Пучдемон пристигна в Дания въпреки заплахата за арест

Испанската държавна прокуратура поиска от Върховния съд да издаде отново европейска заповед за арест на Карлес Пучдемон. Той е пристигнал от Брюксел в Дания.

Обратно в новината

Коментари - Пучдемон пристигна в Дания въпреки заплахата за арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с рашистко финансиране играе върху примитивните чувства на необразованата маса, иска да отцепи Каталония и да "подари" Средиземноморското крайбрежие на азиат-болшевишките орди ??? Европейски Нюрнбергски Съд за подобни предатели на Нормалната Цивилизация !!!

Значи ей тая работа с Каталуня показа тоталната безпомощност на европата а също показа, че колкото и да си говорим за демокрации свободи равенства братства и почие глупости от сорта, то в тоя дето е тоягата в него е и хляба и ножа и той коли и беси! И показа, че европата не може да направи НИЩО срещу това! Освен това показа, че европата са и ЛИЦЕМЕРИ! Независимо, че твърдят друго!

Тоталитаризъм по европейски. Ако не си съгласен да бъдеш роб, те обявяват за враг и те вкарват в затвора. Ако се проведе референдум и не ти харесат резултатите, го обявяваш за незаконен. Много познато звучи, даже надминава близкото минало в източна Европа. Сега са наред лагери за превъзпитание и безследно изчезващи хора и ще стигнем европейската демократична тоталитарност.

Това го отнеси към любителите на Русия.Руснаците развалиха онази система и докараха тази демокрация която сега не се харесва и прилича на тоталитаризъм.

"лагери за превъзпитание и безследно изчезващи хора и ще стигнем европейската демократична тоталитарност" В България прилагат по иновативен подход: Избиват неудобните и набеждават някой клошар. Ако не намерят подходящ клошар, го потулват случая.

Ще му излезнат кирливити ризи на Пучдемон и ще се види че е руски кавал

Еврогейската политика е направо трогателно комична! БА СИ ЕВРОГЕЙСКИТЕ ЛИБЕРАСТИ!!

Все по на север и на изток. Чудя коя ще е следващата му спирка - Швеция, Финландия и от там в Русия или ще мине и през Германия за да му напълнят касичката - хахах

Да идва тук , в искърското дефиле толкова вили има свободни, нито ще го търси някой, още по малко пък ще го намерят.

Тия евро-гейове един Покемон не могат да хванат. А това че народа му е гласувал за него, не вълнува евро-педалите. По важен е третия пол и правата на педофилите.

Да отива при Сноудън и дистанционно да ръководи интифадата. То се е видяло, че в тоталитарна Европа скоро няма да има къде намериш убежище, ако си с дисидентски уклон

ТОЙ МУ Е РЕЗЕРВИРАЛ ЛЕГЛО В ХАРМАНЛИ ТАМ ТОЙ ИМА ВЛИЯНИЕ

Лъсна еврогейското лицемерие. За Косово може, за Каталуния не може.

... ние ги пускаме, те ни ги връщат...или обратното беше?..