Преди година огнена вихрушка помете Хитрино

Днес се навършва точно една година от взрива на влакова цистерна в шуменското село Хитрино.

Обратно в новината

Коментари - Преди година огнена вихрушка помете Хитрино | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДПС гладни и недоволни

Герб иска да купи общината с пари - като феод. Всички кметове зарязаха ДПС и сега ще идат в ГЕРБ. За пари.

... Защо не предавате даренията лично на човек в нужда, само на човек в нужда? ...

Добра къща в Хитрино може да се вдигне за не повече от 25 хил. лв.-земята си е тяхна, няма процедури и рекетьори от архитектура,ток,вода и община.Всичко е нарисувано.

ПРОДЪЛЖАВА ДА ОПУСТОШАВА БЪЛГАРИЯ!!!

ТЕ,ТОЙ ,ТИЯ де обещаха да направят Хитрино КУКЛА ПРЕДИ ГОДИНА!!!!!!Раздадоха ,,ПРАВОСЪДИЕ,,подобно на трибунала в хага и сега показват,,куклата,,-дървена и обвинена,че не си носи каската/пардон ,нямала документи за да се възползва от дар/в/енията./

Къде ни отидоха даренията, крадливa държаво и отговорни институции????Само моето и приятелските ни семейства сме изпратили над 100 SMS-a ! БЧК защо ни откраднахте парите, дарихме ги за пострадалите, а не за скъпите ви командировки и измислени инициативи??? Дано всички крадливи и "отговорни" за тези дарения хора да горите в ада, заради прегрешенията Ви. Отпуснаха пари от ЕС, държавата отпусна, милиони от дарения на обикновенни хора като нас, а резултат почти нулев????

Даваме пари в помощ на обикновеният човек,а не строителни фирми да делят,знаеме с ,,КОЙ,, Дадоха на концесия печалившото ,,Бдж товарни превози,,и ето какво последва.Алчни за пари,новите собственици ,,бързат,бързат,,за печалби и накрая обикновените машинисти го отнесоха,а фирмата превозвач е трябвало да има гарантиран фонд,точно за тъкива аварий,оказа се ,че няма ,също като ктб,и пак с народни пари се покриха разходите.Докога ще търпиментия изроди,ще станез0г.как ни само и само крадът .Проклети да са,да отидат на екзотична почивка и там ,,живи да изгорят,както гореха нашите сънародници в това селище.,като филм на ужасите.Все сдна клетва ще ги стигне.Не може толкова болка и мъка да причиняваш и да остане ненаказано.

Умишлено не сте я истипосали на главната. КАФЯВИЯТ васал "ОБЕЩА" ПРОЛЕТТА НА 2017 селото да е кукла. Никой не го пир=та, няма скунксове, Пиндоската СМРАД го пази.

Събрани били 30 милиона, изхарчени до момента ....7 милиона!Направени десетина нови къщи, гарата криво-ляво ремонтирана....!Селото има общо 300 къщи като пострадалите бяха около 30 броя!Лесно се смята , че можеше да се изгради ново село , с нови къщи, защото се падат по 100 хиляди на къща?!? Какво има толкова да проверява министъра?!Може би трябва Прокуратурата да се намеси!?

И какво точно имаше във тези вагони някой каза ли ????

няма да е било нитроглицерин!

Глупости си написал. Ограничението е било 40км/ч а са минали с двойна скорост. Ако гарата е била с по-нова инфраструктура и ограничението е било 70км/ч тези са щели да минат със 140 и трагедията е щяла да е по-голяма. Просто има правила, които трябва да се спазват.

Къде изчезнаха 3 милиона събрани за Хитрино?

Общата събрана сума е около 10 милиона. С тези пари могат да постороят луксозни 100 къщи за по сто хиляди всяка - това е почти ново село...