРБУВАНО ЗА АГЕНТ НА C...HRISTIANS I....N A.... CTION" ОЩЕ В УНИВЕРСИТЕТА :))

Защо върху парламента, не беше изписано името на Николай Димов??? И от кой пол е той?

Яловото Ленче си изгуби граматиката след скандалните разкрития в парламента днес !!!

какво ни баламосвате бе този господин е директно за затвора

Започва да става интересно. Сега докато прокуратурата разследва сигнала й срещу Делян Добрев и документите и данните, които са приложени и всички очакваме тя този път наистина да си свърши работата както трябва, Йончева е длъжна не да бяга от съвсем конкретните въпроси и данни, а да отговори! А ако Делян Добрев вижда данни за нарушения и престъпления на Йончева или свързани с нея лица, както де факто твърди (иначе защо ще ги изнася), то той Е ДЛЪЖЕН СЪГЛАСНО ЗАКОНА СЪЩО ДА ГИ ПРЕДОСТАВИ НА ПРОКУРАТУРАТА! Но в таза размяна на обвинения изниква друг не по-малко важен въпрос, който този път не бива да убегне от вниманието на обществото, и той е: А откъде, откъде Делян Добрев, а и Елена Йончева ИМАТ ТЕЗИ ДАННИ И ДОКУМЕНТИ? По какви начини, пътища и канали са ги придобили? Защото възниква и друг въпрос, който е директно свързан и с най-наболелите проблеми на България - корупцията и кражбите и прането на пари, организираната престъпност! Защото нали се сещаме, че там откъдето са дошли тези данни и документи за тях ИМА ОЩЕ МНОГО, МНОГО ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ, данни и документи, за много други известни и неизвестни герои и въпросът е ЗАЩО СЕ ИЗКАРВАТ САМО ЗА ТЕЗИ ДВАМАТА от съответните лица и кръгове, имащи достъп зад кулисите или заради (вкл. бивше) служебно положение и ЗА ОЧЕВАДНИТЕ ЗАВИСИМОСТИ, които се намират тези от неизвестни лица и кръгове с достъп до такива държавни и служебни тайни?

има документи...от засегнати лица. А за Добрев е още по-ясно...от Антон Тодоров.На него обаче кой му ги дава....историята мълчи...ако са истински де.

Имам и око и лайн-на уста-тончова

Йончева вече му е "взела мярката" на Тоз. ГЕРБА-рите "Суджуци" ще събират "волни самопожертвования" , щото ще му трябват Пари на тоз мух...льо -съдилища, адвокати, обезщетение за обида и т.н. Все нещо от "суджука и филето е хартисало". Изобщо не си мисля, че ще тръгнат да се бъркат в собствените джобове" за да "помогнат" на загазилия Другар ГЕРБ-аджия ... такова кино няма...

Стигнахме до границата на депутатската простотия. Добрев ли беше, кой беше по фамилия, но там на Вирджинските острови никой няма дори да ти намигне за левове. Това не ти е селото в Хасково ли беше, или там откъдето си беше. Осрал си се, нормално за вашата партия, млъкни щото почна да надаваш вой като третополюсните !

ХАЙДЕ СЕГА КЬОРФИШЕК ... ЧЕЙНДЖБЮРО ФОРУКОМ В ХАСКОВО И ЗАГОРКА ФИНА КОП СА СИ СТАРИ СИКАДЖИЙСКИ СВИНАРНИЦИ :))

Осрах ме се като макаци от третия пол

Не знам колко са верни обвиненията на джукистия за Йончева, но в безсилието си да се защити се показа като най-обикновен клеветник! Какво имаше предвид, когато я попита защо преди време не е писала нищо за батко и батко? Че какво трябва да се пише? За тях безпристрастният, независим български съд се е произнесъл-невинни!