Галъп: Дълбоко и трайно недоверие към политиката

65% са чули за публикациите в западни медии, които представяха България като бедна и корумпирана страна. 82% от чулите са съгласни с тези мнения.

Обратно в новината

Коментари - Галъп: Дълбоко и трайно недоверие към политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мани ги галап те са комунета..друго си е боко тиквата да се ебава с стадото.

Естествено 28 год. кражби и продажби. Политически олигархичен преход. Сит на гладен не вярва. Богатите по-богати. бедните по-бедни. Галъп губите доверие от хората.

Галъп са нарицателно за фалшиви прогнози и манипулативни прогнози и допитвания.Които целят да повишат напрежението в страната и да предизвикат недоволство насочено към ГЕРБ и ефекта от пробългарската и проевропейска политика на партията!Изпълняват поръчка на Кремъл за дестабилизация на правителството и държавата!

Прекалено много телета има на затова сме на този хал-всеки гледа пари кражби и му е през кура за кучето.

България бедна и корумпирана ли? Колко комично ?!

България не е правова държава, с всички негативи и последствия от този факт.

ПОЗВОЛИХМЕ НА ГЕРБ И ВЛАСТТА ДЕНОНОЩНО ДА НИ НАБИВАТ В ГЛАВИТЕ, ЧЕ СА ПРАВИ ЗА ВСИЧКО. ПОДДАРИХМЕ ИМ ВСИЧКО. ВКЛЮЧИТЕЛНО И НАШЕТО ДОВЕРИЕ. НО ФАКТИТЕ И ЖИВОТЪТ НИ ПОКАЗАХА ,ЧЕ ТЕЗИ ХОРА СА НАРИЦАТЕЛНО ЗА МАФИОТСКИ МОДЕЛ.С МАГАРИИ КОРУПЦИЯ НЕ СЕ БОРИ, ТРЯБВА И АКЪЛ.КАК ХОРАТА ДА РАЗБЕРАТ,ЧЕ ЕДНА ТИКВА Е ХЕМ САМАТА КОРУПЦИЯ,ХЕМ НЕЙНИЯТ ВРАГ.МНОГО ИСКА ДА БЪДЕ ГЕРОЙ , НО Е ТИКВА,КОЯТО ДОБИВА КЛИНИЧНИ ИЗМЕРЕНИЯ. КЛОКОЧИ ГНЕВЪТ НА МРАВКИТЕ, КОИТО ВСИЧКО ВИЖДАТ С ПРОСТО ОКО.НО ПОНЯКОГА В ЖИВОТА ОТ НАЙ-ДЪЛБОКОТО ОТЧАЯНИЕ МОЖЕ ДА СЕ РОДИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДАР.ТАКА,ЧЕ ХОРА, ДЕРЗАЙТЕ

''Само'' 93% , НЯМАТ доверие в Бг-СЪД. СИСТЕМА . А ''само'' 94% , пък НЯМАТ доверие , в Бг-държавни институции ! РЕЗУЛТАТ: --НЯМА ДЪРЖАВНОСТ ! --ИМА ПРЕКАЛЕНА КОРУПЦИЯ! Обикновеният гражданин в България не е защитен от държавните институции , не му се дава възможност , по законен път да се защити .

ПРЕКАЛЕНА ПОЛИТИЗАЦИЯ !

Да имаме доверие,чд само работят срещу народа,нищо добро за обикновеният данъкоплатец.Скрити под ,,мазни думи,,всичко от което ,,има келепир,,минава и в НС .Никаква правосъдна система,как зашитават чужди интереси,пример ИК,но не и интересите на хората.Рейтинга на сегашните всеки ден се сгрумолясва

Още 2007-ма година когато влязохме в ЕС, бяхме най-бедната и най-корумпирана държава в Европа! Това всеки ще го потвърди. А СЕГА КОЙ ОЧАКВАТЕ ДА ИЗПРЕВАРИМ, ЧЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО??:)))

Тогава се дуехме на Румъния. Предпоследен е лошо, дори при трима участници, но втори е престижно, а казано трети не звучи зле.

Винаги има значение, как е зададен един въпрос и кой брои резултатите. Анализът им публично пък е манипулация, бе значение в коя посока.

Не е към политиката недоверието и отвращението само, а към държавата главно! Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ПАК ЛИ ТИ БЕ ,ДЕБИЛ....

Ония от канал 1, Предаването ,,Д енят започва с култура,, що така се чеснат на чепАтия ку.. ? Искат да се прекръстят на ,, Денят започва с КУРтура,, ли?

..Ще ще..!