Лиляна Павлова: Кохезионната политика да продължи

Кохезионната политика трябва да продължи, макар и оптимизирана. Общата селскостопанска политика – също.

Обратно в новината

Коментари - Лиляна Павлова: Кохезионната политика да продължи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скъпа моя кохезионна Лилянке, оДнасям те като свиня блажен вестник. Баси ква си тлъстичка, кохезионно ща разклата като рилска мечка бор. Ама споко, там кадето скоро ще идете сичката пасмина, дават храна ама не е много калорична. Ще си опраиш фигурката.

Тая ли точно намерихте да ни представя пред Европа? Нито интелект, нито маниери, нито възпитание. Некомпететността и личи от километри! И за каква кохезионна политика говори тая, след брекзит? От сега свиквайте, че вече програмите пред ЕС ще трябва дас е защитават за отпускане на финансиране, а не както до сега да се отпускат без нищо! Ще се сменяме, то е ясно.

КУХО-ЗОЙНОТО правителство на Б.Б.-Боратино.

изобщо стопля какво е значението на кохезията или знае само, че Индира Ганди е мъж ?

Я па ви питам, шо ке праи тая след 31.07.2018?

Ще и открият министерство за нуждите на вятърните мелници! Нищо ,че нямаме такива. То и икономика и правосъдие няма, ама министерства има!

"Политиката на сближаване е най-оценяваната и контролирана европейска политика и нейната добавена стойност е видима за гражданите всеки ден." В кухата глава на тази пръд_ла все добавена стойност се върти... А общо взето, с това си излияние засенчва дори и Цвъкльовото празно дрънкане.

За каква селскостопанска политика иде реч,ма? Ние ,селско стопанство вече нямаме. Филип Димитров го ликвидира.Вашата КУХОГЕРБериозна политика продължава,до пълното унищожение на България.Дано се продъните в дънземя!!!!!!

Нагла "кохезия" ! Потресаващо научи тази особа с червеното си елеченце, което не може да я побере една думичка и о, чудеса къде ли не я използва великата "европейка" ! Смешна и жалка е ! Срам за прекрасните и скромни български жени !

Оставка на Правителството и нови избори без Назначения от САЩ !

Жорка, ти ли ще теглиш майната на Тръмп или аз да му се обадя? ;))

Тая много кохезионна у гъзо бе.

Не се ли изплашиха гостите след 10 убийства за 9 дена в София ! А на тази нахална Чутора ще кажа скрий се или подавай Оставка , че ни омръзна да те гледаме ! Чао

Ако се натряскам,признавам си на Лилянка няма да и простя,ще го направя заради всички вас:)

Стига де - някой може да се храни в момента :(

Свине-майчинството ѝ прелива, прелива!!!

Асфалт не се яде.

Ей тая нямя спирачки.Дайте и да прочете какво пишат хората за нея и да млъкне.Стига ни е занимавала с глупостите си.

НАУЧИХТЕ ЕВРОГЕЙОВЕТЕ КАК СЕ КРАДЕ ОТ КОХЕЗИЯ И ВЕЧЕ НЯМА СПИРАНЕ !!!

"Кохезионната политика трябва да продължи, макар и оптимизирана." Лилянка иска да каже - редуцирана - паричките са намалели. ... "Инвестициите в икономически растеж и работни места са "безкраен" приоритет..." Безкраен?! :( Да, бе! Такова сближаване направиха, че 4 от 5-те области в България са сред 19-те бедни области в ЕС / с БВП на глава от населението под средното за Европа /. От много кохезия и заради "безкрайния" приоритет СЗападна България ЗАПАДА ЛИ, ЗАПАДА, подобрявайки ежегодно Антирекорда. Защо?! Елементарно - минимум европраграми за СЗапада - безработица - обезлюдяване. .... С няколко думи - с ГЕРБ живеем все по-добре и демографската криза расте.

" Многогодишната финансова рамка (МФР) на общността след 2020 година - Shaping Our Future. Designing the Next Multiannual Financial Framework. " Едно време на "многогодишната финансова рамка" ѝ казваха просто "петилетка", а лозунгите поне бяха на български

Какво означава за нас ЕС? 1. Приватизиране в полза на международните концерни и картели, 2. Намаляване на данъците в полза на международните концерни и картели, 3. Отрязване на социалните услуги в полза на международните концерни и картели 4. Увеличаване на печалбата в полза на международните концерни и картели

изглежда много ,,кохезионно,, на снимката...!!! откъдето мине и се ,,лепят,, мазнините...!!!

Пфу, "Кохезионната..." Тази български не знае ли? Ако няма българска дума за превод добре, нека да е чуждицата, ама това си се превежда без проблеми.

Дългосрочни в БГ са само концесиите към офшорки с неизвестни собственици на които подарявате държавата от ГЕРБ

не от..., а на...

Тази е затлъстяла от кохезия и сега може да е полезна само след дефекална политика. Да наторява нивите.

Аз си мислех, че свинското е поскъпнало като видях снимката, а то манекена на "Родопа" научил някои чуждици и бърза да ги каже преди да ги е забравила. Баси тая праска с какъв обектив я снимат?

,,кохезия...ж., само ед. Спец. Сила на привличане, на сцепление между молекулите на едно вещество...,,??? а защо не ,,колхозната политика,,...???

А ти си за затвора.

Тази партизанска внучка,кой я взе от Герб,толкова е противна,колкото Цачева,Фидосова,Караянчева,и Нежното Острие на П.П Гроб Десислава Атанасова Дуловската Принцеса,която оправи цялото НСО.със смръдливата си катерица на чесън,и развалена риба.

тя отвращава всички българия

що пък не предложи андрогенната политика или кохерентната или път дифракционната политика, а може би конфокалната....шибани идиоти власт

Кохезионното оптимизиране на дигиталната икономика, приоритет на България. Колко красиво казано от нея !

и тя не знае кво приказва, опитва се да издава звуци, които нищо да не значат, без същевременно да се издава, че е умствено не добре

Тази куха лейка дали знае що е то Кохезионната политика ?! Съмнявам се !

Тя мисли че за кУхезионна говорим, иначе нямаше да е толкова смела с кухотиите които ръси, ако не се чувстваше на своя територия. От правопис поне да разбираше, милата, та да знае кога да мълчи.

Юнкера, чадо??? За дупката в бюджета с 13 млрд. заради Брекзита. Че освен това парички за общата отбрана екстрено ша са заделят.. Пък и еврокомисарката Юрова на крака ви беше.. Га каза - ЦАЦАРАТОРА ВИ ЛЪЖЕ! А от Стокхолма каза - ОБВЪРЗВАМЕ ЕВРОПАРИТЕ с върховенството на закона.. Не се завирайте главите, кат щрауси в дупките по ремонтирания Домдуков.. Че лъсва още повече голия ви ............

НЕЕЕЕ! ИСКАМЕ ТКЗС!!! ИСКАМЕ ТАТООО! ИСКАМЕ ПЛАНОВАТА ИКОНОМИКА НА СССР!

Прилепване ли беше кохезията? Че ще продължи това е ясно. Вие сте нещо много повече от кохезия, вие не сте прилепнали, вие сте се оплели като свински чирва.

Кохезионната политика ще продължи АМА БЕЗ теб И компанията ти Съвсем скоро _ ОСТАВКА !

Прочистването на шайкаджиите започнато от "чистачите" трябва да продължи до края - добавям аз...!!! Дааа...!!!

Тъй, тъй, Лиле, кохезионната политика непременно трябва да продължи! И не е нужна оптимизация, а максимализация даже;) Набий им чемберите колко е важно това за стабилността на държавицата! Че виж к'во става иначе - изпозастреляха се за пусти евро- и обществени поръчки... щот се плашуват, че скоро ще сецнат и ще се изпоизтрепят кой по-напред да се вреди!;))

"Кохезионната политика трябва да продължи, макар и оптимизирана." За да имам парички за нови чанти и други глезотийки за дебелия г..!

докато селата станат като швейцарска градина...

На Върба в сряда, докато това туловище, началникът му и компания се разпореждат с фондовете.