9 г. затвор за стрелеца срещу сина на Киро Японеца

Софийският градски съд осъди на 9 години затвор 60-годишния Марин Петров за това, че през 2015 г. е опитал да убие сина на ромския бос Киро Японеца - Януш.

Обратно в новината

Коментари - 9 г. затвор за стрелеца срещу сина на Киро Японеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Януш Сотиров - ромския Делян Пеевски !

тези са от контингента на нинова-цигойнери комунисти

d4

като са толкова "печени" защо живеят у Факултето?? имат пари, половин център на столицата е на баща му, а се завират като лалугери в гетото... хубава работа, ама циганска...

Там е по-безопасно за тях . Отвсякъде са заобиколени от техни събратя , пушек се стели от запалени гуми и парцали и снайперистите нямат добра видимост за точен изстрел !

Странен съд е нашия, за опит за убийство 9г, а за убийство на полицай 2г. Или логиката ми убягва или това не е съд а другарско правосъдие от най-долен тип. Май колебанията изчезват с всяка нова присъда.

какво е това голямо комунистическо прасе

Син на герберски спонсор е това прасе

Баси мангалята кефяяяттт да живей Българияяя! Честита ви демокрацияяя Киро японеца да изкупи центъра на цяла Софя и да си строи по негов си вкус к'вото си пожелае неискате комунизъм неискате социализъм емигрираха ви синовете и дъщерите и ся сте демократи а Киро почти ви е барон за него закони не важът политиците ви му помагат срещу възнаграждение еми честито вии

Киро Японеца и Януш Сумиста