Военен инженер оглави агенция ”Електронно управление”

Досегашният главен секретар на Държавната агенция "Електронно управление" Атанас Темелков поема длъжността председател на комисията.

Обратно в новината

Коментари - Военен инженер оглави агенция ”Електронно управление” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този ли човек намерихте, да си плюе на честта, на пагона и на доброто име и да продължи вашите долни кражби с още 2 милиарда ???

Още един военен пенсионер уреден на държавна хранилка да взима пенсия 900 лева и заплата от около 2500 лева. Тоя ли ще въвежда електронното управление в администрацията, чак пък и с гордост го оповестяват? Нещастници!

Сбъркаха още като преравниха цивилните и военни вузове (може би беше продиктувано от прeдстоящето съкращаване на армията). Няма как инженер изучавал 18-20 предмета по спецялноста си да бъде преравняван с военен ,,инженер'' изучавал 18-20 спецялни предмета но 2/3 от тях (хвърляне на граната в цел и лазене с противогаз) нямащи нищо общо със спецялноста. Но това им изигра лоша шега и се оказа, че на хора на които дълго е повтаряно ,,няма да мислиш само ще изпълняваш'' немогат нищо друго освен да чакат да ги храним от данаците си.

Хора които не са се научили да пишат, дават мнение за обучението на другите... това е наглост!!!

Винаги съм се чудел като са толкова незаминими като специалисти тези военни пенсионери защо при тоя глад за IT специалисти, един не започна работа в часния сектор ами продължават да се натискат на държавната хранилка.

щото иначе ще умрат от глад

заглавие е Военен ПЕНСИОНЕР оглави агенция Електронно управление То и няма как да е друго яче, защото от 15-20г. в това ведомство се настаниха само военни пенсионери и тук таме някой техен близък завършил е нещо различно от военно училище

Човека в тази агенция се казва Александър Йоловски, всички останали са парашутисти, политически назначения и не знам още какви си...

Предишния Желязков съм го слушал на семинари и беше изключително зле. Даже на моменти цялата аудитория му се смееше на изцепките с термините ..личеше че ги наизустява нещата. Та ние един келяв сървър от 28 години не можем да подкараме за здравното досие. За да не разкарваме рентгенови снимки, епикризи, и т.н.т станахме за посмещище в 21 век да разкарваме кореспонденция от личния лекар до лекуващия и обратно. Да не говорим за е-управление в което се наляха милиони а резултата е НУЛА.

що да е нула, бе момче? ти видел ли си някои хора какви къщи вдигнаха с тез пари? какви коли карат и какви мейтки таковат? нула ще ми вика!

,,Предишния Желязков съм го слушал на семинари ....'' ..е сега като чуеш Военения ПЕНСИОНЕР предния ще ти се стори като Айнщайн

Чугунена глава. Умишлено е монтиран там. ЗБогом електронно управление.

продължава да се извършва по критериите на кпсс/бкп и то след 28 години "западна демокрация" ???

Шапкар и е-управление :)))))))) от колко години го мъдрим това е0управление белким тоя ДЕДО помогне за развитието на ИТ сектора :))))) Личи си че е калинка спусната с парашут.

Човека може и да има качества, но малко странно е след като непрекъснато се говори колко кадърни млади хора има точно в този сектор за шеф да спуснат бивш военен който при всички случаи е и пенсионер. п.п. Да отбележа нямам нищо против пенсионерите.

От десетки години по агенции и министерства се въртят едни и същи хора, г-н Темелков също не е нов в занаята. А по темата с електронното управление ... ще си позволя да цитирам небезизвестния Дмитрий Рогозин: "Докато у нас най-младият директор на предприятието Роскосмос е на 62 години, то марсоходи само ще ни се присънват, а фобосите ни ще падат върху грунта". Аз лично нямам нищо против хората с повече жизнен и професионален стаж, но в случая с електронното управление би било добре да се постави възрастово ограничение от 45 ... е хайде - 50 години, но само за някои дейности.

Ужасссс.. При толкова млади и кадърни ИТ хора в БГ да изнамерят този дядо.. Нямам думи... имам наблюдение върху бивши военни програмисти, няма такива дървета..

Що, цивилните програмисти всички ли сте от топ-ниво? Че се бех поразсеял? И ако си в час, тоя не е IT. Ама четенето май не ти е от силните страни.

Като цивилен софтуерист съм участвал в най-успешния айти военен проект и много добре им знам нивото на фуражките. По бай тошово време най-силните ученици от елитните български гимназии влизаха в автоматика, изчислителна техника, електроника, математика, физика, химия, биология,..., на цивилните университети, а некласиралите се постъпваха във военните училища.

Няма начин до месец-два да няма електронно управление .... Откъде ви намират, бе?

От запаса, от запаса :)