Социалдемократите в Германия решават за властта

Германската социалдемократическа партия (ГСДП) се събира на важен конгрес, за да реши дали да води официални преговори за участие в коалиционно правителство.

Обратно в новината

Коментари - Социалдемократите в Германия решават за властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

уверявам че света е загубен без тези велики мнения и съвети на българските политически специалисти! Ура? Давайте да покажем как е правилното и кой да ръководи другите страни!

Ха! "Важен" конгерс?! Нима някой се съмнява в решението, което ще вземе? Единственият въпрос е, как точно ще бъде формулирано съгласието, за да стане по-съедобно за желето в което се е превърнала немската нация и за европейското стадо като цяло. Ще перефразирам откъс от "Преди да се родя и след това" на И.Петров: "И тя (СДП на Германия) живееше на този свят за едната чест и очакваше с нетърпение някой дай я отнеме и да я докара на власт, но по такъв начин, че обществото да не я вземе за лекомислена"

За алкохолното минало е жив, но дано не надделее.

Разберете се и не скапвайте от левичарска лиготия най-развитата държава в Европа, достатъчни са ви външните врагова. Е, ако искате непременно да станете бедни, то е друга работа...

нямаш представа колко си прав

Алчността отдавна е отстъпила място на принципността и на това в което се заклеват преди да гушнат властта таквиз ''човеколюбци и хуманисти'' като тоя и тия с които се договарят кой колко и от къде ще краде защото това си е една БЕЗпринципна сбирщина

Решават дали да са във властта !? Душевни колебания и терзания ? Не ни разсмивайте !

баба Меркелиха да зависи от социалдемократите!Ама то щом е за властта и с националсоциалистите ще се съюзи ако трябва!

наистина ли си толкова глупав или това е по принуда? Същата коалиция беше и преди изборите.

И резултатите са видими:((((((

В предните избори баба Меркелиха спокойно си състави правителство и без социалдемократите! Те се насосаха "за съдействие" но нищо не зависеше от тях!А сега зависи дали ВЪОБЩЕ ще се състави правителство!И по-полека с квалификациите за глупост, защото така показваш собствената си такава!

"Голямата коалиция" със сегашната, която се опитват да съставят...Голяма част от партиите, които съставят Голямата коалиция въобще и не помирисват властта!

Лидерът Шулц призова съпартийците си в смисъл, дайте да захапваме кокала, докато е под носа ни, защото иначе ще го гледаме през крив макарон...!

ТОЗИ е немския Станишев.! Страхувал се от избори....ами нали изборите са ВИСШАТА демокрация.... Значи тоя е ТОТАЛИТАРЕН политик.!

виж на кого е бил ,,синче,,...??? поляците не ,,мълчат,,... ,,..За съжаление Карл Шулц от Ешвайлер във федералната провинция Северен Рейн-Вестфалия не успя да улови . Карл Шулц (б 9 септември 1902 в Еберсвалде, г..?) - нацистки престъпник, шеф на Гестапо в концентрационен лагер Маутхаузен и сс-хауптщурмфюрера. Мартин Шулц в нацисткия поздрав "сиег хеил" Член на СС от 1 май 19з7 г. (идентификационен номер ч000з7). До 19з9 г. е работил в кантората на криминалната полиция в Кьолн като секретар на престъпността. През годините 19з9 - 19ч5 г. е ръководител на Политическия отдел (лагера "Гестапо") в Маутхаузен-Гузен. Отговорен за многобройните престъпления и масовия терор, използвани в лагера, включително екзекуции и кампании за гасенето на затворници. В нощта на 2-3 май той избяга от лагера, след което използва фалшиво име. През 19ш6 г. той е арестуван от западногерманските власти и на з0 октомври 19ш7 г. осъден от съда в Кьолн за участие в убийствата на затворници в Маутхаузен за 15 години затвор. Тя се омъжила два пъти, първата жена на Елза починала по време на войната, втората съпруга Марта, синът му Мартин роден през 1955 г. и дъщерята Каръл, родена през 1957 г...,, всички те са ,,демократи,,...!!!

Този мазен слагач на световните кукловоди трябва да бъде бламиран от съпартийците си. Това е единствен начин Германия да се отърве и от канцлерина Меркел - гробокопача на Европа и ЕС.

ШВАБИ,ЛИКВИДИРАИТЕ ДЪРТИЯТ ВАМПИР ЗА ДА ИМА ГЕРМАНИЯ.

Нема страшно, БОКО ке оправи работата!

Така наречените преговори са пунта МАРА-Дали ще има или не правителство решението вече е взето и то не от тия вътре в Германия а от големите им началници защото и те си имат такива освен нашите.

Европейските социалдемократи са предатели на марксизма. Великият СТАЛИН е имал правилно отношение към социалдемокрацията - СМЪРТ в СИБИР.

Пишеш от Мацква, нали?