Осъдиха бившия шеф на антимафиотите в Стара Загора

Окръжният съд в Сливен осъди бившия шеф на сектора за борба с организираната престъпност в Стара Загора Ивайло Димов на 1 г. затвор с 3-годишен изпитателен срок

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха бившия шеф на антимафиотите в Стара Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ивайло не изтрезняваше като студент. Реши да се премести в МВР академията, за да "живее на гърба на държавата". Ще бъде заменен с някой със същия профил и бизнеса ще продължи.

Е, този е на ниско ниво, но по-нагоре е същата корупция, затова иса такива "успехите" срещу корупцията...

Абе, може да си е защитавал информанта.

Ст.З. се е превърнала в огнище на зараза и колкото по скоро населението и пръсне към големите градове на България толкова по добре ще е за държавата .

Нищо не става ясно от сведената тук информация.А ако задържаният е щял да изпее някоя по едра риба?И с цел да се запази информацията и/или да се залови група?Не казвам ,че етак а,но няма данни да не е.А пък и на прокуратурата човек да вярва колкото на социологическите проучвания,ма последните понякога улучват....

Нещо се е изрепчил на Цветанов и по партийна линия са го наказали...

Само като прочетох заглавието, ми стана пределно ясно, че присъдата със сигурност е условна :) Да живей правораздавателната ни система!!!

Смешна присъда от съдии СМЕШНИЦИ !

е шеф на организираната престъпност..Ако има и други такива стрелбите нема да спрат.

Поредната смешна присъда! Би трябвало да лежи поне 15г.

бах ти физиономията, тоя от техния квартал Лозенец, в провинцията мъка и безпаричие, продават се за жълти стотинки тия мякащи нещастници неграмотни

В НАЙ БЕДНАТА И НАЙ КОРУМПИРАНА ЕВРО КОЧИНА УПРАВЛЯВАНА ОТ ТИКВА! ПЪЛЕН СМЕХ!

Не са ползвани СРС-та,а досещате ли се защо!? Защото щеше яко да се разсмърди в кочината! Ще се засекат и други разговори между магистрати и престъпници - за пълни "кошници с плодове", за "ти на мене,аз на тебе"и пр.А този Гл0пак до такава степен се е самозаблудил,че взел че е отишъл с празна кошница.Така не се ходи при Темида,младеж !

Чист като момина сълза!

Нещо не се се разбрали за парите и се е провалила сделката. Едва ли с това всичко приключва.

Мафиот шеф на антимафиотите. Основна функция на дирекцията за борба с организираната престъпност е да организира неорганизираната. За да може после да се "бори" и с нея бе!

Шилo

Условна присъда за натиск над прокурор и чакър над нарко-дилър!!!! Барво! Прекинали сте го! За същите грехове в САЩ щеше да търка наровете поне 10 години!

ний сме псевдодемократи.

НЕ ПОМНЯ В БГ-то ДА Е ИМАЛО КОРУПЦИЯ!

Трета инстанция ще го оневини, или делото ще се влачи 15 години с процедури. Колко сме ги видели такива, чет нямат.

След това ще осъди Държавата в Страсбург за клевета. Ще прибере пари от нас, плюс тези от наркотиците и така та до края на България

Такива трябва да ги осъждат ЕФЕКТИВНО!

Майтап..........с прокурора ще се занимава той .........хм те точно такива обичат

Много сериозна присъда! Човек да го е страх да върши престъпления!