В дюнерите ще може да се слага фосфор и фосфатни добавки

Предложението на Европейската комисия за фосфатни добавки в дюнерите беше прието.

Обратно в новината

Коментари - В дюнерите ще може да се слага фосфор и фосфатни добавки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Платени убийци.

УБИЙЦИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!

Който яде дюнер ще свети ли?

държи камшика. Всичко, което е вредно и не се купува, ще си отпадне от само себе си. Не му трябват евродирективи.

Вече Разкрихме Арабската ИЗМАМА. Европейския СЪюз трябва да ЗАБРАНИ думата "" бежанец"" и да дава пари САМО за ПРОСЯЦИТЕ в Европа. Бежанци няма, а арабските Башибозуци трябва да бъдат ИЗГОНЕНИ обратно към Азия и Африка, щото искат да ВЗЕМАТ парите, Работата, Къщите и Държавите на Европейците.. Араби и негри трябва да убмират за да я има Европа и Европейски СЪюз. Изродите- араби и негри няма какво да правят в чужда Къща, държава.

Европейският съюз ще доубие това, което чернобил не успя...

Хубави са си дюнерите , нищо лошо няма и да ги поръсите с фосфор , та да светят и да се виждат отдалече , че някой път като се напия и нещо ми се губят от поглед !!! Толкова неща се изпробваха в Булгаристан , какво ли не се изяде и изпи , та с някакъв си фосфор едва ли ще ни притесните - най-много да светнем и ние !!!

ми е казала дюнери да не ям:)))

"Десните и дясно-центристките партии обаче очевидно предпочетоха да пренебрегнат тези съображения." Дали ще консумират филии с мас, или фосфор, все тая... Те гласуват срещу здравето си. Дебили!

Аз без фосфор, фосген и полипропилен, дюнер не хапвам! По фкусно е.

С фосфати или без тях, аз си рупам дюнери, щото са ми вкусни, и да ме тровят дреме ми :))) нямам намерение да съм здравословно живеещ дълголетник. Утре да ме гътне рака, ще се погърча в адски болки, ще вия на умряло па ще се гътна най накрая :)))

В повечето случаи дюнерите са много вкусни, също като китайската кухня. Това усещане се запазва до момента, в който надникнете в кухнята. Нека първо се замислят за хигиената на местата и хората, които го предлагат, пък после какво има вътре.

трее забранят и кока колата да ама не! Русата перука ни даа!

тровят хората с тези добавки,това е истината

Ако искат и платина да слагат в дюнерите все тая,никога не бих ял тази гадост.

Не съм запознат с тези фосфати. Принципно обаче, те са една от енергиите на тялото. Въпроса е предлаганите какви са. Иначе известните енергии в тялото са глюкоза, кислород, ток (по химичен път) и фосфати в клетките. Последните са най-бързата енергия извън тока, който обаче не е спорти нужди.

Поредната простотия на непросветени еврочиновници!

ЛАЙНА МОЖЕ ДА СЛАГАТЕ В ДЮНЕРИТЕ ВМЕСТО ФОСФОР

От статията става ясно, че авторът и е излъгал в заглавието. Не е разрешен фосфорът, то няма и начин - той е силна отрова.

а въглерода не се яде. Щото графита на моливите са от въглерод както и диамантите. нали така философчо ? :)))

като чета какво пишете си помислих че консумирането на дюнер ще е задължително! прочетох статията три пъти докато се успокоих. няма да е задължително!

Като се влезе в Шенген ще стане задължително.

за хората и здравето им! Важното е пари да падат, а хората и здравето им са без никакво значение, защото трябва да са благодарни че самите те още не са се превърнали в замразени шишове за дюнери и кебапи!!!

Пълен бойкот на дюнерджийниците ! Преди 15 години в сосовете на дюнерджийницата на Попа в София бяха намерили от ХЕИ-то сперма - от тогава не съм си купувал от тая арабска смрад , освен от един обект собственост на българин , и работници българи ! И каква е тая мода сред младите да киснат в наргиле баровете - не ми е ясна !

викаш българите в дюнерджийниците са скопени?

Не яжте тези гнусотии. Най-малкото, ако решат да правят терористични актове, арабеските могат да сложат отрова в гнусните си дюнери и да избият стотици.

Има ли идиоти които да смятат че става въпрос за употреба на тези чудесии само за дюнери? Защо глобално се увеличава броят на заболелите от рак на червата?

рака е още от Чернобил!

Това е стара песен на западен глас. Ако беше така то всички от това време щяха да изпопукат. В разстояние на 24 цялото ми семейство пихме йод, но и майка ми и баща ми починаха докато от техни приятелски семейства хората още са живи.Тези да ги разправят на филанкишиевите.

Това за да светиме в тъмното. Има си делавера

и като му изкарате и малкото протеин на това месо с тези химии какво ку.а ми ще ядете

Мислите ли, че смеските, които се продават в магазините под името кашкавал и сирене са такива? Това изобщо не са нито кашкавал и сирене, а някакви бъркочи и пресовки от сухомляко, карагенан, мононатриев глутамат, сол, нишесте и други боклуци. В тях няма дори и грам мляко. даже и в най-скъпите кашкавали. Суровината за тях е вносна. идва на прах о Германия и Испания. При бай Тошо- имаше огромен брой стада- крави, овцем коци, ТКЗС-та, АПК-та, отделно във всяка селска къща имше по 10-15 овци и пак имаше недостиг на кашкавал и сирене в магазинната мрежа. Сега ТКСС-тата, АПК-тата са ликвидирани, селските стопани измряха, децата им са прислуга в Германия и Англия, стада няма, а в същото време рафтовете на магазините са огънати от пити с кашкавали и сирена- БОР-Чвор, Сигмен, Карабунар, Домлян, Олимпус, Сердика, Съединение и разни други бъркочи, в които няма и грам мляко и миришат отдалеч на палмова мазнина!

нИ бой са, при следващото сбиране на Европейския парламент, ще разрешат и добавяне на смлени кашони. Имат растителни фибри (целулоза) и са полезни.

ситнската трагедия не е че сега нема истински продукти, а че резбовате изобилието на името на бай ви Тошо. Откак свето съществува, хората са произвеждале, а сега едни куманяги искът да искарът че саму при бай ти Тошо е било тека, а преди това е било немане. Е как немане, що земя, гори, ливади, мандри и млеко беха иззобани от куманягите! И ко, куманяги управление сеймсе годин, и вие емъте ко да ядети? Не е щур кой яде баницата, а кой му дава да яде.... Кой ви е виновен, че искъте ем куманизам, ем богатства, ем хубава храна, а не искъте да бачкъте? Еми капитализма това му е прекрасното - бачкъ се и кату се бакчъ значи и има ко да се яде. КОЙТО НЕ БАЧКЪ, ДА СЕДИ ГЛАДЕН, АС КАПИТАЛИЗИНА ВИКЪМ ДА Е ПРАВО КАЗАНО! НА ВИСЕГА КУМАНИЗАМ И ПОРАВНО - ПОРАВНО КЕ СТЕ ГЛАДНИ, ПОРАДНО КЕ МАРЗЕЛУВАТЕ, И ПОРАВНО КЕ БИДЕТЕ БЕДНИ И СПРАВЕДЛИВО КЕ БИДЕТЕ РАНЕНИ С БУКЛУЦИ - КАТО НЕМА КОЙ ДА РАБОТИ, КОЙ ИСКЪТЕ ДА ВИ РАНИ! Иле ке се научите да работите, иле ке мрете гладни, да ви застигне божията справедливост крайно времи е!

Сегашните продукти, от Вас изброени отговарят на изискванията на ЕС, а някога, когато имаще комунистически стада, не знаеше никой, колко комунистите слагаха химии и гемео в сиренето и кашкаала.

Верно си е, домашният кашкавал като го запечеш, се запича нормално. Купешките са некви мазни и след запичане се отделя някаква мазнина точно като олио, прозрачна и адски мазна... другото става някакъв ластик, дето мирише на риба... не знам защо.. :(

"...373 гласа за, 272 гласа против и 30 въздържал се... за дюнерите.. следва "Резолюцията"+"проектът" ...за дюнерите..!? Още не сме преборили кривите краставици и навсякъде щъкат нощастливени кокошки, а вече отваряме нов фронт срещу дюнерите. Ама моля ви се, трябва европейски референдум и после, ако папата подпише, тогава ще ги гласуваме тези неща! Това са сериозни работи, не става така!

А лайна и лайняни добавки ще може ли да се слагат в дюнерите?

Мрат хора! Гладува половин Африка! Арабския свят се е втурнал към европа, милиони бежанци нахлуха и се настаниха в шенген, те губят време за коментари на дюнери! Що за приоритети има този европарламент! Та това не може ли да го реши една комисия по храните и да не се коментира въобще!

А барут ще може ли да се слага.

Големи търсачи на силни усещания са евроГейците. Само дето шашки в гъза не са пожелали, но скоро пак ще изтрещи някоя. Сами си го просят от арабелите!!! Бог да прости невинните хора, които си отидоха и които ШЕ!!!

Тези се занимават само с глупости. До сега се занимаваха с кривите краставици а сега с дюнерите. Лайнари.

FuckTheEU

Европейци, сър.

амиииии...да ги пуснат с барут и гарнирани с две шашки динамит за по-вкусно!

аз го намирам за чудесно! юдете разрешават на гоите да светят вечер!

Дрън, дрън фосфор-мосфор. Докато не приемат решение задължително в дюнерите да се слага свинско, нищо не са постигнали и Европа е в опасност.

А защо просто не спрете да ядете дюнери? Аз не ям. Не е сложно. Вместо да искате да променят начина, по който се приготвят, ако не ви харесва - просто не ги яжте ! Що за олелия тука за гнусното приготовление на дюнери... По морето са с развалено месо и картофи, и ги заливат обилно с чесън, за да не се усеща... Ами не яжте боклуци, бе, хора. За това закон не ви трябва !

Въпросът е за добавянето на фосфати. например в готовите храни в магазините, в месото, има фосфати по същия начин както в дюнерите. Също в пищите, когато имат месо. За да се отървеш от това, трябва да не се ядат дюнери, кебапчета, месо на скара и част от пиците. Освен това дюнерите са прекрасни. Иди хапни готова храна по света и после пак да пишеш. Бъргърче опитай, в щатите, то е най-зле.

В дюнери и бургери може, а в кебапчета не може!

Само дето си объркал малко името на актьора.

баси мамата - то в нашите дюнери месото с лупа да го тарсиш - сега като му сложат повече фосфор може и да свети - по-лесно сте се вижда!

ще ядете дюнери и ше светите!

Бял или червен, умнико?

Шилo

Да ви е сладко!!!

в случая по удачно е да се каже "да ви е светло"

Абе на мен най-любими са ми плутониевите хапки.. този форфор малко ми нагарча.. Хора, такива боклуци ядем, че фосфора е направо като витамин, укрепващ ставите!

Избери българското!

FuckTheEU

Особенно кашкавала... Истината е, че българското в повечето случаи въобще не става за ядене. Не само вредно, но и отвратително на вкус.

Красна куха лейко! Вземи та си напълни малко водичка в манрката

Дааа , минаха тези варварски времена , когато саламите, кренвиршите и шунката се правеха от животинско месо.

Тихо, да не те чуе някой кучкар или природолюбител, че ще му се откачи ченето да те плюе!...

Добре е т.нар. автори да отбележат също, че в нормални дози фосфора е есенциален биоелемент и е абсолютно необходим за организма. Но явно трябва да се плаши електоратеца...

Фосфор, обаче не в такива съединения, които се прилагат в случая.

са убийствени за бъбреците...

Катаболизират се в черния дроб бе, тиквеник недоучил!

А чалми на главите кога?

Ми носи си като те кефи, бе.