Хванаха Мечката с над половин кило кокаин

Един от основните наркодилъри в Пазарджишка област Величко Димитров-Мечката е задържан при спецакция с над 500 грама кокаин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха Мечката с над половин кило кокаин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова сте заблудени. Направихте невинен човек престъпник. Вище големците магистрали смлправят под прекритие. А всъщтнодт не. Мислете не невините..

Хванали - пуснали . . . . .

Откаде видя.. Виш кой какни краде от горе

Кажи кадее де. Но честно помисли виш по горе кс си играят с нас. Те са за вътре

,,горските,, хванаха ,,мечка,, с половин килограм хероин...??? които играе на дребно го ...,,хващат,,...!!!

Да хванете тези големите. А не този който нищо няма

Точтно не тези са за вътре а вище по отгоре кой вкарва всекиден. Кой е от гире и им вярвате.

Келява държава!Келяви управници!Келяв плебс!

Само половин кило? Много повече трябват, за да си купи хотел.

Ами, то пазарджишка област е пълна с италианци!

Мечката да се накаже с мъмрене за да се срамува. ½ кг е направо нищо, Брендо внасяше с тонове, търсеха го италианци и румънци с европейска заповед пък нашия съд го пусна.

Бравооо

споко нали требва да си оправдаят увеличението на заплатите си.....ще го пускат и прибират поне още 16 пати

Е дрйност и да затулят тяхното

"Мечката е криминално проявен с множество регистрации за блудство, изнасилвания, притежаване на наркотични вещества. Според първоначалните данни, той е основен дилър на наркотици в региона." Прави впечатление израза "множество регистрации". Което идва да ни подскаже поне две неща: 1. МВР все пак са го задържали и регистрирали; 2. Прокуратурата е "преценявала", че тези провинения не са за съд! Що така бе, неуважаеми?! Блудство, изнасилване, наркотици?! Убиство ли ви трябва , че да се стреснете и да почнете да раб... пардон, да давате брифинги?;)

ти пък Убииство - кой те съди за Убииство ??? Виж забавяне на плащане към мобилен оператор - майкоо...тръпки

Аз не говоря за съдене -- аз казвам, че ще налапат микрофоните и ще дават брифинги;) Те това умеят - медийни изяви и статистически анализи!

Пипи ти не разбра ли че живеем във време на демокрация която разрешава всичко и на всички да вършат това което им е на сърце.Кеф ти да убиваш-демокрацията ти разрешава!Кеф ти да изнасилваш-демокрацията разрешава!Кеф ти да крадеш-демокрацията разрешава и т.н и т-н.Да живее демокрацията в сегашния и вид!

С едно допълнение - това е "демокрация" по нашенски! Не бъркай мафиотския ни модел на "демокрация" с това, което правят в едни други демократични държави - тоя шмульо там ще лежи от 20 нагоре, а няма да се "споразумява"!

А за Павел Петров с прякор Патката ... как ще измислите заглавие, а а?

Един прост въпрос, който изниква в моето съзнание: Какво дремят полицаите и съда, защо този се разхожда навън и си развива бизнеса???? Ама иначе, ченгетата са много добри като трябва да се организират да стачкуват за по- високи заплати, нали !!!!!!!!!!!!!

Ай кажими кадее.. Виш който те иправлява кскво правят те а невините да берат дерт

Балкаш аркадаш. Много си заблуден виш кой комсндва. И как бевините страдат

Кога го пускат?

"...криминално проявен с множество регистрации за блудство, изнасилвания, притежаване на наркотични вещества. Според първоначалните данни, той е основен дилър на наркотици в региона..." Човекът е ясен на полицията и правораздавателните органи отдавна. Но полицаите са "мъжкари" и на такъв не смеят да посегнат. Правораздавателите, пък са твърде "честни" и присъди на такива не смеят да раздават. Много по-лесно и безопасно е да протестираш за по-висока заплата и да се оправдаваш с несъвършенствата на закона. Иначе на всички ни е ясно, че и едните, и другите играят с престъпниците.

След като се знае,че този има толкова престъпления,защп не е в затвора и кой е отговорен за това да бъде осъден досега?Или ще чакаме да се случи като новогодишния екшън и тогава да констатираме.Управляващи ,къде сте..?Или вас не ви засяга това.

Ако се подпише Стамбулската конвенция и се осмислят социалните джендъри, цялата тази престъпност, свързана с блудства, изнасилвания и педофилия, ще секне незабавно!

Защо аз ще работя за стотинки , ще отказвам на децата си жизнено важни неща, ще си плащам сметките , данъците и ако счупя главата си в някоя витрина ще ме осъдят.А други се нас...рат от кеф, живеят в разкош, харчат на ден моята месечна заплата , имат милиони от търговия с дрога и нелегален бизнес , живеят извън закона . Защо , каква е моята сигурност, подкрепа и какви са условията за живот , които България предлаага на мен и семейството ми като гражданин с права в тази държава. А вие които сте като мен не се ли питате също!!

Да си видял политик да стача от 15-ти етаж, от мизерия? Те с предвидили че определени хора ще умрат ако те крадат, но са решили че белото, курвите и разкоша са им по-важни.

Защото така е в Европа и в Америка-сори.

Според мен е комбинация от фактори, от които най-важни са Демокрацията и липса на ефективно действащи държавни институции. Този при бай Тошо щеше цял живот да чука камъни и да проклина деня в който е видял дрога. Да ама там нямаше демокрация. Сега, при демокрацията, ще го черпят едно кафе и ще го пуснат пак да продава дрога.

Не си живял при бай Тошо и няма как да знаеш как бяха нещата. Аз обаче съм. И ще ти кажа, че направо ти е бедна фантазията по какъв начин работеше схемата. Просто тогава никой нямаше право да конкурира Партията - и по отношение на политиката, и по отношение на престъпната дейност. Та, този, нямаше да чука камъни, както ти си мислиш, а щеше да е някакъв шеф в 6-то управление и пак щеше да продава наркотици. За Партията.

Даа. По тошово време нямаше и информация, за да разбереш кои от децата на политбюро се дрогират и кой е Фатик. Сега вече демокрацията е виновна за всичко.

Това количество е дневната парса.Къде се намира склада на едро и кой ще е новия бос.Това знае само оня горе и някой долу.

Това е сайт за безплатни обяви.Всички знаем ,че това не е вярно,количеството е за лични нужди,всеки прокурор знае ,че доказателствата са негодни и какво следва съда в Страстбург осъде България.

И кого вкарват я кажи

Ако делата му стоят нерешени и затова е на свобода-магистратите в пандиза,осуетяване на наказателно преследване.Ама няма да стане,въпреки,че тоя е по вреден и от оня в Нови Искър.

Да се убие,че да не се мъчи.

И защо да се убива и да се мъчи, бе, като очевидно го чака блестяща кариера и бляскаво бърше в България! С тази впечатляваща биография и специализации в областта! И с толкова специализации!

Да се убие,че да мълчи.

Заблудени вище колко тира с какво ли не се вкарват. Кой сой с тях

Мечката е криминално проявен с множество регистрации за блудство, изнасилвания, притежаване на наркотични вещества. Според първоначалните данни, той е основен дилър на наркотици в региона. И защо този е на свобода?!?!? И този ли ще чакаме да избие 6 - 7 човека?!?!? Как така след блудства и изнасилвания,след пореден път ловен за пренос на наркотици този си се шляе по улиците и продължава да върши престъпления?!?!? И този ли сега ще го пусне корумпирания ни съд и ще го изкара невинен,както пусна Крокодила съвсем скоро?!?!? как да вярваме на институции,като МВР,Прокуратура и Съдебна система,след като всички престъпници в България си се разхождат по улиците оневинени и безнаказани,вършат си престъпления без да ги е страх от нищо?!?!? На кого да вярваме??? Държава няма,просто живеем на някаква територия,където цари пълен хаос и всеки си прави,каквото си поиска...

как тъй що е на свобода?? Ми работи за господарите си ..Изпълнява поръчки и малко наркотици между другото .. да изкара некой лев , момчето

Не всеки ,може да прави каквото си иска. НЕ ВСЕКИ!!! Само този, който е от "нашите".

Ми даа

Мечката е криминално проявен с множество регистрации за блудство, изнасилвания, притежаване на наркотични вещества. --- ее няма проблеми, просто още един педофил изнасилвач. Пускайте Човека кво толкова е направил.. ебахти полицията , ебахти честта на пагона , бахти правосъдието и държавата като цяло.. добре че масово се връщат от чужбина млади хора та да се опраим.. хаха.. само тежък труд доживот в мините за такива и разстрел за магистратите..

Всъщност забележете друго - в стремежа си да отвлекат вниманието от истинските босове в този бизнес какво точно казват, не само че този бил основен наркодилър, но и ме бил ЕДИН от тях, ог основните наркодилъри. И възниква простия и логичен въпрос - а кои са другите и с какво се занимават? Сигурно ... си работят хората! По специалността!

Ами то този юнак с тази биография си е квалифициран и готов най-малкото за главен секретар на МВР, ако не за депутат, бе! И с този безценен опит и специализации.

Тиквата стана милиардер от дрога, обществени поръчки и мигранти и вече такива дребни риби не са му необходими.

в София на ПИРОТСКА и АНТИМ I никой не ги закача! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!

Ми какво да ги закача, в Зона Б-5 до 30 СОУ е същото положението. Сутрин си спира колата на Стамболийски, предава се плика с парите и се отчита оборота. Какво да отида и да ги хвана за ръка полицаите и да ги заведа да видят с очите си :)

Това му е за собствена употреба, болен е човека. Пускайте го да се лекува.

И аз така мисля, дори съм сигурен, колко преди това бяха такива болни и точно така си се лекуваха, при тази шибана здравна система - виж в другата статия за пияния лекар!

Мале, как не ви е срам да обявите в прав текст "Един от основните наркодилъри" - и го знаете какъв е, и щъка на свобода???????????

Не си е платил ''акциза''.

Сега ще има и регистрация за половин кило кока. Не се надявайте да лежи в Пазарджишкия затвор. Имаме много добри адвокати и постоянни пропуски на прокурорите.

Ми да му платят и да го пускат, докато не е осъдил България в Страсбург.

А, вече е късно - ще ги съди за накърняване на доброто му име! Не видя ли вчера какво безумие става Пи Черноморието - някакъв съдия осъдил журналистите, две медии че съобщили за ареста на някакъв престъпник с куп престъпления, за накърняване на името му!

"Един от основните наркодилъри в Пазарджишка област...." Как знаете, че е един от основните , пък той си се развява на свобода???????ЗАЩО??????

Ами кой си мислиш, че го е пазил, за да може да си работи човекът и да се издига в професията? Кои си мислиш, че са на ведомост при този бизнесмен?

Абра воои

И коя партия е спонсорирал този честен бизнесмен? Сега да видим дали Цветанов или някой друг ще излезе да ни убеждава, че и този си е просто едър бизнесмен и нормален инвеститор. Както на времето направи добрият семеен приятел на Цветанов - Флоров за Брендо...

''Мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа, в последствие задържането му е удължено от прокурор от окръжната прокуратура в Пазарджик със 72 часа. '' Абе кога ще се научите че това не е новина. Новина когато мечката и подобни влезат в затвора с присъди от по 15-20 г. и пълна конфискация на имуществото на тяхно име и на името на техните близки!

За България, където МВР и прокуратурата 9 години издирват престъпник, който живее у дома си и всички знаят това, и това д новина!