”Атака” ще гласува против Истанбулската конвенция

"Атака" ще гласува против ратификацията на Истанбулската конвенция в пленарната зала, обяви Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” ще гласува против Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продажници взеха да се усъзнават

Махнете думата gender, направете списък на защитите и въпросът е грешен. Явно е, че gender е вкарано в текста за да се признае трети пол.

истинските патриоти! Истамбулската Конвенция цели унищожаване на семейството и осигуряване на привилегии за педерси и лезбийки!!! Този нагъл и циничен документ, изфабрикуван от Сорос и американската мафия ще ликвидира окончателно България!

Е, то е ясно че ще клекнат. Нали им плащат за това. Продажници на българските интереси ибъдещето на децата ни, обявили се за патриоти.

Далаверата да си във властта ще ги обедини отново, спокойно!!!

ЩЕ СЕ ВИДИ КОИ СА ЕВРОГЕЙОВЕТЕ В БГ.Б.Б. Е ПЪРВИЯТ.

ЗНАЧИ СЕ РАЗБРАХТЕ СИДЕРОВ ДА ИГРАЕ ЧЕРНАТА ОВЦА !!! МОЖЕ ЛИ ДА Е ФАКТ ПАТРИОТ-ПРЕДАТЕЛ НА РОДИНАТА СИ ?!

С конвенции не се спира домашно насилие,а за пола то и сега всеки може да се смята за всякакъв.Значи конвенция не ни трябва ,а възпитание

НАД ЖЕНИ И ДЕЦА, НЯМА НИЩО ОБЩО С ОПЕДЕРАСЯВАНЕ НА НАРОДА !!!! ОЩЕ ПОВЕЧЕ , СТАВА ДУМА ЗА ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ВЪЗПИТАНИЕ НА ДЕЧИЦА В ПЕДЕРАСИЯ И ИЗВРАЩЕНИЯ !!!! ДА ВНИМАВАТ МАФИЯ И МУТРИ - ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ГЛАВИ ЩЕ СЕ ТРОШАТ !!!!!

Ако в България имаше истинска демокрация досега трябваше по този въпрос да се предизвика референдум-изворът на волята на народа ,а не на волята на зеленчуцити в българската политика

Понеже се готви една опашата лъжа с превода ето да видите как изглеждат нещата от руския превод на Конвенцията понеже ние с официалния език в ес нямаме превод на български, който да сме посочили на страницата на ЕС: Статья 3 Определения В целях настоящей Конвенции: c "гендерный" означает социально-закрепленные роли, поведение, деятельность и характеристики, которые определенное общество рассматривает как соответствующие женщинам и мужчинам; Ето го и на английски: Article 3 Definitions For the purpose of this Convention: cgender shall mean the socially constructed roles, behaviours, activities and attributes that a given society considers appropriate for women and men; ИЛИ "ДЖЕНДЪР" Е ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА СОЦИАЛЕН ПОЛ. В РЕЧНИКА думата"ДЖЕНДЪР" Е ПОЛ, а секс е секс или КОНВЕНЦИЯТА ВЪВЕЖДА разлика в две синоними И ПРИДАВА обвързващ юридически смисъл.

"Ако новият превод на Истанбулската конвенция ни удовлетворява" - това са глупости. Няма никакво значение дали преводът ни удовлетворява, защото този превод няма правна сила. Има значение нашата позиция по идеята за изкривяване на хилядолетни общочовешки понятия и ценности.

Тоест, ако правилно разбирам - насърчава се самоопределението в противоположния пол от този по рождение. Дава се "зелена светлина" за самоопределението. Конвенцията няма задължителна правна стойност, но служи за трамплин към узаконяване на понятието. А този е смисълът и на сегашния превод...

Искаме референдум

Историята от Втората световна война (а и след това) ни учи на едно. Когато чужда държава се опита да налага със дипломатическа, финансова или военна сила утопични социални модели - крайния резултат е винаги ясен и страшен. Време е да започнем да се гордеем, че сме такива кавито сме. Време е да браним българския манталитет. Със зъби и нокти.

Понеже се готви една опашата лъжа с превода ето да видите как изглеждат нещата от руския превод на Конвенцията понеже ние с официалния език в ес нямаме превод на български, който да сме посочили на страницата на ЕС: Статья 3 Определения В целях настоящей Конвенции: c "гендерный" означает социально-закрепленные роли, поведение, деятельность и характеристики, которые определенное общество рассматривает как соответствующие женщинам и мужчинам; Ето го и на английски: Article 3 Definitions For the purpose of this Convention: cgender shall mean the socially constructed roles, behaviours, activities and attributes that a given society considers appropriate for women and men; ИЛИ "ДЖЕНДЪР" Е ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА СОЦИАЛЕН ПОЛ. В РЕЧНИКА думата"ДЖЕНДЪР" Е ПОЛ, а секс е секс или КОНВЕНЦИЯТА ВЪВЕЖДА разлика в две синоними И ПРИДАВА обвързващ юридически смисъл.

Ама толкова тъп ГАЛОШ е нашшшшшш, наш Бока Борисовъ, че ще се пръсна от яддд.......тоя мухлио, казва пред Еп на Таяни май беше.... -Ще направя така, че конвенцията да мине, ние от Герб няма да допуснем насилието над жени и деца... Все едно Банкянския бай ганя, казва, че в България са убивани с камани и камшици по 300 жени и по 300 деца....тъп.тъп ама вдлубнат..... И ние дочакахме ЗВЕЗДНИЯ МИГ да ни спуснат конвенцията и си решихме проблема.... А, бе Апропо, ПОДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА НАГЛЕЦ ТАКЪВ,КОЙ СЕ ОПИТВАТВАШ ДА ЗАБЛУДИШ ТИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,,,,ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ИДИОТ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ТЪПИ.. ПО конституция, всички жени и деца в България са защитети, ама има едни Роми дето ги наричат те правят проблемите.

"Ще положа всички усилия Истанбулската конвенция да мине в българския парламент, каза премиерът Бойко Борисов..." Потърсете в "тубата": "Изказване на Щефен Кьонигер от фракция АзГ" Интересно е! Даже клипчето е със субтитри.

Колко странно! Странно та парадоксално. Най- втренченият поглед във Вселената ще постъпи най- нормално в сравнение с всички , които имат претенцията, че са по- нормални от него и от меркантилна алчност са готови да си свалят гащите за нещо на екс. То сега е време разделно да се види кои са педалите в тази държава и с кои ще бъде свършено още на следващите избори? От сега е видно, че заявките на проекта герб, марешки и дпс са изчерпани и повече нищо не може да ги спре. Интересно е има ли извънпарламентарна група, която да оформи партия, която да отстрани нефелниците от педалски заявилите се на нарочното гласуване на Конвенцията? Така или иначе нищо не може да замаже подобен позор. всеки път ще ги започвам с "педалите от ....". Така или иначе тази конвенция е антихристиянска и антиевропейска и представлява биологичен комунизъм.

Започва с мъжкарско отрицание и завършва по дирски как може и с вазелин, но джендърското ще се пробута

След гафовете на Обединените патриоти с Парк Пирин и сега с конвенцията, виждаме, че Валери Симеонов е фалшив патриот. Властта не му се отрази добре, както и на Каракачанов. Взеха да си бранят властта, без много да ги интересува народния интерес. Някой щял да ти каже лъжата с други думи и ако ти звучала добре, ще се съгласим. Що за малоумие. Явно от патриотичната формация, читавата част на патриотите ще се окаже Атака. На следващите избори те ще са с шансове. България трябва да има своите националистически партии. За съжаление другите двама се ос.аха. Услади им се властта. Властта е товар, който трудно се носи, прегъват се хората и се деформират. Не е за всеки.

Порeдната фейк новина на соросоидите от АББРО! Колкото и да им се иска на КУРвите, Обединени Патриоти НЯМА да подкрепят Истанбулската КУРвенция! Това бе потвърдено по ТВ Алфа и от главната редакторка на news(.)(.)bg. От Борис Ячев също бе потвърдено, че няма да се подписва КУРвенцията. Соросоидите са извъртяли думите му.

А дано да е така. България има нужда от нормални българи. Идат тежките времена.

Броят на половете е определен от Господ на фундаментално ниво и те са само 2 в зависимост от типа хромозоми в клетките: ХХ -жена и ХУ - мъж. Не може някаква пиклива конвенция изфабрикувана от пикливи политици да определя броя на половете. Който не се припознава от някой от двата пола, нека да докаже, че има друг хромозомен състав на клетките си за да бъде признат от друг пол.

На времето, преди вече много год. гласувах наказателно за един висок мъж(малко или много с ментални проблеми и статист в хливоооооод) май йорйи се казваше(й го замени с ж). Лелеее, колко съм бил прав...

България е в демографска катастрофа, в резултат на външен натиск и вътрешна глупост. Вместо да се решава този най-важен проблем, обществената енергия се прахосва с обсъждане и прокарване на деструктивната джендър идеология. Това, другари от БСП и джендъри от ГЕРБ и др. "десни" е по-лошо и от война. И друго , разделението в Обществото ни е вече факт. Джендъридеолозите спечелиха първият рунд. Но България не е лесна.

защо великобритания, сащ и дори либерална канада нито люксембург града на юнкер всичке те защо не са ратифицирали нито русия, нито турция не са ратифицирали

търсят глупаци, които да дадат пример.

ВАжният въпрос е: Защо Израел не я подкрепя и подписва. След като тази конвенция е продукт на сектата на мошетата сатанисти в САЩ. За това се разпространява от техните НПО.

то се видя че освен герб и патриотите ще гласуват така

атака остава, герб и другите заминават

Ако, има българи с поне малко мисъл в главите, на следващите избори трябва да гласуват масово за най големият общопризнат идиот,който досега е имал 0.000001% на избори.Тогава може да се пооправят нещата!

БОЙКОООООООООООО БОРИСОВВВВВВВВВВВ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПЕДЕРАССССС, ПЕДЕРАСССССССССС.........

...осъзнати хтистияни.....или неопределени полово граждани/селяни на европа.... = GENDER=Цацева,Знахариева, Бб, и плеяда,готови да сменят пола за 5-5 х.л. заплата.... пълен провал на парламент. мин. съвет, съд. система.... каква държава.....порно канал.....

Незабавно трябва да се забрани самоопределянето , като " патриоти" на всички съучастници във властта!

Обединени патриоти няма. Има младоженец на 58 г., който получава 6 хлд. лева заплата (шеф на Атака). Има дребен бизнесмен от Бургас, който сече дървесина в природен парк Странджа с Митьо Очите и транспортира бежанци до сръбската граница. Чат-пат открива нужник. Има научен сътрудник с оперативен псевдоним от 80-те, който е министър на отбраната. И тримата шишковци знаят, че са измекяри и на следващи избори нямат повече от 2,2% от гласовете. До последно ще се опитват да крепят сегашното правителство. Онождат ги, но те се дърпат като за през хората. А сегашното правителство има живот максимум до април. Това е.

Искам този господин от бхк, с чиято физиономия остарях, да обещае следното: -ако се подпише тази конвенция МОЯ комитет еждневно ще се бори с традициите на циганите. /затрудняват образованието на децата си, насилват жените си, забременяват малолетни и непълнолетни, педоФИЛСТВАТ и т.н.н. Още повече, че този измислен комитетец, имащ наглостта да се нарича български, защитава всякаква наша и чужда паплач, нарушаваща БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ.

"Ще положа всички усилия Истанбулската конвенция да мине в българския парламент" Това ли е парламентарна република? Премиер да казва на парламента какво да приема, премиер да е над парламент, иначе видяхме че е над съда. В БГ явно институциите са тотално сбъркани, но явно и чипа на бг племето е сбъркан щом се е стигнало до такива ненормалности, дори това поведение се счита в БГ за нормално, значи си представете до каква степен чипа на българина е вече сбъркан.. как може да гласуваш конституция, да приемеш че си парламентарна република, да издържаш цял куп хрантутници и накрая един мижав премиер който има съвсем други функции да им нарежда какво да гласуват и какво не. Боже и държава, и чудо и племе, ти да видиш. Няма ли читави останали там бе, как си избирате мутри вече 10г бе, не разбирам какви хора са останали там освен и те да са мутри, интелигенция няма да им седи там е ясно, значи остават бедни неуки и мутри. RIP BG.

А прехвалени богати държави защо са приели тази конвенция, щом са по-читави от нас? Че се опитват и на други да я пробутат. Снощи по новините една представителка на Съвета на Европа, която трябваше да ни убеждава в ползите от конвенцията се изпусна, че имали проблем с държавите от Източна Европа, защото там християнството било още силно. No comment.

Англия е държава, която ОТХВЪРЛИ тази конвенция...провери, ако не вярваш.....Ако беше хубава и те щяха да я приемат...Над 10 държави са отхвърлили Истанбулската конвенция.

...адмирации за написаното !!!

Същите сбъркъняци бяха много обидени, когато ги характеризира един професор като 80% дебили. Сбъркано е това племе, ако изобщо е останало нещо от него. 700 години генетично вмешателство от непълноценни джекатайци, какво да очаквате.

единственият начин е тези,които напуснаха Бг да се върнат и заедно да си очистим боклуците ,защото трябват смели хора ,които си знаят правата и задълженията .смятам ,че това е задължение на всеки българин,където и да е той .трябва да се мисли не само за собствения ,но и за националния интерес и бъдеще .не трябва да мислим като ромите ,това е много,прекалено срамно .

Лудото Ленче първо в коридора си.

...аха ..еи ме на !...варви ме предаи на евролиберстките -толерасти -извратеняци -сатанисти !...аз сам Ludoto Lenche !...060 ..пребледня и бавно излезе !!!...

В конженцията се изреждат пол, раса, цвят на кожата, джендър и т.н. ... Вмест овсички тези характеристики, защо не използват едно единствено определение което покрива всички тези характеристики. Всичките да бъдат заменени с "всяко човешко същество". Е, ясно е, че тук ще влязат и всички които се чувстат по някакъв различен начин, но няма изрично да се споменават.

Порeдната фейк новина на соросоидите от АББРО! Колкото и да им се иска на КУРвите, Обединени Патриоти НЯМА да подкрепят Истамбулската КУРвенция! Това бе потвърдено по ТВ Алфа и от главната редакторка на news(..)bg. От Борис Ячев също бе потвърдено, че няма да се подписва КУРвенцията. Соросоидите са извъртяли думите му.

Чудя се,къде го Радан Кънев. Лукарски вече зае правилната мъжка позиция.

Ще има ли протест против ИК?

Истанбулската Конвенция е Нова Арабска Измама. Досега, арабите и негрите нападаха Европа, като се представяха за бежанци. А сега някакъв Арабски Педдераз е измислил Нова Измама- да се нападат като се представят за геиове и лесбиики... Но вместо "Закон за педеразите" са сложили името- ""Насилие срещу жени". Арабите да умират всичките- заедно с техните геиове и лесбиики.

катето захаариева е изключително вредна за БЪЛГАРИЯ.

Щерев можел да мисли !?

Само когато е в мензис и трябва да го лапа!!! Не че и преди ...струацията не го прави, де!!!

++++++++++++++++++++++++++++++

Браво Митак

...няма по- сбаркано нещо от този EC !!!...всички гадости и гнусотии и беди идват за Balgaria от там и от здокеанските "тартори" на света !!!...трижди проклети да са !!!...а и нашите духовници някак угоднически си малчат ?!!...повдига ми се от либерастка толерастiя !!!

Нали показаха по телевизията митингът за подкрепа - една шепа "........", дето си търсят силни усещания и явно нямат друг вариант да си ги набавят. Ами като искат да сме европейци - първо да станем европейци като стандарт на живот. Власт имащите в момента, Станишев, Миков, професори философи живеют в лукс и се тупат в гърдите колко са модерни, то ние останалите 80% "дебили" живеем в закърпените остатъци от инфраструктура на СоциЪлизъма, при който те пак се къпеха в привилегии.

Жан-Клод Юнкер-БЕЗДЕТЕН...И неженен! Селски ерген на над 70 год. Ангела Меркел-БЕЗДЕТНА, неженена и тя бабка. Емануел Макрон- БЕЗДЕТЕН, но женен за детската си учителка...той на 39 години, а жена му на 65 години. Тереза Мей-БЕЗ ДЕЦА и тя..но не проверих имали брак. Стефан Левен 59 години, премиер на Швеция-БЕЗДЕТЕН и той, в брак...с някоя....да не казвам. Марк Риуте- премиер на Холандия-БЕЗДЕТЕН, селски бек 50 годишен. Има още много като тези, ама това са хората, които ни спускат ИСТАНБУЛСКАТА конвенция... И знаете ли, на тях не им пука за деца, в техен интерес е да страдат децата.....и да се учат на транс, мранс безполови и многополови джендъри...... Ще им позволим ли, чрез нашия Бойко Борисов, безполов осъзнат премиер, ОТ НАС ЗАВИСИ.... на 23 пред площада ПРЕД НДК и мощното БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! НИКОЙ не може да се гаври с Българските деца.

Както е тръгнало, тази конвенция може да тури преждевременно края на 3-ия мандат на Борисов. С днешното си изказване в Брюксел как щял да направи всичко конвенцията "да мина" в парламента, бат Бойко сам си го проси. Изглежда наистина ни има за много прости, за да направи такава декларация, а това минава границите на търпимостта!

Той се изказва, че ще направи всичко , което е възможно да мине, защото знае че Атака, Вмро и Бсп са против конвенцията, а има и още един играч против конвенцията и той е целия Български народ! Борисов обеща с половин уста на Ес, ако мине не е сигурен!

Има ли организиран протест срещу Истанбулската конвенция. От колко часа и къде?

Имало е невероятен натиск от НПО- организации да се приеме конвенцията. Чакайте, какви са тези НПО-организации които казват на Парламента какво да гласува иле не ? Излиза, че Борисовото правителство е маша на някъкво НПО-тайно правителство. Нещо като глашатай на НПО-тата.

патриоти! защо им викате патриоти, като са живи боклуци?

Какво направиха тези патриоти за етническите българи,за да са по-добре? Конвенцията я натискат от Европа и ще мине.

Там всичките са боклуци.За де не стават обърквания боклуците са разделени на групи.Патриотични боклуци, герберастки боклуци, комунистически боклуци и турски боклуци.Всичко е точно и няма обърквания.

най добрия педе-аст е би-яттт...