Съд пусна от ареста шофьор, убил мъж и избягал

Софийски градски съд пусна срещу парична гаранция от 2000 лева 24-годишния шофьор, който блъсна и уби мъж на Чепинско шосе, след което избяга и се укри.

Обратно в новината

Коментари - Съд пусна от ареста шофьор, убил мъж и избягал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е СЪД, а ЦИРК.НАЙ-КОРУМПИРАНА Е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ, НО РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА ГЕРБ!

При предишните съдилищата се скапваха от работа! Само ГЕРБавите са виновни. Да. Повервах ти.

И днес има доказателство, че всички "законотворци", сътворили днешната Конституция на България са за разстрел. Незабавен.

най -малко заради това че е избягал,не трябваше да го пускат..плащаш 2000 и готово

Ама той е добро момче и какво толкова е направил ? Е убил е един, но са останали още 7 милиона живи българи, гледай позитивно на нещата. :)

съдът е произнесъл присъда на себе си. утре тоя умишлено човек ще убие и ще избяга

ако младият шофьор избяга присъдата да я лежи съдията , който го е пуснал под гаранция.

Ти пък, за каква присъда говориш, най-много да го смъмрят и той да обещае, че повече няма да прави така.

Разбира се, че ще го пуснат !Какво толкова е направил ? Убил някого и после избягал и се скрил . Нищо ново.Много други са го правили. Абсолютно сигурно е , че няма да се скрие, няма да избяга от България след присъдата, а даже е сигурно и че няма да има присъда.Тук е така. Докато един съдия не влезе в затвора на мястото на престъпник, когото е пуснал неоснователно , все ще е така.

и откъде убиецът на 24г. възраст има 2000 лв.Съдът никога не си задава този въпрос, когато става дума за гаранция.

Какъв съд бе, продажни говеда.

Най лошото е , че имаме поредния пример за безнаказаност , към хора нагли , подли и бездушни ! Още по лошото е , че тия хора ще възпитат нагли , подли и бездушни собствените си деца !

няма опасност да се укрие. С тая си логика този съдия трябва да напусне системата на правосъдието веднага и завинаги. Говорим за убийство, нахалници с огромни заплати.

Нали са го хванали бързо.Значи той е неспособен да се скрие!

да започнем да съдим съдиите... по нашенски?

ДА ЖИВЕЕ НАШИЯТ СЪД. НАЙ-ХУМАННИЯТ СЪД В СВЕТА. СРАМОТА.

Първоинстанционният съдебен състав е приел, че е налице обосновано предположение за авторството на деянието, но липсва реална опасност обвиняемият да извърши престъпление или да се укрие. ------------------------------------ =а най важното че ни е платил каквото искахме !!!!!!!!!!!

А този съдия дали не се движи пеша отвреме навреме?

И този може вече да спи спокойно. Ще се отърве с условна и лека уплаха.

"не е съобразил възможността за инцидент..." В зимна вечер с лека мъгла, влажен или мокър и заради това почти черен асфалт, който поглъща светлината от фаровете, за да се види на пътя пешеходец, облечен в тъмни дрехи трябва да се шофира с не повече от 40 км/ч. И то шофьорът трябва да бъде с максимално внимание, с очите на четири както се казва. Пешеходец няма място на пътя при такива условия, освен ако желанието му не е било точно прегазен да бъде.

Абе серсем, защо не е оказал помощ ? защо е избягал, защо се е опитал да прикрие следите от престъплението? при посочените от теб условия , всеки нормалне ще се съобрази с тях, всеки не нормален заслужава наказание!

1. Шофьор на нелегално такси беше вкаран ефективно в затвора, за това че се е опитал да изкара прехраната си с труд - превоз на пътници 2. Убиец, който се е опитал да скрие трупа, е освободен срещу 2000 лв. КАКВО СТАВА ТУКА БЕ ????????????

Едното е умишлено, другото не е.

Ти в ред ли си ?????? Едното е да закараш пътници от точка А до точка Б. Другото е УБИЙСТВО, с опит за укриване, УМИШЛЕН !!!!!

Няма друга група в тази държава , която така нагло да се самоназовава ВЛАСТ. независимата съдебна ВЛАСТ. Това са нискограмотни хора обвързани в една стуктура изградена с цел облагодетелстване. До сега не са свършили нишо полезно, а за сметка на това лапат заплати, и то тлъсти заплати. ИТ сектора ряпа да яде . Целта им е една , с нарочно създадени недомислени закони и нормативни актчета да се отлагат дела и да се лапа. Да имат повече клиенти , да се лапа, дълго време да се разкатават, да се лапа. Докато не се отреже главата на тая хидра ред няма да има.

Очите на Темида са превързани с банкноти.

Тя българската Темида е не само съвсем "кьорава",а е и съвсем глуха! -" Той не е спрял, за да окаже помощ на блъснатия мъж и е положил сериозни усилия да попречи и на други лица да окажат помощ. Установено е, че Ст. М. е направил опити да прикрие местонахождението на трупа на пострадалия и да заличи всички следи, указващи неговото присъствие на мястото на инцидента." Е да,ама някой казват,че той е едва ли не наивен! -"Софийската градска прокуратура повдигна обвинение на шофьора и го задържа за 72 часа, след което поиска от магистратите да наложат най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража". Искането обаче не бе уважено от Софийския градски съд..." А има ли въобще съд в България,който да отсьжда реално и да мери с един аршин за всички престъпници,и да съществува равенство пред закона?НЕ,В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКЪВ СЪД!!!!

Съда пуска лице което нямало да се укрие,ама е избягало от местопрестъплението!?!Къде е логиката?

Логиката е, че съдията събира пари за но хотел на Банско ...

Предлагам промяна в закона в смисъл, ако този вземе че изчезне, в затвора да влезе съдията, който е променил мярката му за неотклонение.

d4

поредното доказателство за прогнилата отвсякъде и неописуемо смърдяща съдебна система.

Дотук съдът реагира напълно в духа на "добрите си практики" за наши хора! Остава да разберем кой се крие зад инициалите Ст.М. Сигурно ще е скоро - я по скайп, я по фейса от някоя "неустановена дестинация"...

2 000 лв, гаранция и 20 000 на съдията !Ч

В България няма корупция - нееее.... И най-важният ни проблем като държава, е да защитим правата на транссексуалните, подписвайки Истанбулската конвенция.

Наистина "липсва реална опасност обвиняемият да се укрие", все пак той никога не се е укривал след извършване на престъпление. Нали?

Тооя сладурчо вече трябваше да го оплождат в Белене... или айде не в Белене , че там е за рецидивисти а на него му е за сефте ... Но поне някъде другаде . Те Наще хванали да го освобождават .. Няма такава пародия ...

естественно, че е ПРАВИЛНО да го пуснат! ма той не го е видял! да не мислите, че нарочно го е блъснал?!? вие тъпи ли сте или да?!? >< >< >< :-))))

Иво ли си мир ли си не знам, но по нелепа изцепка няма! Когато не е нарочно защо се е опитал да се крие и да го дирят?!?! Май и ти имаш какво да оправдаваш за себе си!

Да живее българският съд - най-компетентния и най-справедлив съд в света!

НАЙ-КОРУМПИРАНИЯ В СВЕТА!!!

Добре де, не може ли да се публикуват и имената на съдийте, взели това мъдро решение?

Родната милиция го е хванала не щото е много кадърна а защото някой го е предал като оня убиец матев. Садът за нищо не става но и законите в тая им част.

за животно е " садът"?

Това дето ти отхапа малките изъхнали яйца!

САдът сАди ли,сАди!

Истинската мафия е в съдебната система !

В съдебната система се корени всяко престъпно начало в България!Съдебната система е майката на българската Мафия и на цялата ни политическа престъпна класа!

Този ще е поредния избягал от правосъдие!!

Предлагам, ако въпросния младеж се укрие или избяга (което според мен зависи от предполагаемия размер на очакващата го присъда), роднините на загиналия мъж да съдят съда и по- конкретно съдията. Трябва да има наказания за нелепи присъди.

Държавните служите са освободени от отговорност.

Магистратите не държавните служите...са с имунитет!