Галъп: Президентът любим политик на българите

През декември доверието в президентската институция е очаквано високо, а доверието в правителството е по-високо от това в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Галъп: Президентът любим политик на българите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР-ници, направо ставате смешни :) И все не ви е срам да се позовавате на това "Галъп КОМИНТЕРНешънъл"... :D

И този президент,както и предшествениците му отиде на измисления празник на онези с гадните и гнусни шапчици на тила!Пфу

най-вече на Деса.

В Чехия са забранени партийни ко- мунистически агенции да правят провокации и манипулации. Защо Президента Радев МЪЛЧИ за проверка на кражбите от приватиза- ция и отваряне на икономическите досиета от прехода създал КОЙ?? Анализирайте на кого служи??!

Нищоправене, а зам президеншата с к,во се занимава и харчи народна пара. Не става Радев. Много облак малко дъжд. Плевню ДКМС-то сега е младоженец, пресноеб.ц.

Любим е, щото нищо лошо не прави! По-точно НИЩО не прави!

Стига с тези глупави проучвания,рейтинги и т.н.Аз не знам дали са верни данните,защото хората гледат какво става в Бг,а президента всъщност няма правомощията за промени и т.н!Интересно как и къде ги правят тези проучвания?

Тоя Галъп не е оня Галъп. Червените "социолози" ще докарат резултат какъвто им поръчаш.

Фънди положителна. Вие за малоумни ли ни имате

Шило

Някой да даде лексотанче на Боце! И моля, от Правителствена болница да го наблюдават, че да не се гътне. Зер е националното ни богатство.

ФАЩ предадоха Суджук али ага Банкянлият!

Сфинктера на Путин с език и работи здраво Дебилите харесват това

Може да направи изследване в Ракка и да докаже че 65% от резаците искат да се покръстят. Стига да има кой да им плати ;))

Стига с гнусните лъжи! Това не е моят президент. Не съм гласувал за него. Уважавам го като летец. Прекланям му се. Но като политик и президент е далеч под абсолютната нула. Щом си отвори устата и ще избълва поредната тъпотия. Да се маха и да си отива в БСП - то. Нови избори за президент и дано да изберем кадърен, а не овенен.

Да де, ама след като за повечето граждани той е Президента, това мнение можеш да си го споделяш на протестърските сбирки. Само там!!!

За Цецка беше, знаем... Сигурно в Къщи имаш "Хипопотам" или "Макак"..

Не мога да си представя, ако Цецка Цачева, завършила задочно в работнически факултет право и владееща руски език (по време на изборите журналисти, които са присъствали на разговори на госпожата проведени на руски език, сериозно заявяваха, че са ходили да си сменяват долното бельо) бе станала президент на България, какво би коментирал! Може би; Това е моят президент. За нея съм гласувал! Ей не се ядосвай и не го взимай на сериозно, въпроса ми е реторичен.

100% лъжа! Вижте как ви лъжат! Радев не е член на политическа партия (подкрепен е) Той изпълнява необвързана държавническа дейност, която изисква да бъде обединител а нацията (няма политическа обвързаност). Зад кадър се видя, че саботира НАТО , като предложи за въоръжение самолет извън въоръжението на нато, който освен висока цена е напълно демонстративен, но не и практичен. Президентът няма пряка политическа дейност в изпълнителната, законодателната и съдебната власт. Той яде и пие по народни събития хвали и гали нацията по самолюбието. Той е и гарант за изпълнение на Конституцията като има право да наложи вето и сезира Конституционния съд. Къде го пишат любим политик като на практика не е! Той е един директор на водопад и нищо повече.

Най-читавия преЦедент е Чехлю младоженика. Тоий директно ни вкарва във война ако имаше власт.

Много си зле, драги. Аз обяснявам, че президентът не може да е друго освен обединител на нацията , да гарантира спазване на конституцията и да поддържа една политическа безпристрастност, именно заради обединителната му функция, а тук се излагат мнения, които го показват като комунист и политически обвързан. Всъщност много трябва да прочетеш теория на държавата. Що се отнася до Плевнелиев той ни весели един мандат и се видя, че не е много добре такива да се избират повторно. Но беше по- грамотен от настоящия президент и то значително по- грамотен.

Калъп да влезе да погледне минусите във форума и да види "народната любов" към Мунчо.

с масур,да я целуваш!

НЯМА ДРУГ КАТО НЕГО, КАК ДА НЕ Е ЛЮБИМ.НА ЕДИН ЧОВЕК МОГАТ ДА МУ ВЗЕМАТ МНОГО - ВЛАСТ ,СЛАВА, ПРАВА, НО ЗНАНИЕТО И МОЖЕНЕТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ОТНЕМЕ. ГОТИН Е РАДЕВ И ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ХАРЕСВА НА ФОНА НА ТИКВИТЕ

Нормално е да е любим политик, защото е единственият управляващ, който се заявява като русофил. В България поне 80 процента от хората са русофили и затова му симпатизират.

Аз лично русофил не познавам. А около мен са все заможни и поне средно интелигентни хора. На всички руската картинка им е ясна.

Не лъжете че Президента е любимец на всички българи ! Българка съм не съм гласувала за него не ми е симпатичен ! НЕПРИЯТНА ФИЗИОНОМИЯ !

То да беше само физиономията...Изнервящо бавен, муден. И това, което са му написали и него се затруднява да прочете. Ама на чалгарите им е достатъчно.

Умният политик първо мисли, после говори, затова за някои неподготвени по материята може да изглежда муден. Президентът е точен! С невероятно темпо навлиза в работата си и тепърва ще се убеждаваме колко правилен избор сме направили всички ние, които гласувахме за него.

Разбира се другарката Цачева е далеч по-представителна ! Добре, че разума наделя този път.

ДА ВНИМАВА МНОГО ! ЛЮБИМ ПОЛИТИК , НЕСМЕНЯЕМО Е ВИНЕТУ !!!

се държи като мъж, а не като продажни меки и тъпи китки.

А кого друг да харесат дебилите, ако не най-големия дебил?!? Отгоре на всичко наели и подлогите си от КАЛЪП, за да го оповестят. Жалка картинка!

Не е лесно да си прост,но на ГЕРБерастите простотията е заложена генетично!!!!!!!!!!

Галъп-малъп се тая, в моето семейство 4 с право на глас - 4 гласа за Радев.

така гласуват копанарите,значи!

В нашето семейство само пенсионерите гласуват за ББ, майка ми даже си е сложила снимка на витрината....

Много лошо, нашият лидер БМБ с ниво два пъти по ниско от това на Радев. Всички ГЕРБ ераски тролове на работа - сега!

Ха-ха, Калъп излязъл предколедно с поредна глупост. Даже не е смешно, а жалко изкуственото помпане на радеворешетниковия рейтинг.

президент двуличен бастун , благодари за из галапената информаця , но на кво е способен и кво направи уг за хората двуличня комуняга ,освен да лети в облаците, радост за кум те дебили, едно речение в полза на хората има ли тоя псевдокомуняга

любим политик на 80-те процента от електората на бсп

Ами разбира се, че Галъп! И тукашните драскачи, разбира се! Ама нека да видим какво пишат и други за обучавания в САЩ натовски бесепар: "Клакьори на натовеца Румен Радев плагиатстват глупости от интернет", Ное. 4, 2016 freebg org "Радев извърши клетвопрестъпление в момента на клетвата ..." 24 janv. 2017 freebg org "Марионетката на ЦРУ и кандидат президент Румен Радев, прави обръщение към марионетката на ЦРУ и президент Петро Порошенко.", freebg org "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците" 28-01-2017 г. 14:33ч., eurocom bg "Илияна Йотова се появи в таен списък на Сорос. Кандидатът за вицепрезидент от БСП е вземала пари от борсовия спекулант",15-09-2016г., 16:32ч. eurocom bg "Радев скри и развод, и членство в БКП", Четвъртък, 10 Ноември 2016, Plovdiv-Online

така е галап се финансира от руссия чрез бсп и е проводник на кгб, информацята отива за руссия адезинформацята я разпардяват тука

Възможно е в случая БСП да са платили, но няма как Галъп да е "русски галош", след като бълва хвалебствия за поредния оглавил източно-европейска държава хамерикански агент!

задрастен бастун, които кат президент наи силната проява е да лети, кат летец е 2ра цигулка винаги. абе тои е гордост за тапака

Президентът любим политик на Галъп и Галъп любима агенция на Президента.

президента сложи политиците в малкия си джоб от ден 1 , кратък ясен и точен , бомбандира им тоалетните в парламента и сега се осират извън тях , кретенаджиите на герб гас пикаят и така президента по лесно ги запалва и те горят като насрани тикваджии .

За тази статия са ви ллатили май най-много, откакто съществува ДИР.

Кой ме е питал дали ми е любим?..Не.не ми е любим....срам за България е.

Ебли...-ви сме и все трябва да обичаме някой...

Въпреки че президентът "не внимава със силните думи" / по Т. Дончев /, "национално безотговорен" e и "не чете" достатъчно / по Цвък Цвък / бил любимец на материала?! Хайде, де! :) Как стават тези работи?!

откакво в президент изкара ли на светло поне малко някоя от престъпните схеми на правителството? м? Чак пък такива престъпни богове да са, да не мое една малка мъничка лайнарщина да им разкрие.. Българите трябва да се спасим сами като народ, не с някакви "водачи" както от памтивека ни думат, че е ставало. Всеки по едно паве като метне по народното събрание и ония вътре ще се насерат и офейкат от тая страна на часа.

като пилот е добар, като политик е троянскят кон на бсп. балгари не се поддаваите, спомнете си миналото.

Мистър 80%!

а иначе радев е лицемерен бастун, които е готов да лети сас всеки, които го уважи от там типична комуняшка проститутка която лети дори срещу комунягите за делавера

Ура УРА УРА стадиона пак е на крака бат Каранга дет ги попиля Лудугорци и левскари са в несвяс щот не са виждали такъв ас. А на пролет бат Каранга се зарича по 3 гола да им вкара че да им прилича

е на мастията раичев му маливат за сяко изследване русски мангизи, а ние се хабим тука

Аз всеки ден контактувам с различни хора и всички плюят гробарите и БХ, но всички знаят, че и днес да има избори пак те ще спечелят. Безотказна се оказа изборната мошеническа технология на Цвъки...

Явно много са ти ограничени контактите.

Пълни глупости ,вярвайте и се радвайте на тази стъкмистика :)) Това никога не мога да го повярвам .Това е пак от чувала с лъжи на комунягите ,манипулатори . Всеки що годе нормален човек няма да повярва , само балъците вярват

андруша раичев, бече главен социолог в полит буро, гнусна комуняшка мастия ,алшен и некадарен социолог пере руските пари тука а ние му се вразваме

Издънките и провалите на ГЕРБ са прекалено очевидни и няма как да бъдат прикривани от шикалкавенето и откровените лъжи на престъпника ЦвъЦвъ и кака Мента Стоянова. Рейтингът на т.нар. правителство е на практика нулев, защото мафиотската групировка на Пеевски и Борисов тотално изнагля в краденето. И на крадливата гербава сган не са им виновни агенциите, сами са си виновни, че народът ги осмива и презира. Като слугуват на Пеевски, така ще бъде! Само с мангалски гласове и слугинажни медии, народно доверие не се печели....

Влязох тук за да напиша и моят коментар ... но прочетох Вашият ... и ... реших да не повтарям вече написано мнение ... само добавям - всяка секунда в "управлението" на Борисов Цветанов ГЕРБ и сие носи пагубни последици за "Държавата" /каквото оставиха от нея/ БЪЛГАРИЯ!

Соросоидите от най-лъжливата агенция Галъп се оляха да лъскат имиджа на мошеника Радев! Не вярвам на нито една думичка на тия измамници. За да се добие по-реална представа за истинските рейтинги на Бойко и Радев, може да се погледне колко хора ги следват във Фейсбук, например. Бойко го следват 192,520, а мошеника Радев го следват 90,677 човека - хахахах! С една дума, истинския рейтинг на Бойко е поне два пъти по-голям от рейтинга на мошеника Радев и Галъп да духа супата!

Мошеникът Бойко не може да намери точка за сравнение с генерал Радев. Мошеникът Бойко пълзи, а генерал Радев лети. Във Фейсбук Боцето е взето на майтап

Прав си ,че няма точка за сравнение ,Радев въобще не може да влезе в сравненията ,толкова е ниско :))

Много хубаво заглавие за резултата от проучването на Галъп