Бременна се нагълта с хапчета, изгуби бебето

27-годишна жена, бременна в седмия месец, е направила опит за самоубийство, като е погълнала пет вида лекарства.

Обратно в новината

Коментари - Бременна се нагълта с хапчета, изгуби бебето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И прелюбодейството е смъртен грях. Гняв и алчност споменахме. Още четири.

Sm3hurk0

В тая държава човек не може спокойно да се самоубие ! След като е решила да сложи край на живота си, значи е достатъчно смела и си е направила сметката. Ако убедена в деянието си - ще повтори, без да знам конкретните ѝ мотиви за самоубийство.

Добър финал на една гърчеща се действителност в България. Всичките глупости написани до тук , говорят колко черногледи, неоценяващи реалната действителност и брутални са хората с негативните коментар.А ако родилкат се е уплашила за бъдещето на детето, била е нежелана от бащата на детето, била е излъгана и пренебрегната. И колко струва една такава душа да бъде спасена, да бъде извадена от нейният ад и да бъде разбрана. Свирепо, злобно и безмилосърдно племе сме ние българите.Каквото даваме , това и сме орисани да получаваме. Това е причината да бъдем в едикой си кръг на ада, по пътя за никъде и безнадежността.

Тази новина не е за ДИРа, това си е абсолютно лична драма !

Тая нещастница НЕ Е ЦИГАНКА ! Допускам дори,че е самокритична,отговорна и ....ЧУВСТВИТЕЛНА натура! Забележете...Тя е искала да УБИЕ СЕБЕ СИ! Други раждат и ...УБИВАТ НОВОРОДЕНОТО ! По-добре е да ...замълчим,докато не знаем нищо повече....

Колко изродски коментари прочетох тук не съдете бевдната жена ващото ще ви се върне не бъдете елементарни зли и прости

Предлагате да я поздравим за избора ли?

ОТ ИЗВЪНТАТЪЧНОТО ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ , ПОЗОРЯЩО РОДА ! ХЕМ СЪРБИ , ХЕМ БОЛИ !

На маймуни ни направиха.

Изроди!

Нещастници се разхождат около нас каквото и да е това е живо.същество но за съжаление от безотговорни хора до кога ще ни тревожите с такива новини .

Честито на управляващите, чистката е е с успешен край, българи няма да има!

Не че съм фен на управляващите, ама каква връзка имат те с това, че една хубавица няма за 2 стотинки акъл в главата и един пишльо е чукАл, а после избегАл? А? И - да не почнете сега да ми каканижете за тежкото положение на българите, щото на света има много по-страшни неща и хората пак намират начин да раждат и гледат деца!

Тая не е българка 100% ... Четете внимателно - Кърджали.. Веднага става ясно за какво иде реч. Поредната ханъма, обаче е сбъркала преди брака. В последствие е изхвърлена от семейство и роднини и явно е зарязана от бащата. Мюсюлмански ценности. Не ги жалете.

Къде е Бог?едни милеят да забременеят и не могат,а други си убиват бебетата...

Кой Бог търсите ?Този на православните,които отдавна се отричат от Него и палят ли палят хануките ?

Тази жена ще се съди сама, дали има нещо по-тъжно от това - да убиеш детето си... Това е за тези, които я съдят... А жените са подвластни на хормоните, особено в периода на бременността и след него. И е превъртяла, освен ако няма друга лична драма Жалко, че явно не е имала човек до себе си, който да я подкрепя в тежките моменти !!! Жалко за погубения млад живот, който не е успял да се роди

Жената не е имала пари за аборт, какво самоубийство..

Какъв аборт? В седми месец си е убийство!

Нещо из тоз регион изтрещяха доста. Щом и харесва в гробищата - ми прав и път.

Много жени лягат и стават с една мисъл - да имат дете. Други ги убиват немислейки, че ак не те то друг би се григил и би ги обичал. И тъй като лекарите са критикувани постоянно колко от ва си прекъсват отпуските за да помогнете в работата си?

Ще се изненадаш колко много хора получават обаждания да отидат до службата в дните, които трябва да почиват, понеже имат знание и умение, което е важно за работата и хората ходят :) Но за останалите неща имаш право.

2017,в Бг докато едни гълтат 5 вида хапове за самоубийство ,други гълтат 5 вида суджуци .в това общество не се забелязват човеци .

Като я изпишете ми я дайте.

Заливайте с реклами за лъскави неща, важното е да има пари...пари...пари... Какво се случва с този до вас е все тая. Безпътица и мизерия, самота и омаловажаване това ще доведе всички до самоубийство. Оскотяването на нацията води до това. Всеки ден има съобщение за убито дете. Какъв е тоя народ, който неможе да опази децата си. Жалко за бебето и за това младо момиче. Независимо от народност това е човек!

А някои се борят с години...

След като са се забавлявали с десетилвтия..

Още ли има някои изкопаеми, които си мислят, че проблемното забременяване идва от аборти?!

Обаче едното няма нищо общо с другото.

кж

ДИРА, ВИЕ СТЕ НАЦИОНАЛЕН САЙТ И ИМАЙТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ДА ПИШЕТЕ ВАЖНИ ЗА НАЦИЯТА НОВИНИ, А НЕ СЛУЧАИ, КОИТО ЗАСЯГА САМО НЯКОЛКО ДУШИ И КОИТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СТАНАХА ЕЖЕДНЕВИЕ. НИТО СТЕ КРИМИНЕЛНА ХРОНИКА, НИТО ЖЪЛТ САЙТ.

Що бе, нека видим кво става из България.

Ужас! Какво би накарало жена, която носи живот, да посегне на двата... Вероятно нещо страшно...

Като липса на мозък ?

Или безпътие? Липса на работа и осигуровки? Липсата на бащата на детето?

По-скоро съвети на разни хейтъри в нетя. Дано да спасят жената...