Брекзит премина първото стъпало. Какво следва?

Лидерите на 27-те страни членки днес направиха ранен коледен подарък на британския премиер Тереза Мей.

Обратно в новината

Коментари - Брекзит премина първото стъпало. Какво следва? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнаха се,грозните ингилизи и ЕС хвръкна! На практика те бяха само една спирачка , с непрекъснатите си искания,чупки в кръста и надменност! Островче,на край света! С лочещи бира,потни и влажни грозни хора,забогатели от колонизиране на половината свят и държавно пиратство! Колко ли милиарда животи и съдби,тежат на съвеста им??? Вън!

лирата скача, еврото пада. това става.

"...ЕС иска Великобритания да спазва всички европейски закони и Европейският съд да остане арбитър на каквито и да е спорове. Това означава, че Великобритания ще трябва да се подчинява на правилата, но без да има право на глас до 2012 г. " Знаейки, за разлика от нас, как англичаните защитават интересите си, по-вероятно е UK да не сключи търговско споразумение и да не плати нищо. Колкото повече я притискат, толкова повече се увеличава шансът...

УК ще си плати за достъпа до свободния пазар, в замяна на това бюрократите ще се откажат от свободното движение на хора. Симпъл, дет' се вика. И на слепите е ясно, че това ще стане. Единственото, което има да се свърши е да се изтъче платното, с което ще бъдат забулени очите на плебеите. На никой не му пука за някакви българи и румънци, дали са им накърнени правата. Ако беше така - ЕС трябваше да е въвел визи за американците. Дали, а? Може би, ама надали :)

"Брекзит премена първото стъпало.Какво следва?" Според моите сложни изчисления следва второ стъпало.Ще ви издам и една тайна-след второто следва третото.

От PБ, дpуго, не се иска! А, и Динко да е началника, на Бъгаpска Гpанична милиция

и един "развод" не могат да направят като хората. БРЕКЗИТ се превърна във фарс ...