Столтенберг в Скопие: Има място за още знамена в НАТО

Пред централата на НАТО още има място за нови знамена, заяви в обръщение пред македонския парламент генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Обратно в новината

Коментари - Столтенберг в Скопие: Има място за още знамена в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМА МЯСТО ЗА НОВИ СЪУЧАСТНИЦИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ВИ!!! ВИНАГИ ГО ПРАВИТЕ,ЗА ДА НЕ Е ВАША ВИНАТА,ДОКОЛКОТО ВЪОБЩЕ НЯКОЙ ВИ Е ПОТЪРСИЛ ОТГОВОРНОСТ!

Тоя вампир не го ли пенсионираха?

джендърите атакуват не само с конвенции, но и с военна сила. разбира се, че можете да сложите и знамето с "дъгата" пред централата на отан. ще ви отива и на характерите, на характеристиките, но и на социалната ви роля в обществата, които сте поробили...

Десетилетия плачем за отлъчената Мекедония, а те се правеха на юнаци... Сега когато албанците ги притиснаха да ги отоманизират се завръщат към корена .

Албания отдавна е в НАТО! Албания няма за цел да отоманизира Македония, а да я натовизира, за ужас на путкитофилите!

Или си прост или си рязан или най-вероятно и двете.

С признаването на Македония ние предадохме българите в Македония отново. С признаването на Косово също.Сега подписахме договор в който България се съгласи и признава българското Вардарско наречие за официален македонски език. Отново предадохме и България и българите в Македония

НАТО и ЕС са инструменти на САЩ за контрол върху Европа. Дьо Гол беше последния независим Европейски ръководител. Сега всички са окупирани от САЩ и са американски измекяри, начело с най-верния васал България

...защото НАТО е военен алианс, работещ за обща защита... А само доскоро ни разказваха, че НАТО е политическа организация! Сега ли лъжат или тогава, как мислите ????

От устата на този от снимката можеш да чуеш само лъжи- скандинавски лъжи. Те са най големите подмазвачи на Америка. А този преди да стане генсек на Нато разби работническата партия в която вкара мюсюлмани и норвезите започнаха да напускат тази партия. В момента е голяма криза в тази партия. Столтенберг не е работил нито един ден като обикновен човек, но винаги там където има материални облаги. Жена му е нафукана гудзила.

Има то има ! Само гледайте накрая да не цъфнат там само три знамена - на Северна Корея, Русия и Китай. И те така ................... !!!

Нема ,нема , спи спокойно

Този от снимката си мисли че е Батенберг. НАТО за сега показа, че не е отбранителен алианс, а пропагандната машина на запада начело с Америка насочена към завладяване на територии които граничат с Русия. Целта я знаеме много добре. За каква Македония говори този К след като знае много добре, че там вече вилнее албанщината? Или така ще стои след някой месец и ще убеждава българите, че е по- добре за тях да въведат турският език като втори официален в България и да се направи турска автономия в южна България? Не вярвайте натози от снимката макар че българският президент е натовец. България и нейните интереси трябва да са над всичко. Историята не помни миролюбиви викинги, а този не прави изключение.

Там вече вилнее албанщината, Ама Албание е член на НАТО и Раша няма да има основание да квиче, че НАТО се приближава към нейните граници!

jingiby

Да, (червените) кучета си лаят, а кереванът си върви. Така Сърбия ще остане единствената руска марионетка на Балканите. Мъка...

Има, разбира се! Така добре ще се впишат китайското и севернокорейските знамена. Хем идеално отговарят на наименованието - Северноатлантически!

току що вучич го надърви и показа че това ще бъде в третополовият му гъззззззззззззззззззз

Ако сте слушали велизар Енчев днес по обяд по Хоризонт, коментарите са излишни.Имало място за знаме,ний само със знамето в Брюксел се фукаме. Кога цъфна Столтенберг в Скопие, няма търпение да вкарат Македония в нато и в чувала, после за ЕС ще си помислят още 4-5 години ако го има.И нас така ни отработиха,няма мърдане, а и процедура за излизане от нато с оставане в ЕС засега няма. Браво на сърбите, още от времето на Тито бяха "необвързана д-ва" и с право да не ни уважават.

На времето Тито отряза амбициите на Сталин и беше прав. Искаше с Г.Димитров да направим федерация, но руснаците решиха друго и Димитров го гътнаха. Днес света е друг. Между другото програмата за Западните Балкани затова е хубава, но не е лъжица за устата на ББ.

Не случайно затова Запада повече от 100г. натяква че сърбите са ни най-големите врагове от съседите.Страх ги е от една федерация като германия или Швейцария напр. със македония,Ч.Гора,Сърбия, България.....тогава ще станем фактор не само на Балканите а и в цяла Европа.Езика ни е общ,религията,нрави и обичаи,фолклор,кирилица...Разделяляй и владей- затова разперчедосаха Югославия с петата колона - албанците и помаците от Босна.

Домати ли ще сее тоя та му трябва колчета? Ако НАТО е някакъв военен съюз, са необходими армии, а не знамена.

Тоя на снимката е като партийна секретарка без гащи...всеки малко по силен го такова. Тюркието го отсвири оня ден и му каза да се такова. Тръмп го мачка като пластелин. Прави се на важен само пред малките и слабите.

Ти на какво би се радвал ? Кой разпадна Варшавския договор ? Опитай се на мислиш, не следва клишетата.

Лелее, ьовиги тоя път си направо безгрешен с тази оценка.

Този тип е противен на всеки живеещ на Балканите , изключение само назначените Управляващи ,като например Мутрата Борисов и Корумпираната Мутра на Македония и Косово !

Заграбват планената за да употребят едноплюсната марионетка за пъклениете си планове .Докараха ни до абуригенски ,скотски начин на съществуне

ти идиот къде се осирраш при славяните а ?????вие саксонците сте боклук които е нежелан ама никъде

Само руските патриоти търчат натам , ние ги нещем !