Убити и ранени при тежка катастрофа с автобус (обновена)

Двама души са загинали, след като автобус с работници се е ударил в дърво на пътя между сливенските села Сокол и Еленово.

Обратно в новината

Коментари - Убити и ранени при тежка катастрофа с автобус (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инциденти стават всеки ден, и ХОРА УМИРАТ !, защото КАТ си пипат ушите и нищичко не работят .... освен ако не е по заповед на Мутра Ага!!! Полицията работи за мафията!! Браво ГЕРБ!!!!

Ти от анонимните алкохолици ли си, защото нещо ти се губи мисълта! Ходи изтрезней и тогава давай мнение.

докога докато ги пускат без контрол за някои или да закрият даи и тия простотии да се сложат кадърни хора всеки ден мрат е даи да продължават а си гледат техните да

си почнал с ракията. Не може да ти се хване мисълта.

Единственият начин за превъзпитание на шофьорите-дебили: Граждански контрол! RoadmadnessBulgaria!

От АПИ вместо да предупреждават по-добре да опесъчават!!!! Заледяването се бори с пясък! И най-внимателните и добри шофьори са безпомощни на леда!

Какво друго искате от 80% дебили?

Жалко за загиналите. Ама да ти кажа не са много колите. Тарикатите със селски манталитет стават все повече и повече. Тези които не спазват правилника с една единсъвена цел - мислят си че по този начин са по-хитри от всички останали.

Не са малко и откровените идиоти, които си мислят, че шофирането се свежда само до натискането на газта. Няма пек, няма студ, няма дъжд, няма сняг, няма лош път, газта винаги трябва да е до дупка.

Не можеш да опазиш никой от глупостта му, защото се кара като за последно. За къде се бърза, май за оня свят. Каквито и мерки да се вземат от правителството и полицията, ако ние нямаме акъл в главите си сме неспасяеми. Прекалено много са колите по пътищата и прекалено много тарикати се навъдиха, а живота е само един. Бог да ни пази от тези самоубийци и дано не ги срещаме на пътя.

Със сигурност при пълно бездействие на контролните органи и липса на каквито и да е било ефективно приложени наказания превъзпитанието няма да настъпи.

Прав сте ,но в случаят /май/ имат вина и някои други органи! Например отговорните за опесъчаването. Не мога да го кажа със 100% сигурност ,защото не съм го видял с очите си ,но като ЗНАМ как си изпълняват задълженията... Лек път на колегата! И Бог да му прости грешките. :-(((