Експерт: Силна дума е ”пробив” в системата на ”Митниците”

В системата на Митниците не може да се влезе през „Скайп“ и ICQ, просто тя е затворена, тя е интранет.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Силна дума е ”пробив” в системата на ”Митниците” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Експерт: Силна дума е пробив в електронната система на Митницитетъй като данните се изнасят от вътрешни хора в митниците които имат достъп в системата.

Експерти доказват, че в системата е възможен пробив, но Цацаров застава и казва " Няма такъв". С две думи, милиардите кражба се опрощават. Е??? Търпимо ли е това?? Не е ли пълен цинизъм??

" Кулата" е единственият КПП в Европа ,намиращ се на границата между две държави членове на ЕС на който има митница!!! Там се обработва и въвежда информация за влизащи и излизащи стоки!

Всичко идва от съдебната система. Там е разковничето. И поради тази причина когато става въпрос за нея, всички управляващи партии се обединяват. Това е!

Техническите хватки и манипулации могат да отпаднат много лесно!Достатъчно е да се поиска от гърците броят тир-ове с китайско карго обмитени в Солун и броят на същите тези тир-ове въведени на КПП " Кулата" ,като влезли в Бг и става повече от страшно.Това ми го разказа един обикновен шофьор на тир!

Е за това иде реч, добре е че експерти разясниха съвсем простичко на хората че цялото шумене около тази акцизна система е пълен въздух, а ние се досещаме каква е целта - всичко се върти около вота на недоверие на БКП. Хората не са толкова прости и им е ясно че пропуски има във всяка система, то хакери разбиха системата на къде по-секретни служби, но едно е пропуск друго е пробив. БКП се заиграва опасно и не прави разлика а умишлено подвежда народа. В Митниците работят специалисти и ръководство което се бори срещу корупцията и по-голяма събираемост в бюджета а опозицията си играе на шикалки в това време.

В системата са били изтрити 300 000 записа, ВСЕКИ от които, може да означава ЦЯЛ ТАНКЕР за който акциз не е платен. Това са потенциални загуби за бюджета в размер НАКОЛКО ПЪТИ повече от парите откраднати през КТБ. Прав е "експерта" това не е "дупка". Това е шибана БЕЗДЪННА ЯМА.

А кой твърди,че разработчика не е направил плъгин по "молба" на поръчителите?

Топлоо ... ;)

Манипулацията на електронната ситема за избор на членове на ВСС е много по- голяма далавера. По този начин се манипулира цялата съдебна система. Защо БСП си мълчат по този въпрос?? Интересно.

Комунистите са майстори по превръщането на муха в слон,особенно в такава материя където познавачите на IT.. са ограничени.Обществото си представя слон..... а познавачите виждат само муха. КОгато все още всеки може да говори без да носи отговорност от казаното,така ще е. Плюй и мажи.*

И двете системи/ на митница и ВСС/ да им се направи експертна оценка от независими външни експерти за сметка на държавата. И най- строго наказание за тези, които допускат манипулация в тези системи.

Няма нужда. Те са си "спагети".

Същото ще се получи и при електронната система за избор на парламент. Всичко ще бъде манипулирано.

Как е възможно системата да няма контрол за пробив и да не го отчита?? Направено нарочно?? Вероятно. както и електронната система за избор на членове на ВСС. Същата история, а съдът осъди, че няма такава манипулация. Срам и резил.В българия всичко е манипулация. Къде е прокуратурата??

Този е антиексперт.Цацаров,овощарю в историята ще си останеш подлога на мутрата.Наследницитети ще са богати но презрени.Спомнете си-ти си го назначи.

манджа меродия, явно е запознат с всички секрети на държавата, на криминалния контингент, абе изобщо на всичко ???

пробив няма ....- има теч в правилните джобове. Кои са те има ли нужда да обясняваме?

ОБЯСНИ В ЧИИ ДЖОБОВЕ ОТИВАТ СЪБРАНИТЕ ОТ МИТА , ТАКСИ И АКЦИЗИ СРЕДСТА! СТРАХУВАШ ЛИ СЕ? АКО СЕ СТРАХУВАШ ДА НЕ ТЕ СПОЛЕТИ УЧАСТТА НА ВАНЬО ТАНОВ, КОЙТО плати с живота си опита да върне на бюджета липсващи от НЕФТОХИМ БУРГАС акцизи за 3-ри милиарда лева , ЗНАЧИ СИ С ПСИХИКА НА РОБ И НЕ СЛЕДВА ДА БЪДЕШ СВОБОДЕН!! КЪДЕ ОТИВАТ СРЕДСТВАТА СЪБРАНИ ОТ АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ - в българското министерство на финансите или в намиращата се в БРЮКСЕЛ /Rue Joseph II 79 1000 Bruxelles Белгия/ ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) ?! ЗАЩО ТЕ , А НЕ МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ СЪБРАНИТЕ ОТ НАШИТЕ МИТНИЦИ СРЕДСТВА?! Забрави ли как БОЙКОВИЯ ЦАР предостави на едни ингилизи МИТНИЦИТЕ НИ /Краун Ейджънтс/ И КАК ТЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯХА 10 ГОДИН ПАРИТЕ - на тях , а на нас хляб и праз/ ЗАБРАВИЛ СИ НАЛИ! ИЛИ НЕ ТИ Е ПРИЯТНО ДА СИ СПОМНИШ?!

Всъщност всяка система на държавната администрация е така.. и положението е ... който не искал не е влязъл.

ИЗОБЩО НЕ СИ ПРАВ! Ние нямаме ДЪРЖАВНА администрация. Администрацията у нас е КОЛОНИАЛНА , защото събраните от МИТА , ТАКСИ И АКЦИЗИ средства не се разпределят от БЪЛГАРСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ , а от европейски орган , който видно от сайта на АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ е изготвил тази електронна система и СЪРВАРА НА КОЙТО С НАМИРА В БРЮКСЕЛ. БЪЛГАРСКАТА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ, Е ПОДУПЕЧНА НЕ НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО И МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ , А НА ЕВРОПЕЙСКАТА Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) !! ТЕЗИ КОЛОНИЗАТОРИ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) преразпределят средствата събрани от НАШИТЕ митници МИТНИЦИТЕ СА НАШИ , НО КАКТО КАЗВА ПРЕМИЕРА ГРАНИЦИТЕ НИ СА ЕВРОПЕЙСКИ И ПРИХОДИТЕ ОТ МИТА, ТАКСИ И АКЦИЗИ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ГД Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) , А НЕ ОТ МИНИСТЪР ГОРАНОВ И КОЛОНИАЛНАТА НИ АДМИНИСТРАЦИЯ!! БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВА , А КОЛОНИЯ НА ЕДНИ ЕВРОПЕЙСКИ КОЛОНИЗАТОРИ!!

Системно тиражираш лъжи ??? Крайно време е такива като теб да бъдат издирвани и да им се търси отговорност ??? За огромно съжаление България не е колония нито на ЕС, нито на ЩАТИТЕ, защото ако бяхме такива, животът на нормалния Българин щеше да е пъти по добър и качествен.

Много интересно от къде този експерт Безлов знае всъщност как се влиза какво има в тая система и т.н. След като не е на работа в Митниците от къде има всичката тая информация за цифрови подписи терминали, къде са колко са и т.н.

НЕОБХОДИМО Е САМО ДА ВЛЕЗЕШ В ПРОФИЛА НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ. С учудване ще констатираш, че обмена на информация се извършва посредством използването на средства за електронна обработка на данни на Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) СЪРВАРА И ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ МАНИПУЛИРАТ ТЕЗИ ДАННИ СЕ НАМИРА В СЪЩАТА ТАЗИ ГЛ. ДИРЕКЦИЯ Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) офиса и УПРАВЛЕНИЕТО на която се намира не в БЪЛГАРИЯ , а в БРЮКСЕЛ /Rue Joseph II 79, 1000 Bruxelles, Белгия/ СЪБРАНИТЕ У НАС МИТА И АКЦИЗИ НЕ ПОСТЪПВАТ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ И НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ , а отиват за преразпределяне в БРЮКСЕЛ в същия този КОЛОНИЗАТОР наречен ЕС! У нас постъпват само част от тези събрани от МИТНИЦИТЕ МИЛИАРДИ!! Тази част е изписана в бюджета на КОЛОНИАЛНАТА ни държава. ПОВЯРВАЙ МИ, ЧЕ ЕДВА ЛИ ОТ МИТА И ТАКСИ СЪБРАНИ У НАС СУМИТЕ СА НЯКАКВИ СИ МЪРШАВИ ЗАЛОЖЕТИ В БЮДЖЕТА 160 МИЛИОНА ЛЕВА!!! ГРАНИЦАТА ВЕЧЕ НЕ Е НАША!! КАКТО КАЗВА БОРИСОВ - тя е ЕВРОПЕЙСКА!! ЗАТОВА И В БРЮКСЕЛ / поподобие на царскатаКраун Ейджънст / ПОЛУЧАВАТ ВСИЧКИТЕ ПРИХОДИ ОТ МИТА И АКЦИЗИ СЪБРАНИ У НАС, а ние духаме супата!!

,,соросоид,, с неограничени ,,права,,...!!!

,,...Г-н Безлов е и политически анализатор. В това си качество, през последните 10 години той е част от екипи, осигуряващи подробен и регулярен анализ на риска за Програмата за развитие на ООН, Евразия Груп/Лемън Брадърс, Евразия Груп/Дойче Банк, Министерството на външните работи на Япония и Групата за контрол на риска. Г-н Безлов участва в анализа на различни инициативи за превенция и регулация на престъпността и е лектор в Софийския университет по магистърска програма Глобализация, както и гостуващ лектор в Академията на МВР и Дипломатическия институт към Министерството на външните работи...,,???

Очевидно господина знае и може всичко - външна, вътрешна политика, криминали, финанси, и т.н. и т.н. Че то тоя експерт си е цял ДАНС

НЕ Е СИЛНА ДУМАТА ПРОБИВ В СИСТЕМАТА НА МИТНИЦИТЕ! ТОВА НЕ Е ПРОБИВ, ЗАЩОТО ПРОБИВ КОГАТО ИМА Е ОТ 1 МЕСТО, А В СИСТЕМАТА НА МИТНИЦИТЕ Е РАЗГРАДЕН ДВОР, ЩОМ КАТО В СИСТЕМАТА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СА ВЛИЗАЛИ С ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА ПАРОЛА И НА ВСИЧКО ОТ ГОРЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ МОЖЕ, ПРЕЗ СКАЙП- ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В СИСТЕМАТА. ТОВА КОЕТО НИ ГО ОБЯСНЯВАТ ПИШМАН ЕКСПЕРТИТЕ Е ЛУДОСТ!

КОГАТО ГОВОРЯТ ЗА ПОДОБНА СИСТЕМА те не коментират кой я е наложил и къде постъпват данните от нея. АКО ЗНАЕШЕ КЪДЕ Е СЪРВАРА НА ТАЗИ СИСТЕМА ЩЕШЕ ДА СИ НАЯСНО КОЙ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА Я МАНИПУЛИРА И КРАДЕ ОТ НЕЯ СЪБРАНИТЕ МИЛИАРДИ ОТ МИТА ТАКСИ И АКЦИЗИ. Сървара на системата не е в ГЛАВНА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ , нито пък в БЪЛГАРСКОТО Мнистерство на финансите , а в БРЮКСЕЛ в Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD). Българската АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ е поделение на този DG TAXUD еврогейски орган, който ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ събраните от НАШИТЕ МИТНИЦИ средства от мита и акцизи. Прави го по начина по който го правеш 10 години царската фирма Краун Ейджънтс - ЗА ТЯХ , за нас боб и парс. ИСТИНАТА Е, ЧЕ МИТНИЦИТЕ ВЕЧЕ НЕ СА БЪЛГАРСКИ , а ЕВРОПЕЙСКИ И БЪЛГАРИЯ НЕ Е ДЪРЖАВА , А КОЛОНИЯ!!! СЪЩАТА Е СИТУАЦИЯТА И СЪС УПРАВЛЕНИЕТО НА СРЕДСТВАТА СЪБРАНИ ОТ АГЕНЦИЯТА ПО ВОДИТЕ , ЕКОЛОГИЯТА ..... НИЕ НЕ СМЕ ДЪРЖАВА , А ТЕЗИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ СА ЕДНА КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ КОЯТО ИЗПЪЛНЯВА РЕШЕНИЯТА НА КОЛОНИЗАТОРА

Не е важно къде се намира физически сървъра, а кой има административните права над него.

Ма тоа Щексперт" кърти мифки бре :) Директно чрез ICQ и Skype може и да не може - макар че глупостта или алчността на нашите "управници" нема да ме учуди ако и това са "реализирали" ;) Ама чрез всяко приложение, флашка интранета може да бъде компрометиран. А това че само хора от митническата администрация има ли достъп - ами те това намаля кръга от заподозрените :) и потвърждава мнението че корупцията в държавата е на "държавно ниво" :)

Аман от пишман експерти (088). Глупост след глупост.

Оооо - разбира се Ваша "светлост" :) Вие от коя страна сте - от Митническа Агенция може би? Ако видите какви безумия са натворене в ИТ структурата и на другите държавни структури - друго ще запеете :) Но засега си живейте със заблудата ;)

кой използва icq ощеееееее :)

Всеки който се притеснява за онова което пише да не стане достояние на нежелани от него хора, ползвателите на Linux също.

Това много прилича на случай с МВР -2014, когато беше правен опит за източване на инфо от с-мите на МВР.

Голям експерт бил тоя!Синджира е тук, козата я няма...............

ТОЯ ЦЕНТЪР ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА Е ОТГЛЕДА ТАКИВА ИДИОТИ КАТО ЕДВИН СУГАРЕВ И ВОЛЕН ПИДЕРАСТ :))

Хайде сега пак, ДА ЗИМИТАМЕ ПРОБЛЕМА!!! Докато българите не си ИЗГРАДИМ САМОСЪЗНАНИЕ и да се отрежат ръцете на КРАДЦИТЕ, нали разбирате, че няма да има нито демокрация, нито спокойна среда за живот!!! НЕЗАБАВНО ГЕРБ да ИЗХВЪРЛИ БОКЛУЦИТЕ/КРАДЛИВИ/МАНИПУЛАТОРИ и да не си назначават такива НЕКОМПЕТЕНТНИ СЛУГИНАЖИ като тоя Костов и РОЗАЛИЯ с техните обкръжения и ДА СЕ ПРОЧИСТИ Агенция Митници от НЕПРОФЕСИОНАЛИСТИ/ДАЛАВЕРАДЖИИ...в противен случай, електората на ГЕРБ ще губи и това ще е началото на ГОЛЯМАТА ЗАГУБА....!!! За всички е ясно, че ДАЛАВЕРАТА Е НАЛИЦЕ, но сега ще видим РЕАКЦИЯ за ЧИСТИ РЪЦЕ и ИНСТИТУЦИИ, дали ще има???

Ако няма пробив за какво е бил доклада на ДАНС? Ако няма пробив откъде е горивото по нелегалните бензиностанции? А танкерите, които осветли Валя Ахчиева? въпросчета възникват някак си

Пробивът е сред служителите. Ако дам на баба ти 50 лева с инструкции да ти изтрие всичко от компютъра, тогава какъв пробив е?

Служителите не са марсианци, а са назначени от някого. Само не ми казвай, че назначенията не са политически. От една партия, на власт от 2009 година.

Достатъчно е, че който иска и както си иска има достъп до базата, а няма журнал за дейностите. Това показва корист при заданието и изпълнението на системата.

АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ е част от Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически СЪЮЗ (DG TAXUD). Адресната регистрация и УПРАВЛЕНИЕ на този орган е в Брюксел Отдела "Данъчно облагане и митнически съюз" (DG TAXUD) е част от Комисията отговаряща за политиките на ЕС в областта на данъчното облагане и митниците. ТАЗИ ОТВОРЕНА СИСТЕМА НИ Е НАЛОЖЕНА ОТ ЕС , КАТО ПРИХОДИТЕ ОТ АКЦИЗИ МИТА И ТАКСИ ПОСТЪПВАТ НЕ В БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА /както е по закона за бюджета/ А В ТОВА ЕВРОПЕЙСКО РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ "DG TAXUD" !!!! България е КОЛОНИЯ , а не НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА със свой бюджет и своя ФИНАНСОВА и МИТНИЧЕСКА политика. НИЕ МОЖЕМ ДА ПРЕДЛАГАМЕ , НО НЕ И ДА РАЗПОЛАГАМЕ СЪС СВОИТЕ ДАНЪЦИ МИТА , ТАКСИ И АКЦИЗИ. Ние отдавна не сме държава, а част от една колониална система която е по жестока от ТАЗИ НАЛОЖЕНА НИ ПРЕЗ ТУРСКО РОБСТВО! Тогава е имало само ДЕСЯТЪК, а сега е ПЕДДЕСЯТЪК !! ИСКРЕННО СЪЖАЛЯВАМ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ ! НЕЯ ВЕЧЕ Я НЯМА! Защо избраната от нас КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ не казва истината за (DG TAXUD) и това, че системата е наложена от тях?! ГД "Данъчно облагане и митнически съюз" разработва и осъществява политиките на Комисията относно ДАНЪЧНОТО ОБЛАГАНЕ И МИТНИЦИТЕ. ЕДИНИЯТ ОТ ПРИОРИТЕТИТЕ ПОСОЧЕНИ ОТ ГД "Данъчно облагане и митнически съюз" е свързан с цифровизация на пазара Лицето което отговаря да този проблем в ЕС е българката Мария Габриел !! ПОПИТАЙТЕ ТАЗИ ЕВРОСПЕЦИАЛИСТКА /Мимето Габриел/ ЗАЩО СИСТЕМАТА Е ТАКА ОТВОРЕНА и защо ВСЕКИ МОЖЕ НЕ САМО ДА ВЛИЗА НО И ДА МАНИПУЛИРА ДАННИТЕ В НЕЯ!!! Какво ли ще ни каже това пърхащо пиле?

Крайно време е да се повдигне въпросът за лудниците. Не може Хора с ментални проблеми да се разхождат свободно по улиците.

ДА СИ ИЗВАДИШ ГЛАВАТА ОТ ПЯСЪКА И ВЛЕЗЕШ В САЙТА НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ! ЩЕ ТИ ЦИТИРАМ ЧАСТ ОТ ОНОВА КОЕТО ПРОЧЕТОХ В НЕГО И Е СВЪРЗАНО С ОБМЕНА НА ИНФОРМАЦИЯ КОЙТО СТАВА "посредством използването на средства за електронна обработка на данни на Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) АМИ ВЛЕЗ В ПРОФИЛА НА ТАЗИ Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) ! ЩЕ КОНСТАТИРАШ, ЧЕ ТОЗИ ОРГАН НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ обработваш транзакциите събрани от МИТА, ТАКСИ И АКЦИЗИ е не в МФ на РБългария а в БРЮКСЕЛ В СГРАДАТА, която видно от указания телефон за връзка /Tel: +32 229-91111/ се намират и други подобни на нея дирекции: 1/DG CLIMA Генерална дирекция Действия по климата 2/DG BUDG Генерална дирекция Бюджет 3/DG ENV Генерална дирекция Околна среда 4/DG MARE Генерална дирекция Морско дело 5/ SJ Правна служба ............ ОКАЗВА СЕ, ЧЕ НЕ САМО МИТАТ ТАКСИТЕ И АКЦИЗИТЕ , но и всички средства които българския народ плаща за ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА , МОРСКО ПРАВО ..... се събират в БРЮКСЕЛ В ЕДНА СГРАДА С АДРЕС: "Rue Joseph II 79 1000 Bruxelles Белгия" ПИТАМ ТЕ - кой е луд, този който яде зелника или този КОЙТО МУ ГО ДАВА??

за парите ни няма ,,шенген,,...за тях са ...,,отворени,,...!!!

ПОСТЪПЛЕНИЯТА ОТ АКЦИЗИ МИТА И ТАКСИ СА ПОДОЗРИТЕЛНО НИСКИ ЗАЩОТО С ТЯХ ОПЕРИРА НЕ МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ , А ЕДИН ЧУЖД ОРГАН КАКЪВТО СЕ ОКАЗВА ТАЗИ БАЗИРАНА В БРЮКСЕЛ Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически СЪЮЗ (DG TAXUD). ВЪПРОСНИТЕ ДРУЗЯ ОТДЕЛЯТ ЧАСТ ОТ СЪБРАНИТЕ ВНОСКИ ОТ МИТА И АКЦИЗИ , а горницата оставят за това раково образование наречено ЕС !! КОЛКО Е ЦЯЛАТА СЪБРАНА СУМА И КОЛКО ОСТАВЯТ ЗА СЕБЕ СИ ОТ СЪБРАНИТЕ У НАС МИТА И АКЦИЗИ Е ВЪПРОС НА КОЙТО НИКОЙ НЯМА ДА НИ ДАДЕ ОТГОВОР. ТИСТОРИЯТА с тази европейска ГД Данъчно облагане и митнически СЪЮЗ (DG TAXUD) не е нещо ново за държавицата ни. Спомняте ли си как БОЙКОВИЯ ЦАР докара едни английски представители на короната КРАУН ЕЙНДЖЪНТС които по подобие на цитираните по горе европейски КОЛОНИЗАТОРИ вършаха митниците и приходите от тях?? Лека му пръст на ВАНЬО ТАНОВ но човека стана курбан на тази КОЛОНИАЛНА СИСТЕМА. Той единствен дръзна да и се противопостави изисквайки 3 милиарда лева АКЦИЗИ КОИТО СЕ ДЪЛЖАХА ОТ ВНОСА НА ГОРИВА. ОТИДИ СИ КАКТО СИ ОТИДЕ И МИШО БИРАТА , който като почетен консул на Бразилия се бе наел да вкарва ЕВТИНИ ГОРИВА от тази държава. ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА СЕ ПРЕСТРАШИ И КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА ТОВА, ЧЕ СМЕ КОЛОНИЯ И МИТАТА И АКЦИЗИТЕ ОТИВАТ НЕ В БЪЛГАРСКОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И БЮДЖЕТ , а в ръцете на КОЛОНИЗАТОРА!

Половин година са 180 дни. Разделете тези 300хил на 180 и получавате над 1600 транзакции на ден. Абе то в цялата страна няма толкова бензиностанции и складове за гориво, тия цялата информация от системата ли са изтрили!?

кои ти казва че е само за вътрешния пазар...??? спомни си годините със ,,сръбското ембарго,,...!!! ,,едно куче като се научи да яде ...,,л.ина,,...,,!!!

,,.. Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията...,,??? да сте чули ,,изследващ,, да си признае че ,,демокрацията,, е болна при нас...!!! всичките тези са ,,замитащи,,..!!!

Абе нали разнасяха флашки по митниците.

"Пробива" е за вътрешно ползване.

Нали?

интранет но като имаш ,,троянски кон,,...по точно ,,герберско магаре,, в него ...резултатът е ,, ..а изпълнителният директор на Българската петролна и газова асоциация Андрей Делчев каза пред бтв, че само за шест месеца от системата са изчезнали около з00 хил. транзакции. ..,,??? а какво казва ,,специалният,,...!!!

Бих попитал, как точно се разбра колко транзакции са изчезнали? Схващаш ли проблема - щом нещо липсва, можеш да предполагаш за това, но не можеш да знаеш точно колко записа са изтрити. Ама това са подробности, нали?

статистика драги ...а може и да са повече...??? не е случаино че ,,боката,, вдигаше ,,шум,, как борят ,,контрабандата,,...и колко са прибрали от нея...!!! ,,крадецът,, хванал крадеца....!!!

А какво правим, ако на даден клиентски компютър, оторизиран от администраторите на системата с инсталирани всички сертификати има сложен Team Viewer или подобна програма за дистанционен достъп, и митничаря Гошо каже на Пешо паролата си и втория от вкъщи работи със системата все едно е в митницата?

СТАТИЯ В 24 ЧАСА Грешка за 50 лв. акциз разкрива 300 000 изтрити товара 22.01.2018 .... ЕЙ ДОБРЕ ЧЕ ИМА ИНТЕРНЕТ И НЕ МОГАТ МУТРИТЕИ ТЕХНИТЕ СЛУГИ ДА ЛЪЖАТ КАТО ДРЪНДАРСКИЯ РОМ ДОГАН :))

Безсмислено е да се коментира на техническо ниво. Стадото е тъпо а основната му мантра е "лъжат". Затова няма значение дали системата е пробита или не. БКП пусна партенката и сега жъне плодовете. Останалите са заети да се обясняват кое как и защо е направено а стадото квичи "лъжат, лъжат". Целта неизменно е една - да се разлюлее държавата за да падне правителството. Тогава БКП би имала шанс да се докопа отново до кокала. Нищо друго няма значение.

МУТРИТЕ ОКРАЛИ ЕДНИ 3 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА ТРИ ГОДИНИ .... СМЕШНИ ПАРИ :))) .... В СЕКРЕТНИЯ ДОКЛАД НА ДАНС КОЙТО ИЗТЕЧЕ ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО ИМА НАИСТИНА СМУЩАВАЩИ НЕЩА : ... - 300 000 ДЕКЛАРАЦИИ ЗА АКЦИЗНИ СТОКИ ИЗТРИТИ ОТ КОМПЮТРИТЕ НА МИТНИЦИТЕ ЗА 3 ГОДИНИ ... И ПОВЕЧЕТО СА ЗА ГОРИВА , 2 МЯСТО АЛКОХОЛ , 3ТО МЯСТО ЦИГАРИ ... А МАИМУНИТЕ ОТ МИТНИЦИТЕ ГОНЯТ БАБИЧКИТЕ ПО СЕЛАТА ЗА 2 КИЛА ТЮТЮН ))) .... ... ЗА 1 МИЛИАРД ЕВРА НА ГОДИНА :)))

да вярвам дето каква че в системата се влиза без да се оставя следа....или на тия от снимката?

Тези термини като "интранет" и др. са непонятни за БСП агитаторите...

Скъпа, дали е понятно или не е без значение;) От значение е само дали във "вътрешната мрежа" на митниците е било възможно определени, вътрешни за митниците, хора да влизат и излизат без да бъдат персонализирани!

Всяка "вътрешната мрежа" която има и една входна точка към сървъра или глобалната мрежа е уязвима.

няма как да няма такава точка

Не е пробив. Пълна дупка е.

Пробивът бил неуспешен , щото там имало дупка.