Засякоха руски разузнавателен кораб край САЩ

Руският разузнавателен кораб "Виктор Леонов" е бил засечен в неутрални води край бреговете на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Засякоха руски разузнавателен кораб край САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руски разузнавателен /!/ кораб ? Е как, бе, Русия е толкова миролюбива, честна, неагресивна ! Тя чужди територии не заграбва, в други, суверенни страни не бомбардираше миналата година . . . Просто не ми се вярва.

Спокойно, соросоиди. Край бреговете на САЩ има и други руски плавателни съдове, под вода и над вода ... За някои от тях американците въобще няма да разберат

Като Курск

Като Трешър

Свиквайте говеда. Нямате изход, квичите не квичите, ядете лобута навсякъде. Както върви ще цепите дърва в Сибир...

Не им давайте сибир - аляска им стига

Само ти и Путлер ги знаете. 100% ти е поверил и кодовете за ядреното куфарче. Отдалеч ти личи, че си много навътре в тематиката.

Специално за тебе: 'Военный флот России. Грустный взгляд в будущее. Часть 5. Лодки спецназначения и это странное ЕГСОНПО' Статийката е от днес, писана от истински специалист и е публикувана на възможно най-патриотичния руски сайт. Прочети и останалите 4 части и кажи сбогом на илюзиите.. И тъй - остави

Cтаваи страна огромная!

Тебе отдавна са те торпедирали в главата.

Няма новина ! Плува в международни води, така че шумната пропагандна прозападна шок-новина се отменя !

Според мен ПЛАВА в международни води, а не ПЛУВА! Ето как си проличават некомпетентните "коментатори", като оня по-долу, дето ме учи на Морско право. :)))

Като нямаш аргументи по същество на спора, се хващаш за правописа, нали, жалкий ми соросоиден троле ? КОРАБЪТ ПЛАВА В МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ - така вече харесва ли ти, хамериканска подлого ?

Тъпунгел WOOLFA, Русия е шампион в международното състезание за плуване в открити води. Тъпунгел WOOLFA, можеш да поправиш и Иван Вазов, патриарх на българската литература, който 1876 година посвещава популярните стихове, превърнали се впоследствие в патриотична песен: Тих бял Дунав се вълнува, весело шуми, и Радецки гордо ПЛУВА по златни вълни.....

Руският разузнавателен кораб "Виктор Леонов" е бил засечен в неутрални води край бреговете на САЩ. Автор Красимир Тодоров, къде е сензацията, къде е новината, щом руският разузнавателен кораб "Виктор Леонов" е в неутрални води които неутрални води/неутрална зона не са на САЩ. Неутрални и териториални води има само едно определение.

А ве вата защо се опитваш да разсъждаваш върху неща които въобще не са ти ясни? Този тип кораби са постоянно под наблюдение и се вземат съответни мерки за защита на комуникациите. Аз ловя бас, с който пожелае и на каквото пожелае, че това корито е бъкано със Западна техника, а не с безаналогова россиянска! :)))

Международното право не допуска разширение на териториалните води отвъд пределите на 12 морски мили (22,2 km). Териториалното море (или териториалните води) е морски пояс с ширина до 12 морски мили, разположен отвъд сухоземната територия и вътрешните морски води, върху които се разпростира суверенитетът на крайбрежната държава.

те защото руснаците не са световни империалисти и не се бъркат в чуждите работи , като американците))):

Да, не се бъркат. Само в Германия има 40 бази на говедата.

Ако има пушек е самолетоносача Кузхнецов, ако е без пушек е просто корито.

Виетнамския пикльо жон маккаун КАЗА:::: "Путин ни направи на идиоти по всички направления... Русия прави това, което смята за необходимо; отива там, където иска и произвежда това, което й е необходимо, а пътьом ни прави на идиоти..." Фак - Т!!

Даааа, велик е вова окурок, а скудоумника "Горд Европеец" е неговия пророк! Путя акбар!

Сам го казваш,,Виетнамския пикльо" Ако го беше казал ген. Норман Шварцкопф,който ръководеше операция ,,Пустинна буря" и показа как армията на Садам наброяваща милион и въоръжена с едни от най-добрите за времето съветски оръжия и самолети беше сразена за по-малко от месец,щеше да има по-голяма тежест.

Ако е засечен абсолютен вакуум - значи си ти с кухата си кофа. Ако има пушек около главата ти - значи си ти и се опитваш да мислиш.

тука поне няма как да объркат космодрума, може да са объркали малко само навигацията. Грешки стават.

учредяваме нова нагарада - как да тръгнем нанякъде и да не минем покрай краварска база?

Плачи, дете! Баща ти е невинен! Хахахаха!

То вече не остана място на земята когато си в международни води да не минеш ,я покрай някоя американска база ,зона от особен интерес на щатите ,щатска икономическа или политическа отговорност и тн.и естествено това е много интересна новина.

ха ха ха... торпеда, морпеда... един овчевоз и става както с руския разузнавателен кораб Лиман дето потъна до Босфора

той "случайно" потъна ...сетне и други работи пък се случиха "случайно" в кравария ама то требе и малко сиво да си в час...

а за КНДР няма ли да ни спуснете новина?

Ами Путин какво да ги прави тези педали които са на границите му дошли от майната си.

Брей какъв смелчага?! А железни гащи имаш ли? Щото после... ще ти трябват!!!

От руска страна са помолили да спрат всички кораби пренасящи овце. :)))))

А от страната на говедата са помолили да няма търговски кораби, за да не им се давят моряците.

бе друго си е "РАЗУЗНАВАТЕЛЕН КОРАБ" да бъде потопен от ОВЧЕВОЗ :)) Добре че турците си падат по овчо, та са ги спасили руските овчици :)))

Всички западняци са царе на двойните стандарти. значи , те като шпионират всички - няма проблем. В реда на нещата си е. Тях като ги шпионират обаче - голям проблем. Това е агресия , заплашват ги и т.н... Бе, да ева, краварите ви нагли да ева.... пуста сопа...

Гледайте снимки в американската преда как кораба остава кафява следа.

сменили са със снимка на Доналд кук в черно море...хи хи

Е и? САЩ непрекъснато имат военни кораби и самолети около Русия.

Има ли достатъчно въглища да се върне у дома ?

Има. И поне няма да потъне, като "невидимия" 4 милиарден цумволт, нещастник разпран от яд.

А бе ти недей да ревеш на чужд гроб,че не знаеш от коя страна му е главата и от коя патката!Да не му хленчиш на патаругата!

Само да не мине някой овцевоз, че да не четем после за потънал Руски кораб!

Десет моряци са в неизвестност, а най-малко петима са ранени, след като американски боен кораб се сблъска с търговски кораб източно от Сингапур.

Забавни сте всички :)

Неутралните води не са ли точно за това неутрални за да могат да ги ползват всички???Май сащ са решили че те трябва да властват над всичко защото видите ли навсякъде виждат това което ТЕ правят по света...

Очаквам коментарите на Бени Хил

Да му пращат един овцевоз и готово.

Как пък е стигнал чак там? Имал е късмет да не срещне някоя товарна гемия

Нещо се опитваш да оригиналничиш май? Дебил, бай ти Дончо призна, че БРАТЯТА са сила. Само козяшките тъпаци продължават да лаят, да си заслужат супата, изработена от друг.

УБАВЕЦ,ТИ ПА В РОЛЯТА НА КАКЪВ ЗАЩИТАВАШ ВАТНЯЦИТЕ?ЧЕ НЕЩО НА ЧЕРЕН КОПЕЙКАДЖИЯ МЯЗАШ.ХАХАХА

Сила са, че как ? Много са силни в изоставането, идиот такъв...И подобните на теб идиоти..Помните по-кратко от маймуните, та забравихте как ''братята'' хленчат пред англичаните , да им извадят баркмясалата подводница

Не са натоварили на борда никакъв спирт- да не се окажат на Южния полюс....

Айдее... руските тролингофрени почнаха да онанират над статията....!?

Това е пряко посегателство срещу световната опора на демокрацията. Необходими са твърди ответни мерки.

ИДИОТ!КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ,БЕ,НАЙ- АГРЕСИВНАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА Е АМЕРИКА!

Да внимават да не ги подопи някой африкански шлеп с овце, че последния им разузнавателен кораб към босфора не беше видял товарното корито на Того :))

нещо месеците октомври-ноемврви три супер холивудски разрушители се блъснаха сами в контейнеров-кравевози в Тихия океан че фирата дето дадоха морячетата така и не ги откриха.Мъкааа абяха нй фаантасмагористичните американски кораби

Засекли са кораба, но не са засекли пуснатото от него торпедо с ядрен заряд "Статус-6"

Жъ ги нападами! Само да дойде Адм. Кузнецов и ги почваме, ама преди тва жъ си налея още един бояришник за здравето на Вожд Путин! Наздарове!

варно ли бе? И какво точно могат да видят в гетото.Остатъците от разрушените дървени бараки на купонниците във ФАЩ още неразчистени от последният ураган или пък клошарите между кофите за боклук.

Представи си в русия кво е щом 75% от руснаците са готови на часа да отидат да живеят там ако им се удаде такъв шанс

Брех мааму стара,и какво да правят в краварника бе съсел,Русията си е рай,а тази статистикае,дето я бичиш,си я заври в ауспуха!

Мухахахахаха, сега рашките ша видят кви ги върши бай Дончо в белия кенеф. Край на връзката с Мелания.

Ама той криел ли се е , че са го засякли?

Ако пуши като Кузнецов, засичането не е проста работа.

има и ,,американско черно море,,...!!!

е тип Destroyer, не есминец (каквото и да значи това).

Означава ескадрен миноносец или разрушител. Казанo на модерен напаисиев език - destroyer.

За пръв път чувам Паисий да е писал за ескадрени миноносци. А и не съм съгурен, че основното предназначение на разрушителите е да носят мини. Все пак благодаря!

Мишкуваш ли соросодомите?

То на където и да тръгнеш, все покрай американска база ще минеш.

ПАМПЕРСИ!

Най-после! Руснаците трябваше отдавна да направят това, което краварите правят вече десетки години - да изпратят шпионски кораби около ФАЩ. Нека янките да не си мислят, че само те имат правото да шпионират и да ограждат Русия с военни бази.

Засякоха президента Доналд Тръмп във Вашингтон...