Политолог: Радев, Нинова и Манолова в едно - опасно за ГЕРБ

Ако Румен Радев, Корнелия Нинова и Мая Манолова се съберат срещу партия ГЕРБ, тогава за нея може да стане опасно.

Обратно в новината

Коментари - Политолог: Радев, Нинова и Манолова в едно - опасно за ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те тримата опасни за властта, а вие сте цвете за мирисане, дори и много по зле и от корнелия. поне тя никога не е била член на БКП, както мнозина от партия Герб, опровергайте ни. А Радев е чешит. В този край са антикомунисти, за него не знаем, но имаме комшии, колежки, бзнс и комунист, отнели са им земята, а и в този край Хасковски са единни старобългарите, навсякъде са те, а тракийците забулени с черни забратки и по времето на комунизма и след това, и преди 1944, вечно на бунището. и от там мнозина негласуващи, за кого да дадат глас тракийците, не виждат за кого, за измамници от герб, тя е от ямболски тракийски род и е била при волен навремето и сега при герб, при цц, и се перчи, вместо да й се направи проверка и да не се меси в града ни, защото не и подхожда на цк, прост човек и неориентиран, а по дрехите посрещат по ума изпращат, за нея всичко и родителите й са пари, но за някои много други неща, и накрая се отзовахме след тия десет години мъчителни и преди със стари хора и ученици, а всичко по живо по здраво на запад и сега щели там разни от запада да се отделят, а къде бяхте мили ми Брекзит, защо не казахте, не поучихте българските политици да не приватизират и ограбват народа, както мнозина и през 1944 не са го правили, лесно е сега, давай да ги връщаме, а знаят ли те, че здравето им отне на мнозина български млади хора тези техни държави, то и на улицата сме чували еродирани да си говорят помежду си/номенклатури, НАШИТЕ на запад добре, че са на хубави работи, а тези , които мият клозетите, тежката работа, те ще се завърнат болни в бг, преди около 7 години е случката между двамата, и връщайки лентата назад си припомням казаното от тях. Баста на всички партии до сега, независимо анти, комунисти, депесари, всички си узакониха каквото можаха и сега ден да дойде друг да мине, нали те са добре, какво като вуте е зле, с триста и петдесет лева как ми кажете западни управници се живее в бг,

Са нещастие за цялата държава.

Да, Курнелия отдавна върти педалите на властта! Най-напред на СДС, а сега - на БСП, не забравяйки и собствените си педали!

Нали авиатора не беше президент на БСП?

Има един тъпак по-долу"akud".Този дрисък дори не се замисля,на колко години е Президентът Радев,кога е постъпил в Долна Митрополия!.Нескверник долен,по онези години в това училище постъпваше цвета на нацията,най-висок успех,най-тренирани.А да станеш военен пилот на изтребител????Дейба и скверните ви душици.Един истински Генерал имате и не се срамувате да го обиждате.Стамболов за такива като вас.А може и Стамболийски.

и кое му е истинското на този генерал.каква военна битка е спечелил за да е генерал? хаиде моля ти се! в бг генерали,професори и доценти колкото искаш,това са кухи титли за комплексари

ще бъде президент на България през следващите 9 години. Герберастката и соросоидна паплач трябва да свиква с тази перспектива.

Тея тримата, преди да правят някаква коалиция трябва задължително да се консултират с Деси - тя им командва мероприятията.

Най-голямата опасност, за ГЕРБ всъщност не е БСП или Президента а лековерното, направо престъпно приемане на Истн. Конвенция.

Иво от бесепето каза , че 80% от населението са дебили. Излиза , че от тея тримата - Радев, Нинова и Манолова , повечето са дебили и има няко полу-дебил.

Галъп е ПРОПАГАНДНАТА АГЕНЦИЯ на БКП, а тоз дрОгар Първан Синеонов просто замени Андрей Райчев като главен пропагандатор на комунистите от БКП! Галъп винаги "пророкуват" добри резултати за БКП и дават винаги много лоши резултати за другите партии! При изборите през 2013 Галъп пророкува, че БКП и ГЕРБ са с равни резултати! Статията: 10 Май 2013 "За "Галъп", "Медиана" и "Сова Харис" БСП и ГЕРБ са в паритет (от лат.- равенство): Според проучването на "Галъп" ГЕРБ ще получи 24%, а БСП 23,6%" - Два дена (2 броя) по-късно спечели ГЕРБ 30,5% а БКП имаше само 26,6%! През 2017 Галъп продължава да пропагира успех за БКП. Статията: "Галъп": БСП води с 2% пред ГЕРБ, 5+1 партии влизат в НС 8 март 2017 "Сред твърдо решилите да гласуват - 30.2%, казват, че ще подкрепят БСП, а за ГЕРБ биха гласували 28.3% - показват данни от социологическо приучване на "Галъп интернешънъл".

радев си е просто пилот който лети след разрешение за време , дата, и посока. в случая и нова жена му спуснаха да го контролира и в къщи

Голям тандем ще бъдат в интерес на българския народ: ген. Радев, К. Нинова и М. Манолова...

Професорът не казва,че всички са дебили,а само 80%.Ти си от тях,природно прости, невежи, некадърни,арогантни и мутри,като тези,които ни управляват.

Полотологът- комунолог Първан Симеонов- Първанката пак се изказва неподготвен! Надрънкал е един чувал с глупусти, на които и той самия не си вярва! Освен това политологът е един КОМЕНТАТОР! Колкото един коментатор може да предвиди крайния резултат на един мач, толкова и един политолог може да предвиди, кой кога какви избори ще спечели! Така че не се връзвайте на съченения с минимални наченки на разсъждения на някой си коментатор!

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Врачката Първан Симеонов гледал на боб и кафе и видял, че чехльото на БКП Радев, заедно с госпожа Лъжа и крачеталото Лая Многолова щели да бъдат опасни за ГЕРБ!

защо я забрави,бе Пърданчо?!

Деса Атанасова е тежката артилерия, не й е дошъл моментът. На нея й идва чат-пат ... Не я мисли ти сега.

че кое и е опасното на приказката,а?

"...С това не казвам нищо лошо, но като че ли не беше на мястото си. Беше един професионалист, може би прекрасен министър, попаднал обаче, просто защото имаше висок рейтинг, в институция, където не се иска нищо друго освен дипломатичност." (цитат) И този лизач "политолог" го е страх да каже истината за Плевнелиев, която целият бълг. народ отдавна знае! Политически блюдолизец, изплаши се от две жени, ха-ха-ха!

Там където е Нинова крайният провал е сигурен. Но като ги гледам тия троицата могат да заформят нещо друго зад гърба на г-жа президентшата.

този все появчв прилича на ,,професора'' който ни изкара всичките дебили.Държавата пълна с такива които вземат пари срещу говорене. ( старите хора го наричат ,,много дрънка'' ) Празни говорене

Взимат пари за нищоговорене, т.е. за поддържане на матрицата, която държи масите в будна кома.

Ал Бънди и двете най-гневни вресли били опасни, LOL. Бе нали точно тая комбинация прави свитата на Бойко да изглежда приемлива, отде ги изравяте чак толкова безмозъчни "лози", баси жалката подигравка.

"Приемлива" за дебилите. Бойкото ти е същия фалшификат като оная троица. В България има свестни, умни, почтени хора, но тях няма да ги допуснат до медиите даже, камо ли до политиката, камо ли да управляват.

Чети по-внимателно поста ми, ако не помогне прочети го пак.

Не разбрах КАКВО общо имат ГАЛЪП и Първан Симеонов?Или коментарът е за 80-те % на Иво Христов?

Първанчо и ГЕРБ са опасни за българите.

Господа, и г-ва Нинова, и Президента Радев и омбудсмана Манолова отдавна са събрани в едно - БСП и соцмафията, та е смешно да се предлага на ГЕРБ да се опитва да ги разделя, а на г-н Борисов да ги примирява. Доколкото "Галъп" е отдавна тясно обвързан с БСП, то това предложение на неговия агент, т.е. изпълнител, е опит за подвеждане - провокация. ГЕРБ не бива да занимава със низмени соц-игрички или ще загуби всичко и подкрепа. За да запази и засили подкрепата на гражданите, за ГЕРБ е полезно друго: - твърда позиция в съюз със Патриотичните сили за неприемане на Сиси-бойз конвенцията; - защита на поминъка на хората от Банско от зелени мафиоти; - най-важното! Демократизацията на съдебната система чрез пряк поименен избор на съдии и прокурори от гражданите във и по райони в страната.

Ех селски "ПЛИТКОЛОГ", я кажи като си толкова тъпанар, като събереш ТРИ ЛАЙНА какво очакваш да се получи, бе чукундур??? Я да те опнат да трошиш камъни с тия селски тарикатлъци, тогава ги допускай ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ!!! Брей за пари и с гъзът си пишете, брей вашта майка БЕЗРОДНИЦИиии...

лагерите ги затвориха, леко си позакъснял!

Простак.

Много си прав.Това ще се случи съвсем скоро.

от мАсква

Първане, яж лайна.

комбина-Приватизаторка,костинбродска блъфьорка и дезертьор шапката ги стяга ?

От един политик, на такава позиция, се иска да бъде много образован, честен, да работи за отечеството си и да бъде готов да се жертва за него! Мисля, че настоящият притежава тези качества! Опита и мъдростта идват на по-късен етап.

да излезе на площада ,а не да гледа тАлавизия и лае по кервана.Вижте гърците,румънците .Народ ,а не мърша.

не плачи за диктатора ГЕРБ в новия век,не искат опозиция хич

Ало, "политолога", какво опасно ще стане, като повечето хора, наплашени и отвратени от г-жа Лъжа, са търдо за ГЕРБ ? Колко ти плащат за подобни тролски писукания не знам, но за сметка на това добре виждам колко си политолог. Седни си.

Относно г-жа Лъжа, на която освен прословутия Техноимпекс нищо друго не намерихте, мога да добавя следното: -типичен пример да не виждаш гредата в собственото си око, но да търсиш треската в чуждото. Вече прекалявате! След толкова гафове и скандали по-добре е свенливо да замълчите.

да вземеш толкова много с измама,а?

Демек, требе ГРЕБ да се подпира, докат толко ни додяе, та чак БСП ни домиляе. Голема мисъл, големо нещо.

Това предупреждение за ГЕРБ ли е или намек към визираните?

Г-н политолог не пренебрегвайте и народа бедния гладуващ тънещ в мизерия .Или той не се брои за жив

Бе, стига пробутвахте тея соросоидиоти, бе! Хората са бактисъли и отвратени, и само дето не са ги подгонили с камъни. Вие ги пробутвате още акъл да раздават.

ГЕРБ са опасни за българският народ. Те не служат на интересите на България.

Ама аз не искам в политиката нито червени, нито сини, нито сиви барони. Тогава???

Само да му кажа на Първан Галъпов, че Радев не е червен и никога няма да бъде! Червена кокошка просо сънува!

Иска ви се червени соросоидни социолоци и политолози, но няма как? Иска ви се да използвате президента Радев като ракета носител за да събуди олигархичната партия на чевените барони, но народа не ви вярва вече и няма как?!

Кое е опасно за ГЕРБ не ми пука особено. Виж, ново управление на БСП, е опасно за България и определено ме вълнува.

Заплахата не е малка , ГЕРБ трябва доста да се доказва , дано се отърве от преобладаващият не качествен електорат . Нужни са РЕФОРМИ В СЪД. СИСТЕМА , И ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ ЗА КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА .

Плевнелиев беше безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев беше един напълно ненужен човек... нахилен идиот, заеква дори когато си чете речите. Най-често гледаше така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен, има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, той се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

За радев няма тъмно минало,ясно е като червената звезда която грееше над партийния дом а до него метресата на комунидната партия която е минала през доста спални та за льотчика може да си мислите каквото искате но за мен той е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЧЕХЛЬО щом може да го хванат на калъп в работно време над подчинената си и принуден след това да се ожени за нея.......един път да го извади и хоп.......гуем мъжага е завалията:)))))))))))

Плевнелиев не престава да ръси глупости: "А не прилича на държавния глава да се бърка по никакъв начин в работата на правителството какви самолети ще купува"....А, бе нищожество, Президентът е главнокомандващ!!! Президентът е Генерал от ВВС, завършил като отличник на випуска и специализирал в САЩ, където отзивите за него са само положителни. Шефчето на ГЕРБ е бивша мутра, завършила средно с двойки и после влиза с връзки в милиционерската школа в Симеоново (налага му се да влезе на 18 години в БКП, за да го уредят). Има ли смисъл да ги сравняваме? Все едно да сравняваш пилот на самолет с каруцар от Банкя!

Щом това е минус, какво да кажем за другите? Има много по-големи шампиони от Радев по същия спорт. Той поне имаше доблестта да се ожени, а друг само си ги кани и после ни лук ял, ни лук мирисал, а се оплаква, че бил сам. Я, моля ви се...

По-образованите и по-качествените , са в БСП , а в ГЕРБ са примитивните и не доказали се в политиката КАЛИНКИ !

Ами че те и троловете им същите. Само прочетете няколко поста и веднага ще откриете калинките по поръчка.

Първане, вятър те вее на бял кон !

Факт е,че не само Симеонов, но и други политолози и журналисти, които никой не може да определи като симпатизанти на БСП, разсъждават все по-точно и казват онези истини, които виждаме всички. С партизанската си политика ГЕРБ все повече ще губят, защото връщат познатия модел отпреди 1989 г. - важното е да си верен на Партията, какво можеш не е толкова важно. Това дразни почтения, непредубеден българин.