Турция: САЩ си играят с огъня в Сирия

Вицепремиерът на Турция Бекир Боздаг разкритикува политиката на САЩ в Сирия и по конкретно, идеята за създаване на въоръжена сила в северната част на страната.

Обратно в новината

Коментари - Турция: САЩ си играят с огъня в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ислямска държава беше създадена от Русия и Башар, които още през 2004 прехвърляха терористи и оръжиепрез Сирия за Ирак срещу американските войски. Още тогава имаше няколко града завзети от ДАЕШ. Така че путлерастката сган няма каво да повтаря безобразните си лъжи.

Ще пазят Сирия от- Тахрир ал Шам-ДАЕШ-Ал Кайда-ИДИЛ

САЩ правят следващата си Ислямска държава

ЦРУ прави поредния ребрандинг: Ал Кайда-Тахрир ал Шам-ДАЕШ-ССА-СДС-сили за охрана на границите... Една и съща манджа претоплят и поднасят на публиката!

Погледнете снимката - от кога САЩ произвеждат "калашници" ???

Няма нужда да произвеждат, купуват си ги редовно дори от нас. Не помниш ли намерените български оръжия в тунелите на ИДИЛ? Оказаха се редовно закупени от две редовни американски фирми и изнесени редовно за Саудитска Арабия. Всичко напълно законно. Как после са попаднали в ръцете на ИДИЛ вече никой не търси, всички почнаха да квичат, че оръжията били български... Саудитска Арабия ползват американски оръжия, със сигурност изобщо не са били предназначени за тях.

все пак е интересно че от толкова време русофилите искаха кюрдистан а когато американците правят кюрдска армия русофилите пак недоволни :) и не ми пишете че това са даеш това са кюрдите които унищожиха даеш много лъжете

Никой не желае кюрдска автономия/държава под контрола на ЦРУ! Вкл. и Тръмп.

Кюрдите са 35 милиона и скоро ще си имат държава...

Палят безброй огънчета с надеждата все някъде най-накрая да пламне. Изгарят останалата част от планетата и мечтата им да управляват еднолично се сбъдва. Само дето който гроб другимо копае, сам пада в него.

....турция се държи неадекватно....и скоро ще получи тежйк ритник: първо заплю германия, а след това и половин ЕС, много малко държави в света могат да си позволят такъв тон към САЩ и една от тях със сигурност не е турция.....ердоган се е замозабравил в кой век живее-изживява се като вездесъщ падишах----но ще последва съдбата на кадафи

Как беше- телефоните на една задокеянска Мара също започват с цифрата 1- та си ясен.

Ти се държиш неадекватно: 1. написа една глупост 2.не се огледа и драсна още една простотия 3.после се не спря да какаш !

Тези "сили" са именно остатъците от ДАЕШ, които САЩ спешно евакуираха от Дейр ез Зор, Алепо, Рака, Хомс и т.н.

Световните държавни терористи САЩ правят следващата си Ислямска държава. Не се наубиваха тия кръволоци от сащ, ей.

На това му се вика ненамеса във вътрешните работи на чужди държави или демократизиране на недемократични държави....

По принцип да, но Турция се намесва също, така че щом квичат, е добре.

кравите просто ей така съобщават че смятат да въоръжат и обучат цяла армия от 30 000 човека, на територията на една независима държава (Сирия) и на границата на свой доскорошен близък съюзник и все още член на нато (Турция). краварските коври да се замислят колко струва и колко продължава американското "партньорство".

Ще пазят Сирия от Турция,защото Турция има апетити към всички държави граничещи около нея,а Ердоган мечтае за възцаряването на Османската империя!

Какъв огън бе синго? Я си се отворил я си гризнал дръвцето.