Проверяват защо са изключени два имота от парк ”Витоша”

Министърът на околната среда и водите Нено Димов оттегли заповед, с която от границите на Природен парк „Витоша“ се изключват два имота с обща площ 10,39 дка.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват защо са изключени два имота от парк ”Витоша” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направи ми добро впечатление това действие на министър Димов! Личи си, че иска да разбере какво се случва и откъде идва проблема, а не сляпо да изпълнява съдебно решение!

Когато изсечем дърветата от един парк, той вече не е парк и го отписваме!

Този министърски пост трябва да се преименува на "министър на застрояването на околната среда" -както всичко зависи от от министър-председателя, който всичко управлява чрез т.н. министри (бушони).

чии са тези имоти?

Единият имот е на т.нар. певица Белослава. Баща и е д-р Борислав Стоянов, лежал в затвора за афера с кожуси заедно с Янчо Таков ,майка е актрисата Анета Сотирова. Тоест, децаот обкръжението на Тодор Живков.

Тоя натегач луд стана. Проблем е и за психодесните, че се дискредитират себе си като протестират срещу собствения си човек в министерството.

Гербери + соросоиди + третополови джендъри = бандити! Срещу пари унищожават националните (Пирин) и природните (Витоша) паркове.

Попитай те човека с кимоното който има 6-ти дан!

А за кого да ги пазят, за бъдещите мургави и емигрантски поколения? Режи, сечи, строй(хотели) и не се бой!

Защо винаги говорят анонимно, като не искат да разкриват всичко да си мълчат, а не да си пишат актив .

Зорлем я е оттеглил !

От статията излиза, че Министърът е отказал да изключи от парк Витоша два имота, както са настоявали Зелените. Интересно..

Май не го разбирам така жалбата на така наречените "еколози" е срещу заповедта на министъра тоест съда се е съгласил с тях.

Министърът спира изключването на земята. Зелените подават жалба в съда срещу това. Министърът пак го спира. Колкото и странно да звучи - така пише.

Чии са тези два имота?

Неизвестни, скромни хорица, наследствена земя им е било ;)) Искат кошери да сложат на нея ;)

До Киноцентъра,10 декара.