Руският елит моли САЩ да не го включва в санкциите

Държавният департамент на САЩ е удивен по повод бързо растящото число на запитванията и контактите по повод очаквания нов кръг санкции срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - Руският елит моли САЩ да не го включва в санкциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази тема на дира можете да я сложите в графа "fake news! много са модерни в западнте и особено уса медии!

Поредната измама

Соросоидите взеха да драскат простотии

Колко от скачащите на амбразурата да защитават Русия със зъби и нокти са готови веднага да отидат да живеят там? Натискат се тук, плюят страната си, славят чужда държава, но бъкел не могат да кажат на езика на тази държава - Русия... Предлагам от тук нататък във форума да участват само тези, владеещи руски език и пишещи на него. Колко ще останат от червените тролове питам? Готов съм веднага с експеримента. Начали?

Българите няма да отидат в Русия. И не искат. И няма нужда, в родината си е най-добре. Руснаците също няма да дойдат в България. Но добре е джендърите да разглеждат тази възможност като вероятна и все по-вероятна. Вижда се, че си го имат едно наум, затова са все по притеснени. Та когато Русия се съвземе и е способна "да дойде" в България, ей така, да намине само, няма да се заседява, тогава американците и дойчевелето ще си тръгнат. И ще се диша по-леко.

В Европа маймуни никога не е имало...Освен в зоологическите градини. Едни такива с червени з...ци. А че и горди такива се клечат по форума. Проскат червения си за..ик и се правят на грамотни...С една гънка, и то под кръста... А Дарвиновата теория никой не я взема на сериозно вече. Т.е. маймуната не може да стане човек и след милион години...Все ще си е маймуна. И мястото и е в зоологическата градина - да чопли семки...

Още не се е родил български Русофил , който да е готов да живее в Рушката кочина. Факт!

руските меринджеи плачат за милост. Събират парички от бедните руснаци и ги дават, като подкуп на богатите американци, за да не спрат русначетата от американските университети. Няма по-голюма гавра с руските граждани, дето се чудят, какво да ядат, ама олигарсите им се умилкват в краката на американците и то... с парите на руснаците.

25 юни 2017 г. вестник Взглят vz.ru Броят на хората под прага на бедността в Русия за година е спаднал с почти 7%, сочат данните за първото тримесечие на 2017 г., в момента 22 милиона души, живет в бедност. Почти със 7% е спаднал броя на хората, които живеят под прага на бедност в сравнение със същия период на 2016 г., заяви ръководителят на сметната камара Татяна Голикова. Според нея, въпреки че броя е намалял с 1,4 милиона, той все още е "много висок ", съобщава TASS, цитирайки канала "Росия 1". Стандартът на живот на населението остава най-чувствителният показател, който не показва достатъчни положителни промени, които властите биха искали да видят. Голикова изрази съжаление, че "броят на гражданите, които са под прага на бедността, все още е висок". На свой ред, ръководителят на Министерството на финансите на Русия Антон Силуанов каза, че през май приходите на руснаците в реално изражение се е увеличил с 3%. - Не е лошо - каза той. Спомнете си, през април, реалните доходи на населението спаднаха до нивото от 2009 г. Руският президент Владимир Путин изтъкна, че "има голяма разлика в доходите между богатите и хората с ниски доходи" в Русия. "През 2000 г. около 40 милиона души са живели под прага на бедността. Това е голям брой , но те са съкратена повече от два пъти ", каза Путин.

май се оказва, че Путин и Тръмп отново играят в един отбор, като се стремят да върнат изнесения руски капитал....

тази новина подозрително съвпада с намерението на Путин да опрости греховете на олигарсите.

Маменцето ви олигархно!!! И сега какво, ще се окаже, че Тръмп ще спасява Русия от от собствените и путинови пиявици.

нищо де, ще помолят, ще им простят. след смъртта на путин!

Що им трябваше да ламтят за Крим? Сега има да се гърчат още сума години или пак да се самоизолират от света (от нормалния).

егати долнопробният фейк .Все едно аз да се моля на Дойче банк да не ми пипа милионите на депозит дето ги нямам там.Муахахахахаха.С тия санкцкии наистина морят от смях.Щяха да изолират Газпром от ЕС, а то не стига че Газпром увеличил с още 10% /до 40%/ пазарния си дял ,ами Краваристан вече купава руски компресиран газ от Ямал СПГ с руски танкери които вече са на америк.пристанища щото умрели от студ тая зима при минус 30 по идточното крайбрежие, а газ нямали.УАХАХАХАХАХХАА

Никаква прошка за слугите на Путин заставащи на пътя на Демокрацията и прогреса. Нека да си гният в азиатската дупка

И това го казва чист монголоиден татарин, молещ се на монголския господ Тангра.Въшлив циганин гладен

Там е работата, че говедата гният. От януари тази година, Китай КУПУВА нефт в юани, а световната банка прие юана за АКТИВ в "специалните права на тираж". Така че, лай си. Говедарника се смря.

руснаците бягат в говедарника и в бедна България и Гърция. Защото в Русия всичко е прекалено хубаво, а те искат да им е гадно.

Щерев, защо си толкова гаден, защо лишаваш хората от това да имат още една възможност. Ето например ти Ако ти изгонят от тука винаги можеш да отидеш на околовръстното.

Нефта от борсите по света и в Шанхай се продава изключително и само в долари! Останалото е глупава мечта на глупака Путин който я разпространява чрез троловете си на които не плаща в рубли,а в евро и долари!

Шанхайската борса търгува в Юани и други валути, но без долари.

Русия постепенно измества САЩ ОТ СВЕТОВНО ЛИДЕРСТВО

В САЩ не знаят кой какво прави. Президентът едно, Сената второ, чиновници трето и т.н.Станаха за смях с руската намеса.

Британската утайка изкала и обрала коренния на род на Америка, продавала 300 г. роби, анексирала 5 щата, избила милиони невинни хора и деца по света, сега се е захванала с Руската намеса. Тези бъзливци винаги са нападали слаби държави. Ким ги направи за посмешище, та Русия ли. Ще цепят дърва в Сибир и това е.

и двете водещи държави ще се разпаднат, но Русия ще е първа. Първо ще загуби Сибир в полза на КНР. Големи части от Сибир и приморския край са били китайски. Принадлежат на Русия от 200 г, а Китай е държава с 5000 г. история и не забравя лесно. После ще се освободят Волжка България и Кавказ.

И понеже с Путин Русия изби рибата и изместените САЩ решиха да контраатакуват с друг идиот - Тръмп

Русия по статистика на ООН: 67-то място в света по стандарта на живот 71-то място в света по ниво на човешко развитие 72-то място в света по брой на държавните разходи на гражданите 127-то място в света по показатели за здравето на населението 111-то място в света, по средната продължителност на живота 134-то място в света по очаквана продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот Русия държи: Първо място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши Първо място в света по броя на разводи и извънбрачни деца Първо място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си Първо място в света за абсолютен упадък на населението Първо място в света по консумация на алкохол и алкохолно съдържащи продукти и по брой на смъртните случаи 143-то място от 186 страни по справяне с корупцията Няма как да не са такива показателите след десетилетия комунистическо управление и тотално зомбиране! Горд европейски пример имаме във форума - черната маймуна с чер..ен з-к. При едно добро управление, при тези невероятни природни богатства Русия може да бъде оазис на благоденствието! Комунистическият бацил трудно се лекува... А сега блъскайте минусите! Сега ви се е паднало да излеете мъката...

Ха сега да статистика за говедарника. Да срявняваме.... На ВСЕКИ 4 секунди в говедарника се стреля. 198 души СРЕДНО на ден колабират от наркотици. На ВСЕКИ 11 секунди някъде в говедарника се РЕГИСТРИРА изнасилване. Давай нататък.

да ти е ясно колко руснаци живеят щастливо в САЩ и колко още копнеят за това и колко американци се натискат за Русия? Да ти е ясен стандартът на живот в САЩ и Русия? Съотношението е 8:1... То бива маймунски мозък, но дори и шебеците имат повече гънки от твоите...

си пострадал силно от изброеното (особено от това, дето става на 11 секунди), та толкова отчаяно плюеш САЩ. Е, случва се...Някой руски психиатър може да ти помогне да избегнеш стреса и фаталните последствия от него...

щерката на Лавров, синчетата на Корнелия и Радев, отрочетата на Илия Павлов и т.н. и т.н. наши и братски олигарси се стичат в САЩ. На тях целта им е да търпят неистови мъки по плажовете и заведенията във Флорида, Ню Йорк, Чикаго и Калифорния и т.н. Няма да отидат да дишат чистия въздух на Магаданск, да се наслаждават на природата в отровения Челябински или да пият Боярщик в Сибир я.

Тази статия за Русия - 235 комента, " 5 златни медала за български ученици от олимпиада" - 35 комента. На кой българин му пука за България?

Всеки младеж притежаващ руски паспорт дължи военна повинност в редиците на армията на РФ. Какво по-добро място за продуктите на българосъветската дружба, от хибридните войски там? И без това мразят демокрацията в България, понеже изведнъж отпаднаха маса техни привилегии. Това са коментаторите тук, знаещи български език, но мразещи всичко хубаво, ставащо в България.

ФАЛШИВИ НОВИНИ ОТ САЩ КАКТО ВИНАГИ !

По Тютчев ... Русия не се побира в никакви статистики и разбирания. Русия може само да се обича

по-скоро ЛЮБИТЕЛСКА СТАТИСТИКА е твоето. Например: 2016 г. Данните са на Световната здравна организация, а резултатите се базират на количеството изпит чист алкохол годишно на човек на възраст над 15 години. За изненада на мнозина обаче, Русия не е шампион по пиене. Първенството се пада на Беларус, където средната годишна консумация възлиза на 17,5 литра. Молдова и Литва взимат сребърния и бронзовия медал, а доминацията на държавите от източния блок е очевидна - Русия е четвърта (15 литра), следвана от Румъния и Украйна. В Топ 10 намират място още Унгария, Чехия и Словакия,...

Какво плямпа този треторазряден чиновник ? Путин им сложи президента, та ще стигнат руснаците до този фейкаджия тъп да го молят

Хамериканските смешковци вече не могат да управляват света. Немат сили и акъл за това ....

В Новите времена няма да има Русия

Руски експерт: На 2 февруари САЩ ще конфискуват между 1 и 3 трилиона долара на руски олигарси

Не бе, между 2 и 102 трилиона. Бах ти експерта рийш ли :)))

...ли ще ги вземат от червения ти маймунски з..к, та толкова си се заинатил на амбразурата!!!

А на 9 май Русия ще конфискува всички американски капитали в своята икономика.... в нефтената, автомобилната промишленост, МакДоналд, Кока-Кола, и т.н по списък

Ще видим. Нека оцелее до 9ти май

Трилионите вече са в руската хазна

Онзи ден Путин обяви новите държавни акции, които могат да купуват за да си прехвърлят парите. Суха пара, срещу хартийки.

Руският елит моли САЩ да не го включва в санкциите Американският елит моли Путин да не им избира президента

съветвам и двете групи да палят по една свещ и да почват с молитвите .. на колене. ... хахаха

Американците подгониха руските олигарси. Но така косвено ще стабилизират Русия. Защото след решаването на националните си задачи (възвръщането на сувернитета), руското общество неизбежно ще се обърне и към социалните си задачи - неравенство, ниско жизнено равнище. И това ще го дестабилизира значително, напрежението ще бъде голямо и продължително. Като гонят олигарсите още от сега, американците помагат за решаването, не, но за отслабването на напрежението по един пробем.

"големи руски фирми срещу сериозни хонорари..." Наемането на лобисти в САЩ е разрешено. Това е законна практика. Има няколко хиляди фирми-лобисти, които работят като посредници във Вашингтон и срещу сериозни хонорари ти помагат "да влияеш" на политическите решения. Кво плачете, не разбирам! Руските фирми и бизнесмени не са открили топлата вода в случая.

САЩ вече не могат да решават глобални въпроси. Нито с военна сила, нито със санкции ... Време е американците сами да ,,слязат от Олимп"и да станат регионална сила. Иначе ще бъдат бутнати ... Желаещите са много

Те отдавна са си регионална полу сила. Само лаят. След Втората Световна, нямат спечелена война. НИТО ЕДНА.

МАЙ СИ ЗАБРАВИЛ КАК СССР СЕ ПРЪСНА? КРАСИВО, СЪС ЗВЪН!

Ей българи, какво стана с вашия любим Тръмп? Преди година квичахте като изоглавени за него...сега го плюете. Като че ли вие сте най-обърканите говеда...като по дефолт :)

ВЕРНО, КО СТАНА С ТРЪМП ОБЩЕСТВОТО? МАЙ И ДЕБИЛ ХРИСТОВ ОТ БСП БЕШЕ ЧЛЕН?

Не бъркай няколко радостни от загубата на баба ти българи с целия народ, тюфлек.

От София до Масква всички Тръмп сънуваха...па то кво стана.

ПОНЕЖЕ НОВИНАТА УРОНВА РУСКИЯ ПРЕСТИЖ: 1. Непрекъснато да се пише за памперсите на американците. 2. Да се пише, че Русия е велика и нейните олигарси са недосегаеми. 3. Руските самальоти Белите лебеди са върхово постижение на техниката, нищо, че са са само 16 и са от съветско време. 4.Руснаци не може да се молят на американци, нищо, че са вложили всичките си пари в американски банки. и т. и т.н.

Там е работата, че ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е НОВИНА. а Пърдеж на разчекнати от яд соросоиди.

Аве не ве, пиши, че Болгария е най- великата европейска държава, че е най-великата сили в НАТО! Нищо , че половината население на БГ чиракува и робува из Европа и , че американците са се настанили у България и не си плащат наема. Иначе си у ЕС и у НАТО, ама като препикано мушкато!хахаха

Говедата винаги са се правили на големи и винаги са се осирали. Няма да има промяна и този път. В момента западналяшките медии квичат далеч повече от руските, защото на западналяците им пука, а на руснаците - не. Само предателите от "независимая" газета на ЕВРЕИНА березовски (справка - Уикипедия) лаят неистово, за да спелелят някой кирлив бакс и да не умрат от глад.

А Ротенберг, Греф, Чубайс, Шаломов и пр. какви са?

Питай тях, може и други говеда.

Време е тия "независими" да ги забранят.

хихихи американците не разбраха едно внесена отвън революция заменя един ели с друг и кражбата продължава - резултатът разочарование от "помощниците" за да се промени нещо то трябва да се самоинициира от вътре помощта е вредна верно че току що уволних държавния департамент , ама това е положението

Може и да са го разбрали, затова се и оттеглят отвсякъде. А колкото до Русия, винаги е добре да ги изриташ в слабините когато имаш възможност, със или без причина. Е това го правят безпогрешно.

Шило

как можеш да ритнеш някого, докато бягаш?

е има оттегляне но процесът е дълъг а и няма как да се оттеглят би могла да сполучи политика на заявено оттегляне но тази в момента не е такава що се отнася до изритването заздравяват си зорлен блока на тези които не са с тях а когато и капитала отвън не е с тях нещата загрубяват току виж забранили долара в половината свят

Като ония допотопни самолетчета дето гонели Белият лебед. И като се събуди Тромп - памперса пак пълен.

"Допотопни самолетчета" преследвали ултрамодерния и незаменим "бял лебед" строен по времето на СССР. Незаменим, защото вече няма кой да им го направи и него.

Георги Енгелгард от руския Институт по славяноведение: "Ако Македония бъде приета в НАТО, това силно ще усложни ситуацията за Сърбия - нашият ключов партньор в региона. Американците ще се заемат с "обработката" на сръбския елит. Те не настояват за незабавно влизане на Сърбия в НАТО. Тяхната цел е да отстранят от Сърбия руското икономическо, политическо и медийно присъствие. Да го сведат до нула, както в България, където елитът безусловно следва целите на Вашингтон, а русофилските настроения съществуват на нивото на полузабравен фолклор, който няма никакво политическо влияние"

от шест месеца все санкционират и говорят за списъци с балдъзите децата, стринките и така и не казаха поне един санкциониран дето уж се молел ,а и и да кажат поне какво ще му вземат.От умрял писмо: отдавна парите на руските олигарси са извън западните банки /от кримските събития/ още тогавна ги санкционираха ама падна много смях.Първо бяха в офшорки сега влизат в Русия срещу държавни ценни книжа.

Искат ама ги отрязаха. Банката на Русия не иска заеми от крадците и защо и са?

На 2 февруари 2018 година, месец и половина преди президентските избори в Русия САЩ ще пристъпят публично към демонстративна експроприация на богатствата на руските олигарси и милиардери, изнесени от страната. Сумата е огромна, става дума за пари и имоти по различни оценки между 1 и 3 трилиона долара. Това твърди в интервю за "Комсомолска правда" Юрий Крупнов, висш руски чиновник, действителен държавен съветник на Руската федерация по военната йерархия с чин генерал. Той припомня, че на 2 август Доналд Тръмп подписа специален Закон "За противодействие на противниците на САЩ чрез санкции". Съгласно този закон държавният секретар, Министерството на финансите, Службата за национално разузнаване са длъжни в срок от 180 дни да представят в конгреса доклад за най-големите руски бизнесмени, свързани с Кремъл и Путин, да посочат размера и източниците на техните доходи, да назоват активите и на техните роднини, а също така и да разкрият деловите им контакти с чужди компании. Срокът за представяне на доклада изтича на 2 февруари, той ще е публичен и ще бъде публикуван. Американският президент вече назначи и трима души ,които отговарят за този доклад- държавният секретар Тилерсън, шефът на националното разузнаване Дан Коутс и министърът на финансите Стивън Мнучин. Според Крупнов, именно ведомството на Мнучин ще играе водеща роля в предстоящите действия.

ще им вземат и цървулите ама малко закъсняха.

Ще видим

По времето на пиянката Елцин американците "вложиха" 5 милиарда долара в "руския елит", а ВСЕКИ МЕСЕЦ ОТ РУСИЯ СЕ ИЗНАСЯХА 19.3 МИЛИАРДА ДОЛАРА В ЗАПАДНИ БАНКИ. В Украйна също "вложиха" 5 милиарда и няколко банички на площада, но този път постъпленията са много по-малко. Преди месец Путин покани отново милиардерите и им обеща да им запази статуквото и затова американците искат да блокират парите .

Паднах под масата,рашите да се молят за откраднатите си милиарди.Товарищ Путин,всички тези олигарси в Сибир и отнемане на имуществото като на Ходорковски и други олигарси.

писин да води колоната към сибир

Руският елит моли САЩ да не го включва в санкциите Американският елит няма ли да моли Путин да не ги "санкционира".

Пут.кин санкционира собствения си народ.

Кой беше путин?

И защо да не се молят? Какво лошо има да се опитваш да спасиш парите си?

Дали тия са герои на капиталистическия труд за разлика от останалите русняци? Съмнително, не ами престъпно.

То не бе санкции, то не бе чудо ... Сега пък руснаците се молели на хамериканците да няма санкции. Свръхголяма глупост русофобска и соросоидна .... Българите се смеят от сърце

що така? Не американците са ограбвали руския народ, а вие. Тогава що натискате американските инстанции? Искате да ви узаконят келепира ли? Идете се молете на руския патриарх и подчинените му чинове.

И какво излиза? Че Русия не успя да направи Балканския съюз, а ЕС и САЩ са на път да го постигнат без никакви проблеми - в общите граници на ЕС! Скоро сърбите ще клекнат- първо в НАТО и после в ЕС. Още малко им трябва - со кротце, со благо и со малко кютек. Македонците ще бъдат приети ударно бързо още тази година.

и така да стане и кво от това?.Те и Германия и Австрия и Франция и Италия и Унгария са от ЕС и от НАТО ама всички увеличават търговският си баланс с русия, ударно купуват руски газ /дори сащ внасят такъв от русия/,строят руски АЕЦ-Темелин в Чехия, Пакш в унгария +АЕЦ във Финладния/, купуват руско ядрено гориво, продължават да строят руски газопроводи /северн 1+северн 2/, инвестират пари в Русия /само миналат година 40 млрд.евро/,изнесли са 15 автомолибни завода от всички европейски марки + още и още.Икакво от това че ние бГ или Македония сме в ЕС и НАТО тука запада не инвестирал и един катун даже.Так че нека си ги приемат и сърбия и македония.На койму пука.

Изборите в Русия наближават - март месец. Трябват бързи мерки за да се повлияе на неблагоприятните за US настроения. Иначе списъкът "няма нищо" общо с намеса в президентските избори в Русия. Кой каза, че има, кой?

Не съм и никога няма да бъда русофил, но въобще вярва ли някой на написаното тук?! Ето ви чист пример за хибридни новини! Излиза че руснаците са паднали на колене пред Тръмп и го молят да не ги включва в техния черен списък! Голям майтап!

Като чета коментарите на проруските кретени, си спомням един стар руски виц: " В училище, первокласници, другарката пита"Деца, къде е най щастлив живота - децата хорово отговарята - В русия" - и т.н. На последния чин седи Ваня и плаче. Другарката го пита защо плаче, а той отговаря "ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В РУСИЯ"

вицове то хумаво , ама проблема е, че на остатъците от т.н.запад /вече скопен/ му останаха само спомените от вицовете и нищо друго.

Какви православни са руснаците, след като са избили най-много християни (79 милиона) от всички изверги раждали се някога на Земята? Освен това са разрушили стотици хиляди манастири и църкви. Само невежа или лъжец може да каже подобно нещо.

Руския (комунистически) "елит" е свикнал да живее навън с парите откраднати от бедния и нещастен руски народ. И да се връща само да направи поредния грабеж. Сега го страх, че ще го затворят в кочината Русия.

Георгий Енгелгард от руския Институт по славяноведение: "Ако Македония бъде приета в НАТО, това силно ще усложни ситуацията за Сърбия - нашият ключов партньор в региона. На вълната на успеха си американците ще се заемат с "обработката" на сръбския елит. Тяхната цел е проста - те не настояват за незабавно влизане на Сърбия в НАТО. Тяхната цел е да отстранят от Сърбия руското икономическо, политическо и медийно присъствие. Да го сведат до нула, както в България, където елитът безусловно следва целите на Вашингтон, а русофилските настроения съществуват на нивото на полузабравен фолклор, който няма никакво политическо влияние"

американците от толкова много следване на техните завети останаха с гол тумбак чифте пищовикакто следва : в Украйна /по точно остатъците и /Крим -Черно море/ Арктика /северния морски път/Сирия и практически бл.изток +Югоизточна Азия където е 2/3 от световната икономика, че даже и Ю.Америка.

Тато Тръмп трябва да включи в списъка и отявлените русофили от България, щото руснаците си внасят парите на тяхно име! ?

Всеки младеж притежаващ руски паспорт дължи военна повинност в редиците на армията на РФ. Какво по-добро място за продуктите на българосъветската дружба, от хибридните войски там? И без това мразят демокрацията в България, понеже изведнъж отпаднаха маса техни привилегии. Това са коментаторите тук, знаещи български език, но мразещи всичко хубаво, ставащо в България.

Шило

за кой път го публикуваш?

Да не забравяме и една групичка от македонисти-сърбомани.

Българският и руският народ са братски, православни, говорят и пишат на един език, с подбни обичаи и култура, с един исторически корен край Волга ... Нищо не може да ни раздели. Бай Тръмп е най-смешния американски президент ....

Я посочи според кой лингвист българите и руснаците говорят един и същ език... или вече в главата ти е тотална каша...

Шило

И да ти кажа, на теб нищо няма да ти говори.

Какви православни са руснаците, след като са избили най-много християни (79 милиона) от всички изверги раждали се някога на Земята? Освен това са разрушили стотици хиляди манастири и църкви. Само невежа или лъжец може да каже подобно нещо.

руснаците са фини.

Кажи на твоят лекар да ти изпише по-силни лекарства

..тук скачащите на амбразурата да защитават Русия, ако могат да преведат едно изречение от български на руски, ще призная, че не са дебили, а само кандидати... Има ли кандидати да им дам изречението?

Каква е позицията на Българското Тръмп общество по случая?

Каквото и да прави бай Тръмп, българският народ е на страната на нашата освободителка РУСИЯ

русия ни освободи от турците сащ ни освободи от русия да си имаме уважението :)))

Русия ни ПРОДАДЕ на САЩ, като репарация, в края на Студената война. 45 Години България бе лъгана от руснаците, че ако си плаща, ще я пазят от Запада. Накрая я ПРОДАДОХА.

Васил Левски е казал: "Който ни освободи, той ще ни пороби".

ако смятате че обществото на Копринка и Бузлуджа е българския народ.

Нека ДЯДО МРАЗ ви донесе руски снахи и руски зетьове при сватовете на гости да ходите и те да ви идват

Жена ми е рускиня, красавица. Такива са и синовете ми, здрави и хубави мъже.. Дано и те се оженят за рускини.

и да се пропият. като истински мъже!