Служител задигна вино за $1 млн. от шеф в Goldman Sachs

Бившият персонален помощник на един от директорите на Goldman Sachs е обвинен за кражба на колекционерски бутилки вино от шефа си на стойност 1 милион долара.

Обратно в новината

Коментари - Служител задигна вино за $1 млн. от шеф в Goldman Sachs | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! КАТЕГОРИЧНО!!!

Да откраднеш от ошлайфан майстор-крадец си е забележително постижение дори още като замисъл откъдето и да го погледнеш - говоря по принцип, разбира се!

Канадски циганин ми удари камион и избяга, като ченгето ми връчи лист с "правата" ми. Т.е. да се ебавам.Канада и САЩ са една държава в застраховки, регистрации и полиция. Фатмака ми казва, че звънял в Канада но никой не му отговарял. Толкова съдействие от полицията по криминалното престъпление срещу моя собственост. Но чифута Соломон веднага е обезпечен с внимание от полицията и са заловили предполагаем престъпник. На който престъпник Соломон лично е делигирал права да купува по собствено усмотрение вина на всякакви цени. Препродадените вина пак такива чуфити са ги купували. 20000 е годишен доход на обикновено американско семейство след данъците, медицински и другите застраховки. Колкото 1 бутилка еврейско вино.

Не беше ли около 50,000 долара (56,000) стедният годишен доход на американско семейство, или аз бъркам? Грубо казано при средно двама работещи в семейство това е около 509-600 долара на седмица, което ми се струва ниско, но има семейства с по един работещ, както и по-ниско платени, та да кажем че е правдоподобно. (600 долара разделени на 40 часа пълна работна седмица прави по 15 долара на час, което е нормално за неспециалист, според мен) Не че е от голямо значение, де.

Айде сега,,,муха го ухапала, Баш шефа на Голдман е един от единиците хора в света които станаха милиардери от заплати и бонуси без да са започвали собствен бизнес.

дкми

Кой е толкова малоумен, че да купува вино за 20.000 бутилката?

Не се опитвай да го разбереш това....с твоя манталитет и финансови възможности, никога няма как да го схванеш. Поне обаче не обиждай хората дет го прават.

Трудно е да обереш евреин. И рисковано.

И двамата са евреи.

Бутилка вино струва 20 000 долара. Това е 31800 лв. Средна заплата от 600 лева ...мммм...около 4 години и половина. Значи един човек 4 години и половина може да си удължи живота. А става въпрос просто за една бутилка вино...вино, грозде разбираш ли. А може да се спаси не един човешки живот. А говорим за конвенции, права на човека и незнам си още какви неща и същевременно ...бутилка вино. Няма начин този свят да завърши добре.

Ам тоя шеф колко е крал, щом само виното му е един милион?

Нараства интелектуалната престъпност, преди седмица водка за милион, сега вино. Явор Колев ще им намери етикетите.

Тоя служител е пичага, да знаете!!!

Тези бутилки така или иначе не са кашер, та човека е решил да отърве шефа си от тях.

Соломон - банкер ... няма какво да чета повече, то е ясно че в новината има схема.

ИЗКАРА МИ ГО ОТ УСТАТА :)) .... Неговият шеф Дейвид Соломон от висшия мениджмънт на Goldman Sachs

Евреин не се обира лесно!!!

Да не беха го пипнали, големо къркане е щяло да падне. Жалко за човека- ценител...

Браво! Преразпределение, време е!

Как поставят такива цени на една напитка? Какво точно се случва след като я изпиеш? Златен дъжд?

били за пиене. Поне купувача Соломон не ги е купувал да ги пие.

Има и такива НАПИТКИ значи? Странно!

как па така на тази банка директора се казва "Соломон"? Айде сега кажете, че нещата са случайни.

ПИПО

Един евреин обрал друг. Това наистина е новина.

че Ротшилд всеки път изпада в умиление когато чуе за Рокфелер?