СЕМ: Ще проверим нарушава ли се свободата на словото в БНТ

Съветът за електронни медии (СЕМ) e получил сигнала от предаването "Денят започва с култура" срещу програмния директор на БНТ Емил Кошлуков и се заема с него.

Обратно в новината

Коментари - СЕМ: Ще проверим нарушава ли се свободата на словото в БНТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Телевизиите БТВ , НОВА , ОН-ЕИР, които от сутрин до вечер насаждат само негативизъм в обществото ,убииства ,насилие и от всякакъв характер после много интересно се чудят защо деца -убиват ,бият учители,изнасилват.Ами, защото комунистическо-олигархичните телевизии вършат всичко това за да навредят на правителство и общество НО ТОВА НЕ Е ОТ ВЧЕРА И ОНЯ ДЕН, НО СЕМ ИЗОБЩО НЕ ВЗИМА НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ .ЗНАЕМ МНОГО ДОБРЕ ЧЕ ТЕ СА ЧАСТ ОТ ТОВА ЗАДКОЛУСИЕ С КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ . САМО ЧЕ ИСКАМЕ ДА ИМ СЕ ОТНЕМЕ ЛИЦЕНЗА ЗА НАЦИОНАЛНИ . НЕ МОГАТ ДА РУШАТ В ТАЯ ДЪРЖАВА КАТО ТОЯ МУХАЛ-ПРЕЗИДЕНТА.....

Чакаме с нетърпение СЕМ да се задейства за системните журналистически нарушения от Поли Златарева и Бойко ВАСИЛЕВ за едностранно представяне и грубо отношение към представители на ГЕРБ и в услуга на БСП .Това не е от вчера а от години но СЕМ мълчи .Сега видите ли веднага ще проверява Кошлуков .Настояваме към управляващите да се назначава директор на Канал-1 от министерството ,защото това е държавен служител .Освен това има журналистка която директно се занимава само с БСП и президента .Стои постояно на Позитано .ДОКОГА........

пълна идиотия! Свободно слово в национална медия означава програми и предавания за цялото население, а не само за една малка група, крякаща от политическото блато, отсъствие на пропаганда и грантова журналистика. Освен това свобода на словото означава обратна връзка и участие в предаванията на зрителите. Това, което се прави в т.н. обществена и национални ТВ е пропаганда, налагане, натрапване на възгледи, събития, мнения, често в противоречие с обществените оценки. "Свободата на словото" в медиите е чиста манипулация по Оруел.

Защо се смущава излъчването на BIT

ПИТАМ ЗА КАКВО НИ Е ТОЗИ ПАРАЗИТЕН,НИЩОНЕПРАВЕЩ,НИЩОНЕКОРИГИРАЩ ОРГАН - СЕМ?! МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ КОМПЕТЕНТНО!

От нас зависи да ги сбутваме за да работят както трябва - за гражданите и за държавата, а не за различни лобистки интереси. а по отношение свободата на словото в БНТ считам че може да оставят хората да пишав в сайта им както тука - със и без регистрация, а техните редактори да влязат в час какво питат и пишат хората, а не да имат някакво си място за коментари, дето написаното излиза някога си.

Тия от СЕМ кога ще се загрижат за това каква пумия върви по детските канали?!

велик журналист, водещ и автор на ТВ предавания? Неговия рейтинг какъв беше? И понеже остана гладен откак не е вечи нито дупетат, нито ще го поканят във някое риалити, стана началник и взе да иска другите да му вдигат рейтинга.

Никаква проверка няма да има! Лакеите проверки не правят - само изпълняват какво им е наредено! Затова и лакеите каменаров и кошлуков са в бнт.

Изобщо не ми дреме кой е Кошлуков! Дали е ял деца в миналото си или дали ще спи със старици в бъдещето! Ама изобщо! Пука ми, че постави пръст в раната!!! Софиянци, даже не знаете колко сте облагодетелствани. Имате избор. В прованса, нямаме чак такъв избор /оставете интернет - там е ясно/. Но пък ние в прованса плащаме и за вашия избор. Да го имате. И Кошлуков поиска май точно това. Да поиска рейтинг. А не провинциалистите да плащаме за нещо безмислено, за някаква статукво лишено от смисъл.

Само дето, този протестиращия Гюров, иска и контрол върху интернет. Ама аз не пускам негови песни, даже не знам име на негова песен, но той иска да му плащам защото съм пускал музика ?!?! Така били правилата?!

Скъпи приятелю, май сериозно си се объркал . Един паразит като драгоценният г-н Кошлуков може да иска само един рейтинг - рейтинг на послушанието, нагаждачеството и слугинажа. Поздрави!

Мачкай Емо, нека квичат комунягите!

до време. После започва квиченето за репресии. Така че умната, всичко тече, всичко се мени. Днес е така, утре ще е друго.

БКП/БСП/ДС разполага с много инструменти за да държи пропуските медии в подчинение-в случая СерСЕМ. За това парцалът Волгин е още на държавна заплата в БНР.

Целият СЕМ се разписва за заплата при Арнаудова, след одобрение на доклада им от Тони Лудото.

"Денят започва с култура" трябва да се прекръсти на "Денят започва с пропаганда"а Иво Инджев да стане нов водещ и без това там спи!Няма такава пародия като това предаване и то по БНТ- с нашите пари по нашите глави!

''Културата'' се оказва , политика . И то една политика , където я няма по света , всичко е лъжа и измама , ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ , КОРУПЦИЯ НА ВСЕКИ ЧАС ...

Така ми е писнало от "неразбрани" творци, "неразбрани" и недооценени автори и творци, че думи нямам. Тази колосална глупотевина "Денят започва с култура" трябва да бъде пратена да рови по кофите от глад! Културата, изкуството не се правят сами за себе си. Те трябва да задоволяват потребности. Ама били възпитавали?! Я по-сериозно моля!

лесно е, трябва да го променят на "денят започва с Халтура"

Прав е Кошлуков. Това "Денят започва с култура" се е превърнало в някакъв глашатай на герберастията.

Новините навсякъде са еднакви! Като ли ги пише едно лице!Само се хабят народни пари за репортери журналисти и най вече за сценаристи!

Кошлуков е тъп и противен и мястото му не е в една национална медия, това е неоспоримо. Но е факт и че "Денят започва с култура" е много нелепо предаване, което никой не гледа именно защото и то е кухо и тъпо. Така че най-добре разкарайте и него, и тях :)

Тия от СЕМ щели да се заинтересуват ,какво става в Канал-1. А бе не ви ли е срам,ние от народа като пишем от една година че има проблеми там и че нищо не се случва , че все едно тая телевизия е на БСП .Защо при хилядите питания. защо не се отстрани говорителката на БСП Поли Златарева и на Бойко Ва силев за системните потдръжки на БСП и соросоидите, отвратителното държане към ГЕРБ.министри и правителство .Няма никаква обратна връзка към питащите хора, а веднага от СЕМ щели да проверят Кощлуков ,който води много точно предаванията ,изслушва и две те дебатиращи страни , което не се случва при Златарева, а винаги взима страна на БСП. Но явно че и във тоя фалшив СЕМ-играят корпоративни интереси.Парите са важни нали СЕМАДЖИИКИ.............

не огласяват политиката на правителството по "правилния" начин ли тия наглеци? И на рабъта ги държат още в държавната телевизия? Срам, срам...

Ей Арнаудова, дните ти са преброени!

"в програмата на БНТ може да бъдат намерени предавания като "Бразди", детски специализирани предавания и такива с жестомимичен превод, които нямат място в комерсиалните телевизии." !!! СТОЯНОВА ЛЪЖЕ!!! Изумително много комерсиални телевизии имат подобно съдържание, което е с пъти по висок рейтинг на БНТ !!!

и въпреки незаслуженото си топличко местенце реши, че трябва да се покаже и колко е вилк началник. Истинате е че поне 90% от първите псевдодекорати са лекенца с алчни незадоволени от бившия режим кариеристични амбиции и затова се писаха първи негови противници.

,... все псевдо демократи ! В България всички медии са ПЛАТЕНИ , ако не са платени , то те ще умират от глад . Да припомня ! Ален Делон :'' Всичко е ФАЛШ'' !

Я КАЖЕТЕ КОЛКО СМЕ?" Скандирания от над 10 000-ден митинг, за който БНТ съобщи че са 10-тина протестиращи!!!!!

БНТ ще преживее и Кошлуков, и Каменаров.

Простете, но "деня започва с култура" е ... гротеска някаква. Като, че се прави от гимназисти. Толкова е повърхостно, че думи нямам.

А бе от тоя Каменаров с розовите маратонки ли чакате да изгони ПОЛИ ЗЛАТАРЕВА И БОйКО ВАСИЛЕВ-ОТЯВЛЕНИ КОМУНЯГИ ,ОСОБЕНО ПЪРВАТА.Та нали е пълно с журналисти от времето на тато в тая телевизия.Все комунистически слуги и доносници ,като ЙОНЧЕВА ,ТОМА ТОМОВ И безброй други.За това ПРИЗОВАВАМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА НАЗНАЧИ ДИРЕКТОР НА НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ,ЗАЩОТО СА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ.АКО НА НЯКОЙ НЕ МУ ХАРЕСВА ИМА МНОГО ЧАСТНИ. КАНАЛ-1 ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯВА И ПОКАЗВА РЕШЕНИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, А СЕГА НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ЖУРНАЛИСТИ НИТО СЪОБЩАВАТ КАКВО СТАВА И КАКВО ВЪРШИ ПРАВИТЕЛСТВОТО, А ИЗОПАЧАВАТ ВСИЧКО.А АКО НЯКОГА КОМУНИСТИ И ПРОКОПИЕВЦИ ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ДА СИ СЛАГАТ ТЕХНИ ЖУРНАЛИСТЧЕТА,

Значи изливаме стотици милиони в издръжката на БНТ, а рейтинга е миля и половина зад кабеларка, която си прави програмата с 10 човека ?!?! Нещо май е много сбъркано!

Само да припомня някои ФАКТИ! Бареков каза публично, че през 2014 година Кошлуков му седнал на стола като директор в ТВ 7, факт, който е известен. Кошлуков пък от своя страна след това разкри скандалните схеми, по които са налети пари в ТВ7! И още - по Нова телевизия, че ТВ7 е била използвана за политически проект... Всеки сам да си прави извода - да не говорим за пари и фирми на тези и Цветан Василев (КТБ). Тоест, това на което сме свидетели в момента е съвсем логично и напълно очаквано

По принцип, да се твърди, че в България жестоко се погазва свободата на словото, е направо кощунствено- питайте модераторите на дир-а!

Тази госпожа направо се гаври с читателите, казвайки, че: "аудиторията свързва ценности като надпартийност, независимост и обективност именно с програмите на обществените медии". При това щедро спонсорство на Америка за България спрямо БНТ1, цялата "надпартийност, независимост и обективност" се изпаряват пред очите и ушите на зрителя. Поради това последният справедливо сравнява журналистите с магистралните "труженички" ;)

Гледах едно предаване на Кошлуков - пълна скръб, нищо, дупката на геврека! Тъпи въпроси към колегите-репортери, към гостите в студиото, лоша организация, отвратителен глас - неизвестно защо е почнал да тежкарее и да говори много ниско, дрезгаво и като някакъв старец - сигурно си мисли, че така изглежда и звучи авторитетно, но се лъже! Много неприятна, самодоволна и самовлюбена история, ниско качество! Като програмен директор явно е същата пълна скръб, некадърен и нахален, с амбицията да става неговото, пък ако ще всички да са против! Изобщо не помня нещо читаво да е излязло от неговите напъни през годините да се прави на интересен в едно или друго предаване! Кой го крепи тоя, кой го бута постоянно в телевизията, и за какво?! Крайно неадекватен тип, изключително неприятен, с годините все повече!

Може да е мръсник,ама наш

СЕМ кога ще провери на какво основание Гюров получава пари от мюзикаутор?

Няма свободно слово. Има удобно слово.

Е, на приятел, ако не помогнеш, то тогава на кого?

А СЕМ ще провери ли как се разходват МОИТЕ пари, които издържат "Денят започва с култура" ?!?! Рейтинг? Колко? Слушаемост? Осем човека!

Изобщо кой и откъде го измъкна този претенциозен сбъркан всезнайко със голямо самочувствие без покритие и го инсталира на този повече от очевадно неподходящ за него пост?

Къде са тия от СЕМ .От миналата година със колегите се счупихме да питаме ,няма ли да се намеси СЕМ, за това че служителите на КАНАЛ 1-Поли Златарева -отявлена комунистка говорителка на БСП Вв телевизията, много маниполативно и непрекъснато взима страна на БСП. Обаче -НИКАКВА РЕАКЦИЯ. Другия е Бойко Василев - също слуга на БСП и на Соросоидите.Пак мълчание.Сега като доиде новото ръководство,мислехме че най после ще бъдат изритани от телевизията.Но за сега НИЩО . И се питаме защо СЕМ се самосезира при скачаане на БСП , не вижда какво става до сега там ,а ние гражданите от миналата година пишем и няма резултат.Време е в държавните предприятия директора да се назначава от правителството,а не от разни нищо не вършещи организации платени от заинтересовани кръгове.

Нещо си объркал понятията. БНТ провежда политико-пропагандната линия на управляващите и на техните началници, съпроводена с селективно предлагани ни новини и тотална цензура. А едното от цитираните лица работи тясно с една задокеанска фондация, която плаща и поръчва музиката. Това го знае всеки.

Кошлуков оправя нещата, нова ТВ7.

СЕМ би трябвало да попитат Каменаров и защо и по какви точно критерии е назначил на този пост Кошлуков и гледал ли го е в ефир, как води предаване, и ако да - харесва ли го!

Дебелян иска да сложи ръка на държавната медия. Отпорът от журналистите в БНТ трябва е много силен и обединен иначе един по един ще ги подменят!!

Това е най-тбезличното предаване на БНТ, което няма нищо общо с културата, а под този параван провежда една примитивна политико-соросоидна пропаганда. Свободата на словото е нещо важно, но нека не забравяме, че обществената телевизия се издържа с данъците на целия български народ. Този народ все още включва групи с различна политическа ориентация и поради това тази телевизия и нейните предавания би следвало да бъдат обективни и безпристпрастни или най-малкото да дават трибуна на различни политически идеи, гледни точки и личности. Интересно защо СЕМ досега никога не е реагирал на крайни изказвания именно в това предаване. Мисля, че отговорът го знаем всички и всички знаем какво ще се случи. Така че единствено можете просто да пропускате часовете между 9 и 11 сутрин по БНТ - вредно е!!!

Кошлучето, все пак е бил библиотекар, па макар и в затвора, слушайте го!Плюс това е и десен, т.е. - модерен и в крак с управляващите.Слушайте го, защото най-важното е Правителството да е стабилно!Стабилно ли е едно правителство, то тогава и цените да растат, никой не им обръща внимание!

Е, да не забравяме, че Кошлуков беше от НДСВ и управляваше с БСП и ДПС. Това беше добро управление, не като сегашното...

Ало, Цецо Лъжецо ти ли си? Когато Кошлука беше в НДСВ там беше и Бойко. И управляваха заедно с ДПС. А БСП тогава беше опозиция.

Докато това недоразумение Кошлуков е в БНТ1 - този канал ме губи. За по-сигурно го изтривам от списъка...

Ех,всички останали масмедии са обладани и не се знае на кого са,естествено потискат обществото. Остана БНТ и там наместиха едно ченге КАЛТАК-Кушлуков. Да дето лежал в затвора с Доган по поръка на ДС. Да искал от затворниците да празват 9 -ти в затвора и после ирае задачата си да се компроментира промяната,както и стана с такива лакеи. Кво търси тоя "ПОЛИТИК" в БНТ. Да но Косю е за кюския,но е страхлив лакей и той.

"значението на рейтингите не бива да се противопоставя на качеството" По-добре нищо, но качествено, другари! Какво като никой не ни гледа, затова пък сме върхЪ! Държавна история ;)))

че тук върлува страшна цензура , която много често е по единствен критерий : дали му харесва на модератора или не.

Мръсните подлоги нямат край

...като Царски депотат-греда. Като нова формация-НОВОТО ВРЕМЕ-греда . Като съюз на НОВОТО ВРЕМЕ с ЛИДЕР на Ковачки-греда. Като телевизионер под слабините на Бареков в ТВ7-греда. ....Виж,като коментатор в евтините реалита като БИГ БРАДЪР,МИЛИОНЕР ТЪРСИ СЪПРУГА и други простотии се разгърна и отввърди...Но,друго си е Дебелото прасе да те лансира....

Отново народни пари , ....нали ?

Как може програмният директор да определя програмата на медията ? Това може да прави само посолството. Какво нахалство, да променя програмата !?