Елха се стовари върху коледен базар и рани 4-ма в Германия

Коледна елха рухна върху посетителите на коледен базар на централния площад на град Ешвайлер в Западна Германия.

Обратно в новината

Коментари - Елха се стовари върху коледен базар и рани 4-ма в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докато е падала, елахата е викала АлаХ АКбааар..........

Ами местната община сега ще трябва да обезщети коледно пострадалите и да почерпи, че никой не е загинал. другото , обаче си струва а се отбележи- мегаломанията на европейците носи само беди. Все още се поощрява изсичането на гори за "Коледа"- Що за идиотско лицемерие е това да изсечеш 2000000 дръвчета и да говориш, че парниковите газове унищожават природата или да казваш, че горите се увеличавали ? Глупости! Скоро няма да има вода за пиене и хората трябва всяка година да засаждат дървета ударно, за да няма суша, поройни наводнения и да укрепва почвата. Дори засаждането на иглолистни вече е рисково- трябват съответни на климата широколистни дървета.. Хора, не купувайте елхи, които няма после да засадите в природата! Не помагайте за унищожението на елхи, смърчове и борове! Не купувайте клони от циганите- те са безогледни и ще спрат само ако не купувате. Всеки път, когато пропуснете спасявате нещо от бъдещето на природата.

При мен онзи ден един цял бор рухна от напора на бесния вятър и докато чакахме три часа аварийната група, с двама съседи, две стълби и две машини си свършихме работата. Те сигурно са си го отчели като успешен посетен адрес. Отрязаха само половин метър и оставиха дънера да стърчи на улицата, та и това довършихме. Сега не личи, че е имало нещо, всичко е почистено, нарязано и пометено. Но ще продължим да си плащаме налозите, какво да се прави.

ми така... избрал си да живееш където има борове, затрупани от сняг. При мен това как да се случи? най много някоя палма да падне... между другото, реди 2 години ми падна Grevillia в двора, ама за 2 години си прорасна наново. Малко не ме кефи, че само събира от тези огромните папагали cockatoo, и много грозно грачат, не мое се спи

къде намери тази фалшива снимка? Отвори гирманската преса и си вземи каквото ти требе!

Германия е една от най-засегнатите от сложните природно етнически условия в които мЕРКЕЛ поставя страната за да запази поста си !!!!.

"...Около нея, бяха забелязани мургави коренни "германци" с автоматични брадви."

да се наслаждавам когато има и многознаещи идиоти. Понякога на земята има и виелици /силни ветрове/ и тежък сняг, не е все слънчево както е в България.

Толкова за прословутото немско инженерство!

елхата е внесена от ИТИЛ :))) А най-вероятно инженерите са си добре, ама тези дето разчитат чертежите са предимно хора без образование.

Има доста български инженери, които работят там. Например аз :))

Това с елхата е малък проблем. Големите ще почнат, когато покрай празниците са активират аллах-у-акбарите...

Германците не са това, което са ...

веднага да се разследва елхата за връзки с ИДИЛ.