Иво Прокопиев: КОНПИ погазва закона

Според бизнесмена и издател Иво Прокопиев Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество /КОНПИ/ грубо погазва закона и фактите.

Обратно в новината

Коментари - Иво Прокопиев: КОНПИ погазва закона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Прокопиев не спазва закони и краде от държавата от 20 години, ама за него явно може!

ВЕРВАМЕ ТИ!!!

е КОНПИ

Конпи , цаци и останалите интимни прислужници на прасчо действат

Когато утре обвиненията срещу Прокопиев паднат и той осъди държавата за сериозно обезщетение, познайте кой ще плаща за тарикатлъка на Цацаров и Пеевски? Една подсказка - няма да плащат те!

Иво Прокопиев не беше ли авер и комшия на Роска Бановска в Халкидики?

:)) Не само. Брат му, който е и реалният двигател на бизнеса е офицер от ДС (Иво поради младите си години е изкласил едва до агент) и един от "човеците - куфарчета". Така буквално за една седмица, бедният студент Иво става крупен бизнесмен... Славните времена, когато се "наливаха основите" на съвременна демократична България!

На сергейка рОвчова е

Този е престъпник, Нинова е чиста.

Този така наречен бизнесмен и издател прилича на Ежко Бежко от някое полско анимационно филмче. Елементарен розобузест крадец и манипулатор...

а баща му е работил за кгб и мосад .

Великолепно сравнение, чудех се на какво ми прилича :Д Само дето вместо горска гъба е помъкнал на гърба си ветрогенератор

иво ,нахрани ги добре ,та да не те закачат повече !дай на бб 100 милиона, на конпи 10 и още 15 на висшия корупционен съд и си харчи останалото !

Какво знаем за триото "Дянков / Трайчо / Прокопиев": През 2011 г. държавата взела решение да продаде 51 000 акции в ЕВН. Една акция е струвала 1412 евро, а всъщност били продадени на двойно по-ниска цена - 1600 лева за акция: Симеон Дянков е привлечен като обвиняем за престъпление по служба във връзка с приватизацията на остатъчните държавни дялове в едно от трите електроразпределителни дружества. Според прокуратурата, подбуден от Иво Прокопиев, Дянков е разпоредил на шефа на Агенцията за приватизация да възложи оценката на последните държавни 33% в "ЕВН България Електроразпределение" АД на "Булброкърс". Това било с цел инвестиционният посредник да получи облага от над 1.2 млн. лв.; Според прокуратурата Трайчо Трайков е обвинен в умишлена безстопанственост с щети от над 20 млн. лева. Трайков бил дал съгласие продажбата на притежавания от "Държавна консолидационна компания" (ДКК) миноритарен дял акции в "ЕВН България" да се извърши от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол (АПСК) в нарушение на Стратегията за приватизация на електроразпределителните дружества; Бизнесменът Иво Прокопиев е обвинен като подбудител на престъпното деяние, извършено от Дянков. Живи да ги ожалиш!

Единственото, което знаем е, че си трол, повтарящ до припадък опорните точки на мафията. Обвинен далеч не значи виновен!

ледът се пропука преди председателството на България в ЕС, ама мъглата се сгъстява. Този субект си правеше кинтите при Драгалевския, при Симо, при Боби, на който дори му подреди половината кабинет. Та като как няма да направи родното правосъдие да си говорят сами - хахахаха

Тоя получил от Америка за България 6 милиона лева. Виждал съм на сайта им грант за 3 милиона. Така че поне това е официално. А както е известно, който плаща, той поръчва музиката. Бойко каза, че в първият му кабинет е имало 5-6 човека предложени от Прокопиев. Единият със сигурност е Плевнелиев.

Брей този Иво няма спирка,но пък е прав.Трябва задължително да реве и да цвили,та дано някой от управляващите да се смили над него!То при него всичко е незаконно,но ако не реве,значи признава това!Той си е наглец,но пък си е накатал толкова милиони,че му дреме за това,че сега КОНПИ го щавят!После може да се завърти палачинката и току виж вземат та конфискуват милионите на прасето Пеевски!Да направят ревизии на придобитите милиони от майка му от тотото,другата дебела свиня и как станаха приватизациите на печатницата!

Прокопиев нали имаше група ,,Агнешки Главички '' и основа две Партии , едната на Христо , другата на Трайчо и дефектния Мартинчо ! И този и изброените са подлоги , пречат Българите да живеят нормално и богато ! Съюзници сте на Гроб за бързо ограбване и забогатяване !

Първо Прокопиев нагази закона , за да плаче че други го нагъзили ! Този трябва с Трайчо , Дянков и Плевналиев да бъде обесен пред НС , за назидание на другите приватизатори които трябва да върнат откраднатото !

И измамник,тъка е нагазил ЗАКОНИТЕ,че ги е смачкал за да придобие толкова богатства.И тоя наглец и крадец мечтае пак за власт,чрез неговите мекерета.

Нагледен пример, как от един посредствен младеж и чичковците с куфарчетата и аверите на баща му стана голямата работа. То да е само той с мед да го нахраниш. Нищо няма да му се случи, късно е, всичко е изпипано от продажните адвокати и съдии, не било по тикви, ами по кратуни казва народа.

Защо ли не вярваме на розовобу.....Как пък за толкова кратко време забогатя толкова много.А също не вярваме и на Компи ро ,че ще оправдае голямите заплати.Длежности в изобилие,все да котролират кражбите,ама неефективни. Еееееедо кога ще бъде тази анархия???????????????????

Мирослав

Защо ли всички коментари тук са от анонимни тролове, които си задават въпроси и сами си отговарят?

След като кльопачката на територията свърши, мършоядите започват да канибалстват. Първи даде фира Цветан Василев. Сега наред е Прокопиев. После ще ударят ТИМ. И така до пълната победата на двамата шишковци. Въпросът еот тях двамата кой пръв ще даде фира.

Всички са ДС креатури! И фирата я дава плебса, че работи като роб за тях.

Ха ха ТИМ трудно да не кажа е невъзможно да паднат все пак шефове са бивши технайци(тюлени-барети) а зад ЯХ стоят сериозни чужди гърбове -ФСБ КГБ руския оттдел в Мосад а финансирането на групировката става след СУАПОВА СДЕЛКА на милиардера Марк РИЧ за Лукойл.Марк РИЧ-ГЛЕНКОР е МЕЖДУНАРОДЕН АФЕРИСТ държи добива на НАЙ-големите медни сребърти златни МИНИ по света контролира търговията със ЗЪРНО и сред най-доверените хора на РОТШИЛД .Марк РИЧ е бил главен спонсор на кабинета на президента Джордж БУШ

Ченгесарски мафиоти са тим. Заробили БГ - за Пиночет и на стадиона са.

Дали не някой му пука какво става с Прокопиев, ако ще и 100 пъти да е прав?Дали някой ще го защити ,ако ще да го обесят на центъра на София? Ивко...като преватизирахте и лапахте -мислехте само за себе си,нали?Като купувахте грозде за винпром Дамяница от македонка ,а българските производители фалираха -това беше само бизнес,нали?Сега се оправяй както искаш - ти си "само бизнес" за Боко....Политическа партия ще правиш и срещу властта ще тръгваш,а?Боко такива работи не прощава, ана нас за приватизиторите не ни пука -откъдето дошло, там и отишло....

Гроздето което купува Винпром Дамяница от МАКЕДОНИЯ за жълти стотинки иго продават под търговска марка МЕЛНИШКО идва от Лозови масиви в Македония ЗАРАЗЕНИ от падналите снаряди с ОБЕДНЕН ЩАТСКИУРАН от войната със Сърбия 1999.Периода на ПОЛУразпада на Обеднения УРАН е стотици години

Поправи се малко - обедненият уран не се разпада. Затова е и обеднен, и няма лъчения от него.

за U нищо не каза...голям празноглав физик ... пък На Прокопиев ли е Прокофиев ли е майната му ...ха ха ха

Споко Иво, скоро и Вие ще дойдете на власт и със същите методи ще съберете паричките на настоящите олигарси - има доста за прибиране от КОНПИ!!!

ДПС си назначиха Пеевски за шеф на ДАНС, че на Прокопиев ли няма да вземат имуществото?

Разплаках се като четох как се жалва клетия беден Иво! Жив да го оплачеш!

Кнопи погазва Закона,а Драгалевският храненик 28г. го прескача.

Хайде бре, шопар, за една кочина ли си?

Иво,Иво, Бъди благодарен, че са запорирали само част от откраднатото от теб ! Ти си от младото поколение крадци, сигурно не си чувал, как Пиночет постъпи с такива, като теб преди години.Прочети, замисли се и се пази! Бъди по сморен и по малко нагъл!Прочети и мисли за Пиночет !!!

По отношение на Пиночет показвате пълно невежество. Той спаси страната си точно от комунистите като вас, които я бяха завладели с помощта и парите на Кремъл и започнаха да съсипват икономиката, както правят навсякъде където са на власт!

Прокопиев е обвиняем заедно с Трайчо Трайков и Симеон Дянков за борсовата приватизация на миноритарния дял на държавата в електроразпределителното дружество ЕVN. Делото обаче беше върнато от съда на прокуратурата заради пропуски и се очаква да влезе в Специализирания наказателен съд. Това си е жива политическа репресия, като се има предвид , че Доган,Пеевски най-известните "кокорбашии" и крадци , които едва ли биха могли да докажат и една стотинка изкаран доход след 1990 г. насам не само не са в пандиза , а са и част от 27 г.управление на държавата.

ТОЗИ и ВСИЧКИ КАТО НЕГО ДА ИМ СЕ ОТНЕМЕ ВСИЧКО! ПАРАЗИТИ!

Крадецът вика: "Дръжте, крадеца!".. Просто и ясно! А този дебелокож наглец го гони и шубето, та се крие далеч от нас. Въпреки че няма осъдени апаши от неговия ранг, сигурно има за какво да се тревожи!

Така е всички комунисти приличат на Бай Ганьо. Добре че капиталистите ни са мутри и не се дават на простия селски народ.

Долен капиталист, вземете му всичко в името на народа!

Абе защо като я видя тая снимка, се сещам за пистолет "Макаров"?

И на мен ми е чудно.. Дегтярев е името, за което трябва да се сещате. Много помогна за Чаушеско.

а ми защото и иво, и татко му и братчето му са върли комундели, а таткото и дрОгар от дс! та служебното им оръжие може да е макаров точно като твоя!

И това го казва бившия милиционер,а сега соросоид

видя пък теб се сещам за др. Калашников...ха ха ха

Интересно като видиш снимката на Пеевски ,за какво ли ще се сетиш. Аз лично се сещам за оръдието Голямата Берта от първата световна война.

видя Пеевски се сещам за най- обикновена Ижовка...и бренеке в десетката ...като за кабан де...на руски де...

само мустаките...

"при сделката за Каолин не са извършени законови нарушения." Чист като Нинова. И други сделки да проверят - пак ще са чисти. Що ревете - не знам..

Дано другаря Бойко вземе всичко на долните капиталисти, мракобесниците на изнурения български народ!

тоя па крадлив соросоид за кво пищи на умрело,като е краднал да е мислил