Швейцария недоволна, че е в черния списък, но не й пука

Швейцария коментира, че не би следвало да фигурира в “сивия списък“ на данъчните убежища, изготвен от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Швейцария недоволна, че е в черния списък, но не й пука | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В заглавието има вътрешно противоречие. Щом е недоволна, значи все пак ѝ пука.

Банкерите на хитлер...

Швейцария, вода не напита, айде другия път. Ревнаха като ги изтипосаха, че са банкови и данъчни мошеници. Най-старата, ненадминато хитра система от измамници и тарикати подкрепяни от държавата. Действат като хлебарките на тъмно, осветиш ли ги бягат.

Точно швейцарците не бягат, малкия. Даже от Хитлер не са побягнали. Както пише в заглавието - не им пука как ги определят.

Знам за наш съгражданин преди 9 септември, най- богатия човек в града, изгорял с милион и повече златни лева от тайната на влоговете в Швейцария. Човека си замина, заминаха си и парите, къде са? Наследниците с пръст в устата. Колко хитлеристки райхс марки са в Швейцария, отива си човека изгарят му и парите. То да е само това, а що народ от цял свят. Швейцария е много особен субект в банковото и данъчно дело, но евала хитри са.

Ес че пр'дне на Швейцария на викторинокса. Изобщо решенията на ЕК и ЕП оказват влияние само върху Румъния, България, Литва, Латвия, Естония и Словения. Другите ич не е'ават.

Когато и където еврейска банка покаже произволно, каквото и се поиска, тогава и швейцарците ще се навият, но запазената марка банкова тайна да се махне, защото някой иска да граби пари е много наивно.

Соросе, ти нещо ще настъпиш мотиката. Нали твоя Шорош, Костов и Плевнята са най-големите офшоркаджии, как ще им осветлиш това което крадат от нас.

Швейцарците са си оплели кошницата. Умират те за крадливи "политици и бизнесмени", които там влачат накраденото от държавите си-с цел после да се оттеглят там някъде и да си папкат. Ама ядец! Още на следващата година тоя я се разболее, я кола го бутне-и вследствие банковата тайна париците си останат за тамошния банкер! Така де-колко от парите на Огнян Дойнов върнахме от Австрия?

Нещо сте се объркали. Банковата тайна е задължение за неразкриване. Но парите се наследяват от наследниците на влога, не се присвояват от банката ! В края на краищата има завещания, кодове, електронно банкиране, депозиране на писма в адвокатски кантори с условия за отваряне и т.н.

Имайки предвид, че в много от случаите тези които са си внасяли там парите и са използувани имена които са малко по извъртяни от такива каквито се знаят- например Петър е станал Пиер- та ще е трудно да се доказва кой е наследника. Преди няколко години мисля публикуваха списък на банкови сметки непокътнати през последните 40 години. Който не си ги потърси- остават за банката. Но малко от наследниците на убити и умрели са знаели под какво име са внесени тези пари и така са загубили наследствата си.

Е, на кой нормален ще му пука от поръчковите списъци на корумпираните еврочиновници. Е, на Боко само му пука, но той е от безгръбначните, не от нормалните.

Швейцария дори не е в ООН и също не и пука.

ше й запука от догодина...

Швейцария да обяви , че национализира парите от всички страни, които са я поставили в този списък и ще стане ебаси шоуто!

"недоволна, но не й пука"!?!?!? Авторът не е умен, но е тъп.

Не е тъп, даже се мисли за много оригинален, като използва хъшлашки език. Някой го е излъгал, че това вдига читаемостта ...

си е направо просташки.

Колко се смея със тези списъци. Нали изкараха и досиета от Панама. Все едно изкараха Бойко от някой бар в Хавана. Всички прокуратури гледат тъпо, някой взеха да разследват кой показва документите. Тъпичко ще е в което и да е летище да затворят гишето на 'шеф полети' нали?