Полша строи Център за мюсюлманска култура със саудитски пари

Полша ще проучи плановете за изграждане в Бялисток на център за мюсюлманска култура и образования със средства от Саудитска Арабия.

Обратно в новината

Коментари - Полша строи Център за мюсюлманска култура със саудитски пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакай малко сега, нека да се уточним. Татарин не е синоним за мюсюлманин. Има и татари християни така, че си оправете пояснението.

Господа, полският министър е твърде сдържан - не виждал да е необходимо да се строи в Полша център на чужда култура. Аз не съм толкова сдържан. Вредно е не само за Полша и поляците, а и за когото и да е да се строи Пета колона.

Мюсюлманин и култура!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нали се кефехте на поляците как били режели ЕС бе, българчета? Сега какво ще кажете?

Освен диктаторски режим в разцвет.Кой се ,,хване на хорото,,каква музика ти свирят,знае,незнаеш трябва да играеш.,,няма неиска,няма недей,,Тъка ще стане,че честният европейски данъкоплатец,само да изпълнява всякъкви директиви неадекватни си задължен да изпълняваш без никакво възражение.Каква демокрация ни внушават,прилича на фашиз

Полша хем е против имигрантите мюсюлмани, хем е за влизането на Турция в ЕС, че заедно с нея да си гласуват каквото си искат.

Арабите искат на нападат Полша . И първо искат да строят Шпионски център и Джамиии.. Поляците най- добре да убият арабите през нощта и да им вземат парите. Така, хем ще се отърват от арабите- ислямисти, хем и доста хора ще ЗАБОГАТЕЯТ от парите им. Земя се взима САМО с война. и който победи, ще строи Църкви, заводи, къщи, казарми. Арабите искат, без война да завеземат Полша.

Това са инвестициите от саудистан и останалите кочини около залива.

му влезе трЪбЪта на турския поток в клоаката,днес му се превидяха джамии в Полоша. ДЕЗИНФОРМАЦИЯ от висока соросоядна пропаганда

А нема нужда.

Саудитите много обичат да "помагат" когато е да се строят мюсулмански гнезда в Европа, в които се разспространява знаем какъв точно ислям. Но когато има нужда да приемат мюсулмани бежанци от войната в Сирия, или икономически имигранти от мюсулмански страни, тотално оглушават и ослепяват. Уахадистка му работа. Хора бдете! Лошото далеч не е преминало! Някой продава Европа на Шарията и постепенно изгражда такъв на територията й. Тепърва по-лошото предстои. Папа Йоан Павел го е предсказал.

ИСТИНСКОТО ЗАГЛАВИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ: Проблем в Полша заради план за изграждане на ислямски център със средства от Саудитска Арабия

Да не говорим колко фалшива е снимката към статията. Самата сграда я има в полските сайтове. НИЩО ОБЩО С ТАЗИ ТУК! т.е. към фейк-нюз има и фейк-пикс!

Парица царица.

Аз пък си строя вила с басеин на Марс и две по-малки на Луната ... И сега ще проучвам плановете да си построя такава близо до полюса на Маркс и две на Луната - една на "светлата" и една на обратната страна ...

от дира ни смятат за канарчета. те си мислят, че сме прости, като джендърската им цензураторка. но не за пръв път заглавието е подвеждащо и текстът под него го отрича напълно. де габриел де! :-)))

Те от ЕС така се борят с "руската заплаха" - КАТО ПУСКАТ ПОСТОЯННО ФЕКНЮЗ за своите граждани.

абе то се вижда ясно, че руснаците са пуснали тази новина, за да наклепат поляците, че вземат пари от уахабитска арабия, която на практика е стожерът на демокрацията, правата на жените и децата в цяло ес.... :-)))

Муфтаджията Томаш Мишкевич с полско име се среща президента да завъртят муфтата със саудистски пари от които бая парици ще заминат за офшорки. нямат мюслите а говорят че не искат шармакари от арабските мюсли страни.

Господииии!! Дори УЖ вярващите католици като поляците, си продадоха гъза за няколко сребърника, като останалите европедали и то на мюслитата от Саудитска Арабия!!!

Чети новината, не заглавието... Май не е точно така, както ти се струва

Не знаех, че Полша има местни исконни жители-мюсюлмани? ! Беше бастион на католицизма.

Сатаните от робовладелския коптор Саудитска Арабия трябва да бъдат държани далеч от Европа. Не им щем парите на тези изверги - терористи.

Заглавието: "Полша строи Център за мюсулманска култура със саудитски псри". Началото на статията: "Полша ще проучи плановете за изграждане в Бялисток на център за мюсюлманска култура и образования със средства от Саудитска Арабия." А да се уточним - строи ли Полша този център, или ЩЕ проучи плановете за изграждане на такъв център? Защото между това да строи в момента и "Ще ПРОУЧИ" има голяма и съществена разлика. Но съвременните журналя го дават джаста-праста, кой ти гледа за такива "дреболии"!

дЖурналята от ДИР-а са титуляри на фейк новините, обичат да хвърлят гръмки заглавия ..

А ти за кво мислиш, че го проучват като възможност? Ей така за кеф, да може Ганю още да им се кефи как били поставяли ЕС на мястото му?

Хубавите новини следват новина, след новина. Благодаря ви ДИР.бг

Искаш да кажеш: Фалшивите новини следват фейк-новина, след фейк-новина.

Поляците ако искат, да стават мюсулмани, вместо да си останат католици. Полските крале векове наред са водили успешни войни срещу султана. Сега може да се обръщат в гробовете си ...

Няма лошо, само че трябва и будистки храм да дигнат във Варшава. Така де, след "а", следва "б".

Полския мюфтия....Томаш Мишкевич!!! Явно полските мюселмани са преди всичко поляци и после мюселмани!А тук пробвахме да ги култивираме в БГ нация и те ореваха света!

от 30 години нима парите не дойдоха от с.арабия в бг

Каква мюсюлманска култура бе поляци. Първо трябва да им обясните какво е култура, че те освен танц със саби друга културна изява нямат.

Те рязания го зная от битките при Варна, а по късно при Виена. Сега искат да го усетят пак...

Ами християнски православни храмове кога ще се построят в мюсюлманските държави и главно в Саудитска Арабия ?

Веропс за европейки граждани.Сега ще станат,,арабски граждани,,Щом и в Полша,това се случва,край на ,,белите хора,,Ще станем малцинство с тази ниска раждаемост.

дали да строи. Накрая ще излезе някое театърче, в което да се изявяват майсторите на татарската култура в Полша. Като поставяте заглавие на новина за католическата твърдина, то нали трябва да съответства на новината.

му влезе трЪбЪта на турския поток в клоаката,днес му се превидяха джамии в Полоша. ДЕЗИНФОРМАЦИЯ от висока соросоядна пропаганда

dir.bg разпространява дезинформация! Всъщност новината е, че Полша официално, категорично и доста рязко ОТКАЗА да позволи Саудитска Арабия да финансира строежа на ислямски център. Като ясно заяви, че ако се налага да се строи такъв, то той би се строил с финансиране от полската държава, и че няма нужда Саудитска Арабия да прави това. И второ, че традиционно живеещите в Полша около 5000 татари изповядват умерен ислям и нямат нужда от радикално-уахабитския саудитски вариант.

А соросояда сорос! с парите на суадитските камилари.

Това хич не е разумно решение! Който не може да се нагоди към цивилизацията - обратно в близкия, средния и далечния изток!

Всички мюсулмани да бъдат изхвърлени от нашия континент. Те са зараза.

А ние кога ще построим подобен център в София?

Когато крал САлман си построи музей на свинята.

Април се започва проектирането.

Дирнишкото журнале Михайлов пак е ИЗЛЪГАЛ. ДИРНИКЪТ Е ИЗЛЪГАЛ ! Полският министър казал, че ще проучва... но мисли, че не е необходим строежа.... а дирнишкият лъжец е написал, че "Полша строи мюсли инкубатор". От горе на всичко НЕ Полша ще строи, а САУДИТСКА АРАБИЯ ИСКА ДА СТРОИ в Полша". И като капак от дирника са изпляскали снимка на нещо, взето от съвсем друго място ! ЕТО НА ТОВА СЕ КАЗВА ХИБРИДЕН ЛЪЖЕЦ !

Трябва да се мисли за изхвърлянето на мюсулманите от Европа.

Едва ли има по-голям оксиморон. А муслимите така и не могат да се събудят и да осъзнаят в какво ги е превърнал ислямът, и да се почувстват като нормални хора.

Ако построят такъв център ще е голяма грешка. Исляма настъпва в Европа, когато някои глупави либерали му разрешават, а когато не му позволяват, настъпва насилствено. Орките всеки ден се промъкват създавайки етническа бомба.

Споко , хора :))) Ще проучват година - две , ще разискват още толкова , ще спретнат комисии, ще обсъждат на кръгли маси и софри ... И така да окончателния разпад на хазарския съюз :))) А междувременно що да не похарчат някой долар от сауди араби . За проучване , де ;))))

Зигхайл!

сами си го завират...

даже не прочетох напсаното след първата лъжа. а, тя е самото заглавие....

З 30 години Западна окупация колко джамии се построиха в България и колко църкви ?Ердоган даде 4 млн. евро за Св.Стефан, сега чакайте в центъра на София нова, най-голяма на Балканите джамия. Това е договорил ББ.Тръгнали сме Полша да обсъждаве

ББ е пълен боклук. Народът уринира върху него.

Ама когато Полша плюе по ЕС, пощръклявате, първи китки сте. А сега - "Тръгнали сме Полша да обсъждаве"... Опростачен червена матриял!

Писах в сайтчето на Пърдялко Пърдялков ПИС че-Не може турците да дадат т такава сума без да искат нещо от нас или сме им го дали или ще им го дадем и хоп коментара ми "изчезна" било нецензурно.. Питам ги кое е нецензурното бре кауни хоп и той изчезна и те така те за това сега и Гемиус не ги хваща в класациите а бяха номер едно.Та ще видим какво са се договорили Баце и Султана то ще се чуе и види !!!!

Мръсен комунист, потомък на доносници, донасяли срещу собствената си жена....В момента обръщащ рубли срещу омразни евро и дорари....

Къде сте сега, дрОгаре, да му ударите една пламенна защита за героичните "спасители на ЕВропа от исляма" --страните от Вишеградската четворка? То не бяха защитни, пламенни речи за истинската национална политика на Полша, не бяха плюнки и слуз срещу ЕС, не бе преклонение пред Орбан. Сега излезе наяве двуличието на Полша. Самият министър на вътрешните работи на Полша Йоахим Бруджински ще открива ислямския център. И забележете откъде идват парите!!! Орбан е същият, и в това ще се уверите. Полша и Унгария се възползват хищно от парите на ЕС, критукуват го за антихристиянската му политика, ама двулично откриват голям ислямски център за многобройните си 5000 татари!

Хапчетатааа!...

Прекрасен аргумент. Благодаря. :)

смени дилъра, преди да те отровят...

Прекрасен аргумент. Благодаря. :)

От едно изречение и зави като линейка.. Къде ви намират такива не ми е ясно.

Прекрасен аргумент. Благодаря. :)

А ти след като си осъзнал, че ЕС води антихристиянска политика, го подкрепяш в това, нали? И го имаш това за голямо геройство. Заредил си се с едни кухи "хладнокръвни" фрази "Прекрасен аргумент. Благодаря." и се кефиш как "громиш" противниците във форума. а не съзнаваш колко си жалък. Ако не си мангал значи се кефиш на собственото си умиране, явно има много такива дебили тук и ти си един от тях.

... НЕ ПОЛША ЩЕ СТРОИ ИСЛЯМСКИ ЦЕНТЪР .... А ПОЛСКИТЕ ТАТАРИ КАЗАЛИ ЧЕ ИМАТ ПЛАНОВЕ ДА СТРОЯТ ИСЛЯМСКИ ЦЕНТЪР ... ЗАЩО ТАКЪВ ПЕДЕРАСЛЪК ДИР БГ ??? ... АМИ МУТРИТЕ ПОДГОТВЯТ ПОЧВАТА ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО НА ГОЛЯМА ДЖАМИЯ В СОФИЯ :)))) ...

Да не се окаже голяма свинеферма?

Министърът на вътрешните работи на Полша Йоахим Бруджински ГО КАЗА. Толкова ли пропадна, за да манипулираш на такова ниско ниво. Надмина собствената си простотия.

ПРЕДИ 3 ДНИ ЛИДЕРА НА ПОЛСКИТЕ ТАТАРИ КАЗАЛ ЧЕ ЩЕ СТРОЯТ ГОЛЯМ КУЛТУРЕН ЦЕБТЪР .... И СЪОТВЕТНО ОТ ТАМ ПОЧНА СКАНДАЛА :)

Абе простак, ти нямаш елементарна логика, когато четеш. Върни се отново към текста и си напъни скудоумното мозъче, защото не си схванал написаното. Те и дираджиите са се постарали да омажат информацията, но само балъци като теб се хващат на тази мрежа. Че и спорят с по-умните?!

Прави ли ви впечатление, че председателят на Мюсюлманския религиозен съюз (мюфтията) на Полша носи не мюсюлманско, а ПОЛСКО ИМЕ - Томаш Мишкевич ;)

В Полша всички граждани носят полски имена. Дъщерята на моя позната се омъжи за поляк - стана католичка и прие ново име. Там живеят много евреи, но всички са с полски имена и се самоопределят като поляци.

СПОНСОРИРАНА РЕЛИГИЯ.

Примитивите завладяват света с члена си ! Бялата раса тотално се изпедераси и е обречена на изчезване !

сещай се снахо..... Това някакъв намек ли е? Де да имахме и ние 5000 .....

Нали бяха против емигрантите и подмяната на християнството или парите в джобовете им нямат телигия...

Само да питам, ти освен заглавията друго - напр. статиите под заглавията, четеш ли?

На 100% сигурно е прочетено и то както трябва с разум и мислене а не само лъжите че заради 5000 глави сега ще цицат праи от са..Трябва освен да се чете и да се мисли поне малко..

Storen

Полша е под натиск, че не приема заселници от арабския свят и често е обект на критика за това, че са нетолерантни към тези култури. Предполагам това е отговора на полското правителство. Хем ще вземат някой долър, хем ще си продължат сегашната политика, хем никой няма да ги обвинява в нетолерантност. Директно си казват, че това е просто жест към малобройната (5000 глави), миролюбива, мюсюлманска общност която съществува в Полша от векове.

Познавам добре манталитета на поляците и много се съмнявам, че ще разрешат подобно нещо. В периферията на самата столица има нещо като молитвен дом, но отвън по нищо не личи какво е. А ислямът се пробва навсякъде и където може - успява.

...какво стана с крастоносните походи а господа поляци ?...исляма е чума която мори Eвропа !....има толкова ислямски страин...това си е нашествие !...маината им на саудитите !...колко царкви са построени на тяхна територiя ?...че политиците са продажници е ясно...че папата и вселенскя патрiaрx са продажници сащо е ясно !...всичко това се случва с тяхното малчаливо сагласие !!!...всичките са част от сатанисткя план за неолиберстки извратенячески турлю гиовеч а исляма е оражието за постигането му !!!