Съдът върна обвинението срещу кмета на Батак

Окръжният съд в Пазарджик върна в прокуратурата обвинителния акт срещу кмета на Батак Петър Паунов заради съществени нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Съдът върна обвинението срещу кмета на Батак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Батак е пълен батак.

" Батак ще батардиса помаклъка по Родопите"

нарочно се бъркат обвинителните актове и така си прехвърлят отговорности докато случаят се забрави. Измиват си ръцете а в станата цари беззаконие и корупция.

в служебните задължения на кмета на няколко пъти се споменава, че той е задължен да опазва и защитава СОБСТВЕНОСТТА - държавна , общинска, частна! Как кои по-точно задължения е нарушил, като е отнел (неправомерно) собственост от държавата и след това я е продал? А ти като съдия трябва да знаеш, чи никой не може да извлече права вследствие на собственото си противоправно поведение! Къде изобщо сте учили право, бе съдии български?Заедно с Цецка задочно ли сте го карали?

Поредното дело кьорфишек. Петър Паунов е видно пиянде и въобще не се слави с честност. Но от всичките му грехове в Батак, що прокуратурата се хвана точно за тази история около язовира като от там нищо няма да излезе и накрая ще го признаят за невинен.