Кристин Бонфоа: Да се знае- Европа излива милиони в България

Европа излива милиони в България, но проевропейските български политици не водят коректен дебат по въпроса с българските граждани.

Обратно в новината

Коментари - Кристин Бонфоа: Да се знае- Европа излива милиони в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е, че парите от ремонти на пътища се крадат, и не отиват в България, а в не много на брой частни джобове. Госпожата не го знае, защото не може да си представи исключителната наглост, алчност, простотия и безочливост на 500 души, наричащи се политическа класа в България. Просто с европейските пари не са създадени ценности - пътищата не отговарят на изискванията за такива. Европейските пари са присвоени чрез законно крадене на територията наричаща се все-още България. Интересно кой от редакцията е пуснал статията. Някой нов ли е назначен в дира?

Проблемът на всички кадидат Империи е че трябва да си купуват лоялност от малкита държави. Проблемът на всички малки държави, е че продавайки лоялността си продават и честта и достойнството си и се превръщат на територри, които изцяло зависят от благоволението на центъра.

Бла, бла, бла, бла....... Мадам, каквото и да ни говорите, става дума за пари! Само за пари - за вас! Пари, които си връткате чрез вашите подпечни избраници, като Бойко! И да, докато има фондове, ще има Бойко, но хубавото е, че когато няма да има фондове, няма да има и Бойко!

Европа, Европа.... Хич не е лесно да си СССР! Давай, помагай, финансирай, целувай се с туземни царчета и накрая пак оплюта. Не е лесно, ама нали това искахте!

Излива в корупционните структури на един режим, който ни е стиснал за гушите за поколения напред. Ми спрете да давате бе!

"Излива", но си продава боклуците нацени по-високи от там. Точно това "изливане" се прави на принципа наливане от пусто в празно, за да не работи нищо в икономиката и всичко да е послушнта колония. Защо спряхте Южен поток? В състояние ли сте да предложите по-евтин газ и да си построите тръбопроводите за ваша сметка?

Тази мадам дали има връзка с реалността? Бях преди малко за първи път във филиал на Лидл в България и установих с потрес, че няма почти никакви български стоки на българския пазар и че цените в България са по-високи отколкото в Германия. Същият този ЕС, който разруши икономиката на България, отдели я от традиционни нейни пазари, задължи я да премахне мита на субсидирани с милиарди продукти от Гърция, Испания и Италия, докато я държеше далеч от кохезинните фондове и остави стотици хиляди българи без препитание, същият този ЕС наливал пари? Къде ги налива тези пари и защо евробюрократите очакват българите да са много благодарни и верни на ЕС, който им отне суверенитета, работните места и достойнството и даде в замяна правото да се скитат из цяла Европа с надежда да намерят някоя мръсна работа за вършене срещу 5 гроша?

Браво, точно това е истината.

Каква истина - разрушено ни е собственото производство от собствените Костов, Желев, Димитров разбира се (Филип), Кобурготски, Станишев, пък и Орешарски сложи едно рамо. За последния не ми се говори. Истина е, че в Лидъл цените ни са с 30-40% по-високи от Германия. Малък пазар сме, с неефективно производство, и бас държа че шефовете в Лидъл България са нашенци. Та така, не мога да каже добро за Желев например.

choko73

Защото не ги "изливат" в България, а в джобовете на Бойко и сие!

обикновеният български гражданин не е усетил тези милиони......

Не Европа, мадам, а ЕС излива нашите пари обратно с цел унищожаване на България като независима държава!

ЕВРОПА НАЛИВА ФИНАНСИРАНЕ , НО ПО ИЗВЕСТНА СХЕМА 50- 60 % СЕ КРАДАТ !!! МОЖЕ ДА СА ЗАМЕСЕНИ И ДРУГИ УПРАВЛЯВАЩИ КРЪГОВЕ :-))

Ох, наистина. Милиони не, ами милиарди. Не може да се диша вече от пари. Ха, спрете за малко да изливате, че да си поемем дъх !

Да се знае. Откак сме в ЕС България е на последно място по всичко най-гадно и измряха 1 милион българи. БГ с най-голяма смъртност в света, гарантирано от ЕС и ОПГ ГРОБ. Да се знае.

Дали сте бре, верно е .Ма верно е, че това което сте дали сте си го взели под формата на вноска, санкции, съдебни дела и т.н Също така, тези пари основно се изсипват за нефелни проекти - екопътеки,фитнес уредчета във всеки двор, да назначим баба, дядо и внуче по еврофондовете с висока заплатка и т.н и т.н.Само НЕ и в икономиката на България.

Никой не е питал българският народ иска ли или не да е член на яловия евросъюз!Още повече че вече имаме горчивия опит от членството ни в СИВ и Варшавският договор под "мъдрото "ръководство на СССР.А особена разлика между двата сюза няма - те са рожба на едни и същи фамилии.

Бонфоа, и ти да си знаеш! Тези пари, дето ги изсипва Европа, не отиват към хората на България, а влизат в джобовете на калинките и мутрите на Боко Тиквата! Защото в България мафиотите и мутрите си имат държава и премиер!

Като чета коментарите стигам до извода че явно някой друг ни е дал всичките пари през последните 17 гони а не Евросъюза. Сигурно Русия или пък тези които пишат коментарите са се бръкнали от спестяванията си за метрото или дотациите за земеделието а? Абе прост народ слаба държава..... И после се чудим защо ни управляват тези политици

През последните 28 години се харчи от това, което остана от соца и от икономиката на Тодор Живков. А ако тези от шибаната им Европа, както би казал един историк, са дали някакви пари, сметнато за цял отчетен период, дадените са по-малко от вноските,които правим за членството си. Лошото е в това, че вноските ги плащаме всички ние, а дадените от Европата им се разпределят между Бойко Борисов и приятелите му! Както са казвали шибаните олигарси от мафиотските среди - работим на принципа всички за един, а след това всеки за себе си!

Tака е ваща мама, "инвeстирате" милиони в България, за да крадете милиарди oт България! A името, с което си се закичила BONNEFOI"бонфоа"("справедливост", "чиста съвест") не ти подхожда, твоето име на български е Кристин MAUVAISEFOI мувезфоа (Heсправедливост, Гузна съвест Conscience coupable ). и боко ви го каза : "тук всички са, парле ву франсе!"

Ти да видиш! Значи и вие го знаете? Ние даже го виждаме -няколко нови замъка, построени с европари между пропадащи блокове, построени за някогашните млади с държавни пари. Сега населени с ограбени и обезверени хора.

Кристинче, не се обиждай, но си много грозничка, пиле. Ако си била мъж преди, по би ти отивало, на мъжете външния вид не е толкова важен. Но сега си нещо като нищо.

Жени, като нея трябва да са умни, не красиви. Абе вие мъжете съвсем изтрещяхте, ужас! Красивите и кухи лейки са по списания, модели, актриси, и др. където външността е що-годе важна, в политиката друго е нужно. Такова красиво и супер младо ми е шеф на по-високо ниво и така безумно ни къса нервите със своята абсолютна некомпетентност, че като се активизира косите ни настръхват с колегите!

Да, навсякъде назначават калинки, виждам че и при вас. Но поне да хващат окото. Да може да изплакнем окото. А то, в България (а явно и във Франция) назначават безмозъчни и грозни калинки. Ней добре.

Ти прости народе, открадна ли нещо от кохизионите ? - Ейййййй !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ще има да чакате Пеев да внася повече, че всъщност понеже сте си завряли главата в г...за невиждате, че него финансирате директно.

Европейският съюз няма вина, че българите си избират мутри и крадци да ги управляват.

Не българите ги избира! Избират ги от ЕС и САЩ! Важното е на тях да са им удобни!

два въпроса: кой взима милионите от европа? кой плаща вноските за членски внос в EU?

я чакайте малко госпожо! Като сте били в България защо не попитахте какви са пенсиите, заплатите и цените в България? Ние не сме усетили вашите милиони от ЕС, те са отишли при едни 8000 предатели на родината ни!

На тебе лично ли искаш да ти ги дадат?Много ограничено мислене!

"Кристин Бонфоа: Да се знае- Европа излива милиони в България." Eли Паунов: Да се знае- Европа излива милиони€ в България, за да краде милиарди€!!!...и друго да се знае : Hищо не е забравено и никой не е забравен,...защото Господ бави, но не забравя!!!

За Гърция- 500милиарда евро-подарък, за България-някакви дребни милиони

Не се радвай за това -искаш та сме като Гърците ли няма подарък всичко се връща след време ели заробва.

На много държави се слага ръка по този начини роби е имало винаги.

Кристин, я кажи колко пари открадна от България френската крадлива фирма Веолия, която е концесионер на Софийска вода. Как така се увеличина сметките 100 пъти, а нищо не се е подобрило. И сега вместо да ремонтирате опасния язорив Бели Искър, искате държавата да даде 80 милиона вместо вас. Вие сте крадливи и нагли французи.

И много добре знаят, че тези фондове потъват в джобовете на марионетното правителство и кръгове.

Не лъжи, Кристин. Вие изливате милионите в касичката на ГЕРБ, с които пари да купува поредните избори. На България не давате НИЩО!

аха. значи така изглеждат джендърите...

европейците не проследят,къде е отишла планината от пари,които са дали на България.Ако напправят една проста анкета и попитат,дали българите са видели европейски пари,ще разберат,че тези пари са усвоени от едни "наши"фирми,верни на партията и правителството.Пари бол,а страната в разруха????? И препускат едни "зверове",по лунният пейзаж и яхти и дворци и милярди в джобовате на "богоизбраните"цървули станали "аристократи.Да тръгнат по следите на парите.Тогава ще повярвам в Европа.

Добре де, защо трябва да ги даваме, а после да ни ги връщат?!!! не може ли, като ги имаме, да си ги влагаме там, където трябва, а. Не го разбрах това и съм си евроскептик и това си е...

Аз мислех, че само англичанките са грозни, но явно и франсетата са се изродили. Тази освен, че е грозна е и доста тъпа-милата! А досега във Франция колко евро са се изляли-МА? Или това не се брои? (Видяли в едноокия едно око и му завидяли..

ДАЛИ СА НА БОЙКО! НА НАРОДА ХАХА ЕДИН ПО ПРАЗЕН-ДЖОБ! И СЕГА ДЕТО СЕ Е ОТВОРИЛА ДУПКАТА ОТ НАПУСКАНЕТО НА АНГЛИЯ СЪЩО ЩЕ ГО ПОЕМЕ ПРОСТИЯ ДЕБИЛСКИ НАРОД И ГОТОВО! ДАЛИ АМА НАЛИ ВНАСЯМЕ БЕ ВСЯКА ГОДИНА МИЛИАРД.

Този френски траверс трябва да разбере, че българския народ много добре разбира как го ограбват западните колониалисти и някакви си милиончета няма да замажат истината.

какво са 3 милиарда в дупката на Белене? Важното е да се дадат на Путин.

Че си задник, задник си. За колко време е построена Козлодуй и кога? Как може да сме я построили в зората на атомната енергетика и да произвежда евтин ток, а сега да не можем 30г. да я пуснем и защо?

Глупак, сега заради теб ще плащаме два пъти по-скъп ток и ще умираме от замърсен въздух. Наври си ги кървавите сороски сребърници отзад.

Не са дадени на Путин, а срещу тези пари е свършена някаква работа и ако вие джендърите не бяхте спрели проекта сега щяхме да имаме нова блок в АЕЦ Козлодуй.

А спирането на проекти като АЕЦ Козлодуй и ЮП , са показателни точно как ни ограбват тези западнали империалисти.

Добре е, че има кой да го каже, ние така и не разбрахме ......

да бе да тази слива говори глупости ???????? вода гази жадни ходим това трябва да и се обясни

Била е в България, но не е разбрала, че евроскептицизма у нас е дело на руските петоколонници в лицето на българските комунисти, които успешно водят хибридната война срещу ЕС и Европейска България, предвождани от Кремъл.

Всеки нормален, истински българин , трябва да подкрепи братска Русия в хибридната война, която водят западналите империалисти срещу нея.

О, Бат бойко ето кок се купуват красивите палати и скъпите коли из Софето!

И аз като се разходя след работа из София ги виждам тия милиони дето ни заляха в "транспорта" . Виждам ги под формата на коли дето не са заработени от някаква нормална работа а са смукнати от фондове и програми. И госпожата няма защо да се чуди, че хората са недоволни, а да направят проверка как се"усвояват" въпросните фондове. Защото 95% от населението пълни фондовете с данъци, а останалите 5% ги смучат. При това положение е учудващо, че все още има само недоволство, а няма пребити евробюрократи.

А такааа когато социялистите бяха на власт на чело с твоя шеф Станишев се чудехте как да ги спирате тези фондове Сега точно социялистка ли трябваше да доиде да напомня колко е направил десния ГЕРБ А защо не коментира колко пари се изсипаха в Гърция

ГЕРБ не са десни, а са милиционерите от соца, но с едно ново умение -крадат. Когато няма да има еврофонфове ,те ще се пребоядисат.

храни куче да те лае, тая оскотела сволач дето е на територията колко и да и дадеш пак ще те плюе и слугува на Москва

Кучето е гладно, чудя се докога само ще лае......

Мила Кристин, не се говори за европейските пари, защото огромна част от тях се крадат от мафията на ДС подчинена директно на другаря Путин. И вие би трябвало да го знаете. Народецът български знае това, което му се втълпява от пеевските "медии"- 80% от всички медии у нас, а именно Европа е зло , а другарят Путин е панацея и ще нахрани и обогати целокупния български народ, както го хранеше другарят Тодор Живков. Европа е със слаби позиции в България, точно защото не положи достатъчно усилия да обвърже получаването на парите със законност т.е. с една истинска съдебна реформа и лустрация, мила социалистке Кристин.

а в албания милиарди https://link

махнете тая дърла...даваме 1 милиард на ЕС/къде сме ние?

ДЪРЖАВИТЕ С НАЙ-ГОЛЕМИ ВНОСКИ В КАСАТА НА ЕС само за 2016: 1. Германия: 10 милиарда и 990 милиона евро само за 2016 (10 990 000 000) 2. Франция: 9 милиарда и 220 милиона евро само за 2016 (9 220 000 000) 3. Великобритания: 6 милиарда и 270 милиона евро само за 2016 (6 270 000 000) 4. Италия: 3 милиарда и 210 милиона евро само за 2016 (3 210 000 000) 5. Белгия: 1 милиард и 530 милиона евро само за 2016 (1 530 000 000) ... 15 България: 290 милиона евро (290 000) ДЪРЖАВИТЕ С НАЙ-ГОЛЯМА КОНСУМАЦИЯ НА СРЕДСТВА ОТ КАСАТА НА ЕС само за 2016 1. Полша: 6 милиарда 970 милиона евро всяка година (6 970 000 000) 2. Румъния: 5 милиарда 960 милиона евро всяка година (5 960 000 000) 3. Унгария: 3 милиарда 580 милиона евро всяка година (3 580 000 000) 4. Чехия: 3 милиард 220 милиона евро всяка година (3 220 000 000) 5. Словакия: 1 милиард 990 милиона евро всяка година (1 990 000 000) 6. България: 1 милиард 950 милиона евро всяка година (1 950 000 000)

Как се кансумират тези средства - по пера, моля ...

Ами зърнарите от рашисткия тим над милиард.

Как така 290 милиона евра вноска ? Вноската е 1% от БВП-то, към 1 милиард лева внасяме, значи 0.5 милиарда евра.

Сутрин на линейката ви послъгват - толкова е 290

Къде си видял комунист/социалист да може да смята? Имайте предвид че тези пари една средна US компания си ги прави без проблем на година! Тука на европейско ниво това смешни пари! Въобще не знам за какво си отваряме устата?!?!?!

Само, че тези корупционни фондове само на хартия се "дават" на Полша, Румъния, ... България. Винаги искат да има и "съфинансиране" от българска страна, и на практика с това финансиране се извършва проекта, а "помощта" се разпределя между западни фирми, които (странно защо) са все собственост на евро-чиновници. Това се казва мащабна евро-корупция при която бенефициентите служат само за параван, чиновниците от богатите страни да източват собствените си граждани, под предтекта че помагат на "бедната" Източна Европа. А те от своя страна я държат бедна, за да може да продължи евро-корупцията.

герберисти, депесари, и от там общини, и от там в частни джобове в общини работещи, ама ша трябва някой да снима и прати всичко, да попитаме кой даде парата, едно цяло са в момента и герб и дпс, а като дойдат другите, тогава ако кривнат и за тях пишем много

Ало Дира как може да оставите 1 човек с различни никове да напише 580 мнения

Кой е този човек ти ли си?

не съм аз - постоянно си мени никовете - трие историята от браузера и така слага +или -