Британски депутат искал стерилизация на безработните

Депутат от Консервативната партия се извини за коментара си в електронен блог,че „безработните, т.е. получаващи социални помощи, трябва да бъдат стерилизирани“.

Обратно в новината

Коментари - Британски депутат искал стерилизация на безработните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Техните безработни бай Иван са по-добре от нашите работещи българи на Океана. И ще се обоснова 1:1. Там жена му родила четири деца, а той у дома ги отглежда, получава помощи и пет пари не дава. А нашите младежи работят като бели роби и като си платят всички разноски са на О-и в бг и на запад(ама по-добре са навън де, ). Бедняка бг си остава бедняк навсякъде, а техните хора, не ми се мисли, сещайте се, нали сте умници. Те се грижат за техният си народ, да му мислят българите, тук и там, няма сигурност, за абсолютно нищо в булгариЯ, с полуграмотни хора, така ще да е, аполитичен,1944,бай Тодор твърдо не казват реститутките и николапетковистите, Шайката ????

Британски депутат искал стерилизация на безработните Че то тогава трябва да започнат от Британският Парламен. Там е пълно" с "безработни" политици.

Първи прояви на здрав разум.

""Извинявам се, но броят на децата, които ще имате си е ваш избор: ако не можете да си ги позволите, просто не ги правете! Кастрацията е безплатна, написа Брадли. И аз се извинявам, но никъде не виждам човекът да предлага, още по-малко да ИСКА, кастрация на когото и да било. Просто е намек към онези, които не могат да си контролират нагона, че има и други опции.

След като се роди, всеки има право на живот. Въпросът е, след като всички приемаме, че живота е отговорност, защо някои хора така безотговорно даряват живот, след което не се интересуват от неговото развитие.Хуманноста, толерантността в прекомерни количества също се превръщат в отрова и болест. Не забравяйте, че всеки един жив организъм има първична реакция да мобилизира имунната си система, когато бъде нападнат от паразити, бактерии и др. Това е закодирано във всеки един жив организъм, включително и човека. Да си прекалено хуманен и прекалено толерантен, означава насила да подтискаш имунната си система. При такова поведение няма оцеляване - рано или късно паразитите надвиват. Аналогията е проста, елементарна, не е rocket science но затова пък e вярна. Като живи организми трябва да се съобразяваме а не да пренебрегваме онова, което ни е закодирано като първична сигнална система. Хората лишени от такава, трудно развиват и вторичната. Не знам дали кастрацията решава нещата - твърди се че така например намалявала кучешката популация на бездомните. Е, за това пък расте и се множи котешката. Но определено трябва да се вземат мерки и някакво лечение, в противен случай всички скоро ще я докараме до фразата "кво стана та не вечерахме"?. Стоп на помощите, никакви пари кеш за деца, а намаляване на данъците. Така ще се възползват само онези, които плащат данъци - т.е работят. И много още други мерки има, но..."въпрос на мъжка чест , а не на игра"

Помощите за социално слаби е въвела още кралица Виктория и е била по-умна от много след нея взети заедно.Все пак е управлявала най-голямата империя.Ами парите на данъкоплатците за борба с крими дяни и други престъпления,които ще се увличат стократно.Гладният е готов на всичко,няма какво да губи. Други мерки могат да се обмислят.Като еднократни помощи след започване на работа ,продължила поне 18 месеца и т.нДа се стимулират да започват и продължат да работят.

Човекът иска да сподели една истина, но истината най много боли ! Примери с нашите цигани, колкото искате !

Браво, пич! Това трябва да се приложи на циганите у нас!

Най-елементарното решение на проблема с паразитизма е спирането на хранилката , докато подхранваш един паразит той е съвсем нормално да се развива. Това правило важи за всички държави по света , друг е въпросът кой и защо поддържа хранилката.

Прав е чиляка, там на този остров има вече по 3-4 поколения безработни търтеи - пияници и наркомани!

Който НЕ РАБОТИ не трябва да яде ! А те са милиони паразити на гърба на работещите в Англия. нашенците ще ги разкарат след БРЕКСИТ. Търтеи.

В англо говорящите страни дори има израз за такива хора, които не работят, не си търсят работа и живеят от социални помощи - white trash. B БГ им викаме просто индобългари ...сещайте се. Не слагам всички под общ знаменател, но уви - простотията ражда простотия, мизерията ражда мизерия, негрмотността ражда неграмотност, наглостта ражда наглост - и докато за едни да имаш дете е отговорност свързана с разходи защото искаш да му дадеш най-доброто, то за други - децата са приходи !

lu4ka

Абе, да ти кажа trash-a не е само white, даже по-голям процент е black.

В момента са безработни, но ако намерят работа след време , а ние вече сме ги кастрирали ... ко шъ прайм тогава ?

споко. ще им направим деца

"Има семейства, които нямат работен ден през животите си, имат по пет деца, а останалите от нас имат по едно или две и това означава, че няма да мине много време преди да се давим в океан от безработни прахосници, на които плащаме издръжката!" колко близко е бил човекът до самата истина, като изключим малкото число за броя на чаветата. хем даже не е виждал ситуацията във филиповци, столипиново и прочее български социално-обгрижвани катуни. но, явно, и там си ги имат от същите...

....е бай иване не знам какъв милионер си но си 100% дебил, след като не си разбрал че става въпрос за семейства които живеят от социалните плащания,т.е. на гърба на всички работещи!!!....иначе на света май започна да му просветва, бай Дончо каза за идващите от мръсните дупки, този за размножаващите се като заици мързеливци, който почти всички имат нещо общо, малко са попрепечени от слънцето и имат доста тъмен загар.......

И какво? Трябва да останат само робуващите и бачкащите? Защо? Или трябва да останат 500милиона, които да робуват на евреите и на Уиндзор?

Лорда към слугата си: - и защо е искал това нашият депутат?... -ами...педераст,Сър...пожелал си да го порят,Сър....милионите безработни...

Много точно изказване!

Скрихте коментара за чичкото с мустачките, но днешната ситуация в Европа само ни показва едно към едно, че уж смахнатия фюрер, всъщност, за много неща е надживял времето си и се е оказал прав!

"Извинявам се за тези публикации. Времето, прекарано в политиката, ми позволи да съзрея и да разбера, че този език не е подходящ, декларира депутатът." Или просто ще остане без тлъста заплата и пенсия след време, заради такива приказки.

Идеите на Хитлер, Химлер и Гьобелс се завръщат в Западното общество. Скоро и концлагерите ще бъдат легализирани официално, не че ги няма днес, особенно в Румъния, Косово и Украйна. Честито на печелившите!

Съвсем правилно. Моето предложение за тук бе, хора без средно образование да нямат правото на деца. При нарушение да се кастрират принудително и в затвора да бачкат. Който не бачка там, на ден да му се полаган 3 филии хляб и 2 литра вода. Да има и безплатни кастрации. Това да раждат деца, когато не може сам да ги издържа и не работи, е ПРЕСТЪПНА БЕЗОТГОВОРНОСТ! Та тази престъпна безотговорност, трябва да се наказва по НК.

аз имам по-хуманно предложение. Тези същества, живеещи паразитно, да имат право на 1 дете. След раждането му да бъдат химически кастрирани. При опит да се скрие бащата, да се кастрира някой от родата на булката... Така ще осъзнаят необходимостта да се грижат за единственото си дете, да бъде нахранено, облечено, образовано и т.н. След няколко поколения необходимостта от кастрация ще отпадне по естествен път.

На пръв поглед звучи брутално, но като се позамисля идеята за стерелизацията на хора с професия 'безработен' хич не е за игнориране. Естествено това би могло да се случи едва след узаконяване стерелизацията на сексуални престъпници.

Ако съм милонер - безработен ще ме стерилизират така ли - по скоро плащам тоя да го очистят заедно с тъпата му идея

Евроатлантическите ценности са много хуманни ...

Ами това им е нивото на "политиците" в наглосаксония. Не се чудете.

Да, дори млади загубеняци ги принуждават да се извиняват публично за изтърсена глупост. Също като съветските другари, LOL.

Първосигналната реакция на всеки е "точно така", навярно затова и е направил изцепката - нали е политик. Но да се стерилизират хора насила е работа за такива като Хитлер - е, той и по-далеко от това е отишъл. Решението е децата да се отделят от родителите им и да бъдат гледани при еднакви условия за всички. Не сме съзрели като вид и общество за да го правим, дано ни стигне време да съзреем преди да изчезнем (което ни очаква ако не съзреем овреме).

Орални контрацептиви докато е на помощи

Така де, направо в Аушвиц за стерилизация.

Ами прав е депутатът,в България примерно си имаме едни 300 000 вечно безработни и крадящи пигмей,които си заслужават кастрацията! И лошото е,че продължават да се множат със все по големи темпове...

След едно дете ,тези които са на социални да бъдат скопявани!Иначе по-добре да свикваме с д-жавата Циганистан!

Абсолютно е прав. Всички търтеи произвеждат бъдещи търтеи за това трябва да бъдат скопявани.

какво ще се извинява ,като това е самата истина...същото трябва да стане и с нашите цигани...

А концлагери искаш ли? Историята познава и други сатрапи с подобни идеи.

Ама ние знаем да правим деца

Колко ли българчета подвизаващи се на острова са се уплашилии, че ги чака стерилизация.

Когато пристигнеш там нямаш достъп до социалните фондове. Това е възможно чак след 5 години легална работа и плащане на осигуровки. През което време едва ли ще си се сдобил с 5 чаавета. Мерките са срещу местните търтеи ама като гледам не минават.