Радев приветства ратификацията на договора от Македония

Държавният глава даде висока оценка на ратификацията на договора между Република България и Република Македония от парламента в Скопие.

Обратно в новината

Коментари - Радев приветства ратификацията на договора от Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президенте подреди си собствения двор. Обикновените хора особено в провинцията са смачкани и унижени.

Браво на македонския парламент! Браво на президента Радев! Браво на България!

Жалостни македонци, плача заедно с вас, отново изиграни, унизени и изнасилени духовно от българските власти.славни наследници на древна, горда и велика нация, ведно с турската! България отново е насочила слузесто-хлъзгавите си пипала към вашата държава, история и култура. Българите крадат безбожно-задъхано македонски народни, изворно-кладенчови песни и ги обявяват за български! Вие, дарили езика, абуката и културата на татаро-българските примитивно-безполови племена, в знак на "благодарност" отново ще бъдете прилапани и хвърлени в огромно-бездънната паст на великобългарския шовинизъм и ксенофобия! С ратифицирането на този договор вие ратифицирате смъртната си присъда като най-древната, най-великата нация наравно с турската, владяла в миналото целия свят, Кърваво-Червената Луна, планетите Марс, Венера (там вашите местни роби-венерци от безсилие пред вашата Мощ са прибегнали до водене на биологична война с вас чрез венерическите болести, но безуспешно! Вие сте жилаво-възлести титани и титанки, синове и дъщери на славния Александър Македонски, дал безценен тласък за процъфтяването на мъжката любов, възпята в хиляди сонети на древни македонски епични поети! Александър Македонски се е размеквал пред необикновената красота на мускулестите антични мъже и момчета , с които взаимно са орали издълбоко разработените си ниви!!!! Българската ултранационалистическа Слуз реве, че Турция също била изостанала, а премълчава факта, че самите турски султани и везири са били едни от най-толерантните и разкрепостени почитатели на хомоеротиката. Зад женския харем на султаните, който най-често е бил за камуфлаж, са се намирали мъжки хареми-бани, където мъжествени мюсюлмански аполоновци са си търкали взаимно гърбовете, а силни теляци-еничари хищно са разтривали меки у твърди телесни части на османската хуманно-интелектуална, високо-извисена аристокрация! Следователно Македония и Турция са първите държави, признали третия пол! Поклон пред вашата древно-величествена Третополовост!

Мария, няма ли кой да те изпрати на психиатър?! Колкото по-рано, толкова по-добре за теб и обществото!

Този договор е поредното предателство на българските национални интереси, подигравка с историята. Освен това, псевдодържавата с име Македония, пресъздадена от славянско и албанско население няма историческа и правна стойност. Гърция ще промени името на тази чалга-държава. На практика ние сме сключили един договор, по силата на който се отказваме от всичко българско там и правим подарък на албанското население за поредната му нова държава. Забележете, че албанците за разлика от нас не се отказаха от своите интереси там. Пълен позор за нашата политическа класа, която за жълти стотинки продава остатъците от България.

Не сме се отказали от Македония и никога няма да се откажем. Македония е Българска, а това е началото на приобщаване на Македония към България и Европа и мощен шамар срещу сръбската ченгеджийница подкрепяна от руснаците и слугите им там.

valentor

ъхъ, ии не е идвал

Единственото нещо, което грипена може да приветства е собствения си самолет, ако въобще го дигне!!! Приветствал, ами къде му е байрачето, да го маха радостно!!!! Какъв принос има тоя, че да взема отношение!!!

Баш пък Радев няма никакъв принос за този договор.