Комисия ще одобравя нови лекарства под мораториум

Комисия към здравното министерство ще разрешава лечение с лекарства, които са засегнати от наложения чрез Закона за бюджета на НЗОК за 2018 г. мораториум.

Обратно в новината

Коментари - Комисия ще одобравя нови лекарства под мораториум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още една комисия...

не може министара да гарантира закона гарантира отложете мараториума

"...молекулке, молекулке---где така? ..тичам ,кирчо-за пара!...":))))))

докато комисията реши човека ще е починал. Но пари за да се купуват имоти се намериха нали. Боклуци

ПОЗОР! ТРИ ПЪТИ ПОЗОР!!! герб - вие сте позор!!! Това е директен геноцид за населението населящо част от територията на Балканите - наречено българи.Траем ги защото не сме народ "а мърша", с дебилни корени още от времето на населяването на тези земи. ДОКОГА БЕ???!!! Добреее, продължавайте да ги подкрепяте и ще ви смъкнат кожата и ще ви вземат и това което даже не знаете че имате Те знаят как.

Мрша сте вие

Навремето казваха " Ако искате един въпрос да не бъде решен никога, създайте комисия за него". И сега е така. Кой ли болен човек от рак ще дочака десетките заседания, формуляри, бланки, пак заседания, оспорване на становища от окито не е доволен пред няколко инстанции и т.н.

И евентуално комисията ще е от икономисти и политици, защото за да се стигне до нея лекарите вече са си казали думата, че е необходимо това лечение. !!!

Разбира се , че стария бюрократ ще измисли комисия , в която трябва да се представи и бележка от Борисов или от Цветанов !Бележките ще се издават срещу някаква дребна сумичка разбира се!Не бе , не рушвет , за партията ще са!Сладури мръсни , хей ...комисия , ха?

Това ще става при доказано неефективна терапия или при липса на алтернатива. За съжаление, тези неща се докзват единствено post mortem.

лекарства не се гълтат за десерт,оставете посветените да си вършат работата !

Като нещо не трябва да се случи се създава КОМИСИЯ.Цялата ни държава е под комисионо управление в министерската ни Бойковска република.Вервайте им ,докато не ви скапят окончателно.

Спрете с тези "молекули" бе!

Аз вече загубих дирята коя поредна комисия е това! После ще има комисия, която да наблюдава тази комисия и така до безкрай! С друго може и да ни бъзикат, но със здравето е грехота!

В Бг.законите са за парлама.Те не важат най вече за крадците наречени "управляващи"Сега комисия ще решава кой ще живее.

Винаги трябва да си зависим от мутрите, за да могат да изнудват. Комунистите ги научиха на тези мурафети и те друго не знаят.

Много малко отпуснаха каиша. Трябва да се ръга, много да се ръга.

Нали Закона забранява лечението с иновативни лекарста. Как така комисия ще одобрява ?!? Защо не премахнат всички Закони, щом могат да се нарушават с Комисии. Да разпуснат Парламента и да започнат да управляват само с Комисии. Няма нужда от Парламент. Никаква.

"Финансирането на новите молекули ще изисква много пари, но други пера в Министерството на здравеопазването няма да бъдат лишени от средства". Няма разчетени и в закона. Какво остава? Фирмите на нови лекарства ги предоставят безплатно за опитните ни граждани, които комисия ще ги раздава, ама комисионните от фирмите някой я прибра предварително и се чудят как да оправдаят мораториума и отхвърлянето на ветото на Президента.

Тоя данъчен курифей, що не съветва НЗОК с вълшебната си комисия за новите лекарства, ами го направи тоя цирк с мораториума в Парламента!!! А, забравих, не иска да дели с шефовете на НЗОК лапачката от лобистите!!!!

На всички, които докараха тези тъпанари на власт, пожелавам успешна борба с решенията и комисиите им!!! Успех и ...здраве!

И колко време ще се чака комисията да реши,ами докато няма смисъл и нужда от никакво решение.Някакви комисии ще решават за кого има надежда... на какъв принцип

Дементно старче/не си от БАН ,ама нейсе/ не си ли тъст на финансовия министър Горанов? Борите корупцията а?

Човеко се вслушва в думите на Бокувътъ Кака

Горките болни ще ги влачат в още една комисия.

Нещо като за се изсереш и да ровиш с пръст в него.

"Финансирането на новите молекули ще изисква МНОГО ПАРИ..." И ще харчат пари за комисии... ... Много/малко е категория, която няма да коментирам. Истината винаги е проста. В случая, тя е, че въвеждането на мораториума е свързано с "финансовото стабилизиране" на бюджета на НЗОК! Здраве или бюджета?! ГРОБ-арите избрали да стабилизират Касата... Нонсенс!

на комисията да стане Босоногов Ветото,той ще раздава лекарствата като бонбони !

Чудите се как да се измъкнете от батака, които сами си го навлякохте.

Браво измислиха го и този път.Нали няма пари-кой и колко ще се плаща на комисията????Само в България е така, тези които народа избира за слуги,му стават господари!!!!Нямате ли срама ?????????????

В България ако искаш нещо да не се свърши и да пропадне-създай комисия!!