Георги Марков: НПО-ата ще ни докарат анарходемокрация

В България управлява правителството, а не неправителствените организации. Въобразяват си - видях ги, една фурия от 37 души, застанали и реват пред МС.

Обратно в новината

Коментари - Георги Марков: НПО-ата ще ни докарат анарходемокрация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИП/демокрацията плаши ДЕМОКРАЦИЯТА.

я духльото още ли е жив?

Сериозно ли мислите, че от отявлен герберски крадец и бивш седесарски политкомисарокрадец можете да опазите нещо. Бе те тея са ланголиери бе. Изяждат цялото настояще с гадните си стоманени челюсти и помен няма да остане от държава и народ. Ни бъдеше ще има след тях, ни насточще днес имаме. Само миналото ни е останало, спомените и все по-тънките надежди. Гошо-умното е национален предател и доказан виновник за последната национална катастрофа и геноцида над българите. Долу мутрите и техните политкомисари - Биковци, Антончовци, Деса Дуловската, Гошо-умното и сие компания калинки. Долни политкомисарчета. Мамицата ви. Крадат и лаят за демокрация.

утре Корни като вземе властта нали пак тези НПОта ще ти спасяват задника умен с протести като при Орешарски щото сините крадци сте 2 файтона хора в 5-6 партии разделени. Вече нямате бройка за лидер и секретатр на партията - има само лидер и на избори имате по 1 глас - този на лидера. Смешник. Какъв си ти бе умен Гошо, че да решаваш кое е вредно и кое не. Анарходемокрация не може, а мутродемокрация може.

и антиеколог стана. Гошо-умния. Хахахахахахахахха.

Ей крокодил гробарски, аз бях син в зората на демокрацията, бях върл фен на СДС и като видях как СДС краде и как на дребно играехте при Костов станах червен. Вие лично г-не Гошо умното ме направихте социалист, за което искренно ви благодаря. Анарходемокрацията я имаме и днес - от 2009та ГЕРБ въведоха мутродемокрация включително с ваша помощ г-не Гошо умния. Така, че на вас греха ви е поне двоен - съсипахте шансовете на България през 90те и сегаоще веднъж ги съсипвате крадейки жестоко вече под закрилата на НАТО и ЕС. Анатема за такива продажници и некадърници като вас.

Ти си объркано човече, както и да се наречеш. Виж Унгария, виж и България. Разликата между нас и тях е че тук е парламентарна анархия а там има ред и икономически растеж благодарение на Орбан и неговата партия.

Виж първите 2 години след 10ти ноември 1989та как тръгна България и ще разбереш, че вървяхме даже по-добре от Унгария. Откак оня психар Филип Димитров и Костов взеха властта нещата постепенно се изродиха и стигнахме до дъното на историята - един смачкан парцал се дуе и напъва на Шенген, за Еврозона, а реално даром и по милост членува и в НАТО и в ЕС. Не съм се объркал. Боко тиквата е трети мандат начело. Ако ставаха за нещо сегашните освен за кражби щеше да си е проличало. Гошо умното и Тома Биков още по-умното са долни хамелеони и най ме дразнят.

Очевидно е че зелените злоупотребяват с правото. Нагледен пример са за това, как правото се ползва, за рекет и тормоз на не кого да е а на държавата. В случая лифта е много по щадящ природата от автобусният транспорт. Но на "зелените" какво им пука те нали точат Е. С. по различни еко програми спъващи икономиката на района и държавата, като цяло.

в Благоевградска област: 1. Пирин - (Банско, Кресна, Гоце Делчев, Разлог, Сандански, Симитли, Струмяни) Обявен за запазване естествения характер на прирoдните екосистеми и ландшафти заедно с техните растителни и животински съобщества и местообитания. Паркът е включен в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Е, като е включен в това наследство, ЗАЩО ЮНЕСКО мълчи?

Такива, като него съсипаха България.

Не такива, като тебе. Автори на абсурдни "еко" проекти, за какви ли не гадинки, от земен червей до кафява мечка, за милиони евра. Няма лошо, щом има луди да ги дават, но когато пречите на нормалното еко и икономическо развитие на страната, вече е престъпление , от ваша страна.

Дайба двиличните гъзове, ей! Когато НПО-тата, СЪЩИТЕ НПО-та, протестираха срещу кабинета на ореха, ги хвалехте и ги наричахте будната съвест на народа. Днес били вредни. Маменцето ви!

Браво Гоше, браво МОрков, а как само ни поучаваше от трибуната на СДС,а! Бързо забравяш (М)марков нагаждач.

Гн. Марков, много десни хора предадохте и не ми е приятно да ви гледам. Обяснявам: България е соц. държава с централно планиране. Няма как да се разреши на един курорт да се развива. Трябва да има за всички по малко. Печалби, пазар, конкуренция и тн. са мръсни думи. Иначе в Банско не стъпвам.

Странно защо по отношение на БХК и други НПО, които доносничат пред ЕС срещу България този печен правист не роптае,а недоволства от еколозите по казус, в който са вплетени твърде много бизнес интереси. Да, има НПО, които работят в полза на туризма в Швейцария, но същестувват инструменти това да бъде преодоляно. Болка му е да не би да влязат във властта тези НПО 0 винистърът нено димов откъде дойде? А другите протестъри на различни стъпала в управлението адинистрацията?

Коле, Колеее, през колко трансформации мина досегашната ти политическа кариера само...Обаче псевдонимът ти остана, гледай какво нещо!

Лизач на герберски гъзове.

Марков, стой си в кочината и си ближи нали знаеш какво и на кого!

Анарходемокрацията е от 28г.в България.Ти си нищо,ти си един хамелеон и интересчия ,никога не си мислил за България.Долен индивид.

Този отдавна трябваше да виси и да съхне,защото си спомням когато искаше да дойде на власт с една партия която я няма.СДС се казваше.Интереса измести идеала!Така казваше Бог да го прости! - Желю Желев

"...с огромно мнозинство от 105 гласа "за"." Какво му е Огромното, аз си помислих, че са гласували "за" поне 200 депутати! ДирДжурналистите си мислят, че работят в Блиц, май! Там са тия изцепки на езика ни.

Друго си е едно ДС да си спретнеш, с едни доносчета и така да се кюташ цял живот. Пък като дойдат другите, да си станеш седесар. Ти Марков си срам, то си пример за това, което се нарича "седераст" и никой не трябва да те слуша какво говориш!

А да крещиш "Избори до дупка' не било анарходемокрация. Тоя плешив педал настройва тъпаците според интереса си откакто го помня... Баах ти деградиралия тип...баах ти мъжката курва....

Абе Всичкуту геубеуастЬ уи СА Ченгета ?! ... а Видяхте ли Всички че просто Няма проект/инвест.оферта/и т.н. Изобщо за Втори лифт ?! .. явно Всинаште Озвереъ от париНемане ! Всъщност - пибщинката на Тсе Ку - Е ли Изобщо платежоспособна ?!

Този ме е гнус дори и да го коментирам, тотално деградирал тип! Такива като него са много сигурен лакмус за това кой кой е - според това кой е близък и контактува с него или не....

Да. ...а НещатаИзобщо - отиват на ...

Абе Гьоре, що работиш при комунистите от ГЕРБ, нали беше от сеДЕСЕ???

седераста, нокаутиран във ВНС от друг седераст, е прав. Онава кроше сигурно ме у е наместило някои чаркове. За съжаление 30 години по-късно.

А бе тоя не беше ли голям седесар - сега го гледам върл защитник на ГЕРБ ?

Продажен безгръбначен и продажен келипирджия !Как има наглостта да си показва сурата !

... и виден партиец след 1989г, един от най-яростните "демократи" сега е консерватор, защитник на статуквото, стожер на демокрадцията! Пази боже, сляпо да прогледа!

Тоест лицемерно първеню,отраснало в разкош.Още като студент(с агентурно име Николай) доносничел срещу колеги на Държавна сигурност.

Не е "прогледнал сляп", а винаги "ГЛЕДАЩ КЕЛЕПИРА": 1. до 1989 - Доносник ДС 2. СДС активист, депутат ВНС, ... 3. Конституционен съдия 4. пак депутат ГЕРБ ..... може и да съм пропуснал нещо

Тва искат, тва строим! И пак съм готов с мисията и един от групата продължава да минава метър на чужд гръб и да се държи като подмолна мутра и да ми прецаква агентурата. Къде да го сложиш, все ще се осере, къвто и хляб да му дадеш, все ще се изхрачи отгоре, колкото и хора да му дадеш, все ще ги преебе. Строител на анархия му се вика, пък такива като мене ги плюйте, че са комунисти, бояджии и т.н. Ти се застъпиш, то тръгне да яде от тебе и реве, че си го настъпил, спасяваш го два пъти и пак същото прави... Пу да му се не знае! Даваш му половината си супа, то изльока 3/4 и плюе вътре, пък ще каже, че си искал да го отровиш...

и противен негодник. На всичкото отгоре тъп. Обърнете внимание: "Отивам на следващата сутрин на лифта, минах ПЪРВИ като ВИП, а като се обърнах видях...десетки хора". Значи НЕ ВИДЯЛ хората по-рано. Безсрамно ги прередил, после се обърнал (случайно разбира се) и ГИ видял. И МУ станало някак мъчно за тях... Колко бил чувствителен и състрадателен г-н Марков, колко само обича хората, след като ги пререди. Дали е чел "Фермата на животните" от Оруел незнам. Била е забранена по време на комунизма. Та там пише така: "Всички животни са равни, но някои са по-равни от другите". Важи за учени прасета като Георги Марков.

Николайчо, по-добре анарходемокрация, отколкото мутро-ДеСарска демокрация!

това си е диктатура не използвайте думата демокрация не знаете какво значи

Душевно нечистоплътен и жалък човечец! Анатема,до девето, заедно с цялата айдушка чета,скрила истинската си същност чрез буквите"СДС"(Стани да седна)!!!

Един от най-противните доносници на комунистическия режим.

копеле мръсно, гадно, гъзолизно, не се ли срамуваш от себе си? Може да не отговаряш, ти дори не си и личност, плазмодий скапан.

анарходемокрация отколкото парламентарна диктатура

И най вече БХК. Повръща ми се от главнокомандващия му!

А ! Тоя бок лук бил още жив бе?! А можеше да бъде на мястото на Мишо Бирата, например...

Ники

Бей, не знаех, че доносникът Георги Евдокиев Марков - Агент Николай е все още ВИП персона даже на лифта. Обаче се сетих, че изкара възможно най-дългия възможен мандат на конституционен съдия и беше предложен от бивш президент-плагиат с прякор на квачеща животинка какъвто си и беше всъщност.

Този да се нада да дойдат НПО-тата на власт, защото те са меката Мара. Иначе Народният съд ще им се стори наивна закачка.

Седесарите /провалили се членове на БКП, монархисти, царски офицери и кариеристи без скрупуло/ са врагове на нацията. Дано да има лустрация за тях, защото нанесоха непоправими щети на България!

Точно ти, бе демократине, ти и още 34 като теб се търкаляхте в градинката пред НС през 1990 година и наложихте на други 365 да приемат тази калпава Конституция! Защо се учудваш сега, че малцинство се опитва да наложи своето на мнозинство? Нали вие го въведохте този "демократичен прийом"?

Този е от правилното НПО!!!Анти българската му позиция указва и адресът.

този е един от най-отвратителните мутрокомунисти

Служебният защитник на всички олигарси и диктатори.

предлага да се забранят всички протести и демонстрации!? Народа според него няма право на глас. Трябва безропотно да приема всички безумия наглости и рекет на овластените. Абе тоя плужек дето се търкаляше по жълтите павета и ривеше срещу Конституцията не само че стана конституционен съдия, ами сега ни дава акъл какво пишело в тази омразна конституция. Абе изключително нагъл гьонсурат, такива само от кютек разбират!

Истински комунист бе! Даже се пребоядиса много бързо.

Г-н. Марков, не обръщайте внимание на НПО-тата, това са лумпени, на които им се плаща, за да врякат ! Толкова незаконни сечища има в България, на които те не обръщат внимание, а се занимават само с Банско !

Щерю, на мен никой не ми плаща, за да виждам как шефовете ти олигарси искат да приватизират Пирин под предлог, че 200 души чакали 20 минути за един лифт 3 месеца в годината. Прозрачни сте. Докато дишам ще ви преча. Ще трябва да отворите лагерите и да ни избиете. Друга начин да вземете Пирин няма.

Да, ти казваш, че никой не ти плаща за да крякаш ! ОК добре, но любителите на зимните спортове, отиват там за да карат ски, а не да се напият и да си тръгнат!

Storen

Анархо-демокрация не съществува като термин в политическите науки по обясними причини. Има анархо-комунизъм и анархо-синдикализъм (колективизъм) но и двете имат по-различно значение от това което той има в предвид. Начина по който използва това понятие показва невежество. Или пък го прави умишлено със съзнанието че българската публика е политически невежа. Не знам кое е по-лошото.

той няма нищо В предвид.

Прав е Марков. Лъжееколозите рекетират държавата.